Americanii renunta la cetatenia americana, alti parasesc America pentru a primii ingrijire medicala in alte tari..


Pe un fond de tensiune intrenationala extrema si lipsa gasirii unor solutii practice de dezafectare a crizei militare si economice, americanii duc via NATO, cantitati de armament impresionante in Europa, pentru a muta conflictul din Orientul Mijlociu si Nordul Africii, unde au distrus tot ce se putea, pe batrinul continent, promitind ca de obicei, prosperitate celor ce se angreneaza cu ei in acest potential si devastator razboi.
In acelasi timp, sistemul de sanatate american este „pe butuci” si din ce in ce mai multi americani sufera de lipsa posibilitatii de a-si procura medicamente sau a beneficia de tratamente pentru diverse afectiuni. Sistemul de educatie este si el la pamint, la fel si sistemul asigurarilor sociale, iar numarul copiilor care nu au posibilitatea sa serveasca micul dejun in familiile americane a crescut exponential. Numarul celor care traiesc pe cartele de alimente date de guvern, in mod restrictive, este si el la cea mai ridicata cota istoric, de peste 49 de milioane de americani, iar elevii homeless sint in numar de peste 1,3 milioane in acest moment in „prospera” America… Ce ar mai fi de spus despre nemernicia liderilor americani si dorinta lor de a incepe alte razboaie devastatoare sub comanda lui Rothschild&Co…..?
http://www.businessinsider.com/an-american-uses-britain-nhs-2015-1
http://blogs.voanews.com/all-about-america/2015/05/13/so-long-uncle-sam-record-number-of-us-citizens-dump-passports/
Pentru cetatenii straini care lucreaza temporar in SUA, sistemul de sanatate american este un cosmar si cei mai multi dintre ei se intorc in tarile lor pentru a fi tratati, dupa ce au muncit pe rupte si platit taxe pentru cea mai „democrata” si umana tara a lumii, paradisul pentru care mai viseaza inca un anumit numar de romani.
http://www.theguardian.com/money/2015/jan/12/us-healthcare-system-leaves-brits-baffled-enraged
Cind vine vorba ca batrinii, care au muncit in economia americana zeci de mii de ore fiecare, in conditii de exploatare maxima, ei sint lasati fara medicamente si tratemente medicale, datorita neacoperirii de catre guvern a cheltuielilor pentru acestea.

Acesti asa zisi baby boomers, dupa cum in mod pervers sint rasfatati de autoritatile americane, trebuie sa isi ia banii economisiti si sa plece in alte tari pentru tratamente, incurajind turismul medical american, care este de departe o rusine de proportii pentru „cea mai dezvoltata tara a lumii”, o tara care pune pe primul plan constructia de rachete, bombe, avioane militare si alte echipamente militare, creind conflicte majore acolo unde intersele sacalilor americani din finante si complexul military industrial sint in joc, dar aceasi tara, nu are bani sa cheltuieasca pentru medicamentele si tratamentele batrinilor iesiti la pensie, dupa o munca titanica in economia americana.

Este un punct din care romanii se pot inspira si pot intelege ca rachetele instalate la Deveselu, nu vor avea un impact pozitiv asupra lor si sistemului medical sau educational din Romania, pentru ca aceasta cursa nebuneasca a americanilor pentru inarmare, nu aduce decit saracie atit la ei in tara cit si in tarile unde ei isi instaleaza echipamentele militare pentru a fi gata de atac… Impotriva cui? Impotriva vecinului Romaniei si anume Rusiei.
http://www.huffingtonpost.com/2012/06/04/medical-tourism-health-tourism-medical-travel_n_1551217.html
http://www.huffingtonpost.com/2012/04/20/health-care-costs-rise_n_1440584.html
Un numar enorm de mare de americani in preajma pensionarii sau pensionari, nu au asigurare medicala, aproximativ 17% dintre ei, iar cei mai multi din cei care au asigurare medicala, nu le sint asigurate o serie larga de servicii medicale…
http://www.census.gov/prod/2011pubs/p60-239.pdf
Peste jumatate dintre tinerii americani isi propun sa paraseasca „paradisul american” si tara realizarii „American Dream”-ului.
http://matadornetwork.com/pulse/half-american-millennials-say-theyd-consider-leaving-us-heres-ive-already-left/
Oare „incingind” americanii Europa, instalind armament la nebunie in toate tarile si creind deja un conflict cu Rusia, ajuta sistemul lor medical sau educational, care sint la pamint si acestea? Nu cred acest lucru, insa cel mai rau este ca tari pasnice ca Romania, sint atrase intr-un conflict care nu este al lor si din care efectiv nu pot cistiga nimic ci se pot autodistruge, sub privirile si zimbetele americanilor. Romania nu are nevoie de si mai multa saracie si durere ci de liniste, viata decenta si o relatie buna cu vecinii. Romania nu are nevoie de si mai multe datorii in urma unui razboi devastator pentru tara si nici de transformarea tarii in pustiu, lasind miliane de romani pe drumuri, doar pentru ca americanii vor sa isi indeplineasca visul lor. Romania are nevoie de investitori si nu de a-i speria si a pleca din tara sau a numai invstii pentru cei care inca sint in Romania.

Pe acest fundal de razboi creat de americani, nici un investitor si nici un roman cu bani nu va mai investii nici macar intr-un chiosc, iar locurile de munca actuale din tara vor disparea.

Pentru ce? Pentru a face pe plac unei gasti conduse de Rothschild, care stau departe de conflict dar sint la butoanele lui, care nu isi trimit copiii pe front ci pe plajele insorite ale paradisurilor financiare, care nu se implica pentru zonele in care duc moartea si nici nu vor oferii vreodata o viata decenta celor ce traiesc in tarile cobai ale americanilor, ci doar suferinta si durere.
Merita Romania sa se implice pentru acesti oameni care isi chinuie propriul popor, dar promit ca vor oferii prosperitate altora?

Eu cred ca Romania trebuie sa redevina o tara a pacii, fara forte armate straine stationate pe teritoiul tarii noastre si fara ambitii expansioniste generate de tratate si acorduri militare pe care le conduc autoritar americanii. Romania nu ar nevoie de baza de la Deveselu si de nici o baza americana sau NATO pe teritoriul ei si nici o baza militara din alta tara….

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Americanii renunta la cetatenia americana, alti parasesc America pentru a primii ingrijire medicala in alte tari..

  1. Fagaras Ioan zice:

    Steie dracului la ei in America!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.