Iohannis, acest Fujimori al României


  Nu știu dacă vă consolează cu ceva, dar nu suntem chiar singurii din lume care suntem conduși de un […]

Nu știu dacă vă consolează cu ceva, dar nu suntem chiar singurii din lume care suntem conduși de un minoritar etnic și corupt până în măduva oaselor (trafic internațional de copii, furt de case, mafia imobiliară sibiană și retrocedările lui frauduloase!). În această circumstanță, a etnicului minoritar corupt așezat de alții în fruntea unei țări, merită menționat faptul că Iohannis Klaus Werner este al doilea etnic minoritar și corupt devenit președinte, la nivel mondial, după fostul președinte al republicii Peru, japonezul Alberto Fujimori. Acesta a condus Peru din 1990 până în noiembrie 2000. A fost „ales” preşedinte într-o țară latină tot pe considerentul că japonezii sunt mai corecţi decât peruanii, ca și legenda cu nemții mai cinstiți ca românii și ca restul omenirii. S-a văzut cât sunt nemții de corecți, când cu înșelăciunea mondială numită Volkswagen! La fel și cu corectitudinea japoneză a lui Fujimori. Atât de corect a fost şi acela, încât a jefuit ţara şi a fugit  în anul 2000, din Peru în Japonia, ca să scape de o condamnare pentru deturnări de fonduri și crime politice! Când a luat viteză spre țara de proveniență, Alberto Fujimori era președintele în funcție al Perului.

fujimori

Alberto Fujimori execută acum o pedeapsă de 25 de ani în Peru pentru corupție (delapidarea a 15 milioane de dolari) și încălcări ale drepturilor omului (crime și sterilizări), fiind extrădat de Chile în septembrie 2007. A fost arestat în Chile pe baza unui mandat internațional, în anul 2005, după ce Japonia refuzase să-l mai găzduiască, fiind astfel obligat să se refugieze tot în America de Sud.

Se vede treaba că peruanii tot nu s-au învățat minte, din moment ce Keiko Fujimori, fiica fostului președinte ajuns acum pușcăriaș, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 aprile a.c., al doilea tur fiind programat în 5 iunie. Este demn de menționat și concurența pe care a devansat-o japoneaza Keiko Fujimori în primul tur de scrutin, contracandidații ei fiind un evreu și o franțuzoaică. Deci e musai ca Peru să fie condus permanent de alogeni, ei nefiind capabili să se conducă singuri! Parcă am mai văzut „desenul” acesta undeva, cu un alogen ajuns președinte peste turma băștinașilor cu creierii spălați și care numește, la rândul lui, tot alogeni ca șefi ai serviciilor secrete, ambasadori sau consilieri prin preajma lui…

klaus_iohannis_asperger

În ceea ce privește consecvența celor din Peru, se pare că sunt alții care ne depășesc în naivitate… asta ca să nu-i spunem fățiș prostie! Nu-i exclus să demonstrăm, totuși, că suntem campioni mondiali la tembelism. Poate o să avem ocazia… Oare ce s-ar întâmpla dacă ar intra Traian Băsescu la pușcărie și după aceea, pe model peruan, românii ar alege-o pe Elena Băsescu (EBA) ca președinte?

                                                                                                            Marius Albin MARINESCU

PS: Acest articol fiind un editorial nu am insistat asupra acuzațiilor de corupție. Pentru cîrcotași, prezint mai jos articole de investigații, semnate de mine, unde se regăsesc acuzele respective, susținute de dovezi indubitabile.

Despre traficul de copii aici: Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! Atenție, eu nu i-am acuzat pe soții Iohannis de trafic de copii pentru organe. Cel care a făcut-o a fost Dan Tăpălagă, actualul pupincurist prezidențial, în anul 1997. Eu am acuzat familia Iohannis de trafic internațional de copii, acuzație pe care o mențin și acum, chiar dacă acei copii trăiesc.

Despre furtul a două case, din patrimoniul statului român, de către familia Iohannis, aici: Regele Soare, nemulțumit că Justiția i-a luat o casă și l-a lăsat cu ochii în soare!

Despre mafia imobiliară din Sibiu, condusă de Klaus Iohannis puteți să citiți aici: Doamna Kovesi, cu mafia imobiliară sibiană care a jefuit statul ca și mafia ANRP, cum rămâne?

Despre altă mafie imobiliară, de data aceasta pe criterii entice, aiciJaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.