Europa ingenuncheata in fata sefilor de la Washington, care ii decid sfirsitul. In nici un subiect international, Europa nu poate avea personalitate…


Tendinta expansionista militara a SUA, a creat un numar extrem de mare de desfasurari militare si baze ale americanilor in mai toate tarile globului. In jurul Americii, liderii de la Washington au “plantat” baze militare in toate tarile, iar acum doresc sa o faca si in jurul Rusiei, pentru a-si dovedi puterea de foc, lasind in urma lor o saracie de nedescris si chiar in SUA.

America are mai multe baze militare pe intreg globul, in acest moment, decit orice alta tara sau imperiu care a existat in istorie…

http://www.thenation.com/article/the-united-states-probably-has-more-foreign-military-bases-than-any-other-people-nation-or-empire-in-history/

Pentru ce pastreaza americanii atita tensiune si cheltuiesc sume incredibile in armament si conflicte generate artificial insa cu multe pagube umane si materiale? Pentru a crea conflicte la comanda si a da o imagine de salvatori, care de fapt de foarte multi ani s-a transformat in terminatori ai multor state.

America are in acest moment peste 800 de baze militare in afara SUA, pe linga cele localizate in interiorul spatiului american.

Ca sa va dati seama de tendinta spre “pace” a americanilor, trebuie spus ca ei au 174 de baze militare in Germania, 113 in Japonia si 83 in Coreea de Sud, ca sa dam numai citeva exemple din materialul de mai sus. Aceste cifre sint oficial eliberate de Pentagon, realitatea putind sa fie chiar mai sumbra si de periculozitate ridicata… America are baze militare in 80 de tari, incluzind Aruba si Australia, Bahrein si Bulgaria, Romania si Kenia, Columbia si Qatar, printre altele.

Daca Rusia a incercat si evident ca a reusit, sa isi mentina doua baze militare in Siria, la Mediterana, americanii au creat o problema internationala, aratind in toata presa jewmericana cit de agresiv si expansionist este Presedintele Putin… Daca liderul de la Kremlin a inchis ochii la desfasurarile de baze militare americane pe tot globul si in vestul Europei, acum este o mare problema pentru jewmericani, faptul ca Rusia nu doreste arsenal militar american la granite ei, pentru ca NATO este un circ la indemina Washingtonului.

http://www.amazon.com/dp/1627791698/ref=nosim/?tag=tomdispatch-20

http://investigativereportingworkshop.org/investigations/lily-pads/story/lily-pads/

Este acceptat politic, economic si militar faptul ca Europa urmeaza fara sovaire pasii dictati de Germania, iar Germania urmeaza cu slugarnicie pasii impusi de americani in toate aceste domenii. Si uite asa, Europa devine sluga supusa si umila a americanilor…

Dupa cum anunta Departamentul Apararii al SUA, in raportul din Iunie 2015, peste 80.000 de sodati americani erau stationati si gata de lupta in Europa, iar Germania detinea 44.660 soldati in bazale americane din tara, iar numarul lor va fi crescut cu aproximativ 5.000 pina in 2017, dupa cum arata chiar Secretarul SUA al Apararii, Ashton Carter, in Februarie 2016. Tot el spunea cu nerusinarea pe care multi romani inca nu o vad, chiar daca Romania este in pericol real: ”Vom ajuta tarile care pot lupta impotriva influentei ruse…”.

Ce crede acest timpit ca poate crea prin aceste declaratii si miscari prostesti de trupe, intr-o perioada cind un buton nuclear poate face ca noi toti sa disparem?

Dar, chiar si in aceste conditii si in situatia cind americanii au distrus totul pe unde au trecut, au omorit si chinuit poporul Libian, au distrus si adus sute de mii de morti intr-un Irak lasat in haos si fara structuri politice si economice, au distrus un Afganistan si alte multe tari, acesti americani trimbiteaza, inca cu success, tendintele expansioniste ale Rusiei si Presedintelui Putin care evident, face “marea greseala” de a nu se supune lui Rothschid&Co si in continuare Rusia este singura reduta neinvinsa si demna in fata expansiunii imperiului financiar jewmerican…

http://www.militarytimes.com/story/military/2016/02/02/more-troops-deploying-europe-2017/79693680/

Dupa cum arata Prof. Noam Chomsky, in interviul sau pentru AcTVism Munich, imperiul american isi trage ultimele rasuflari…

http://www.actvism.org/en/news/noam-chomsky-us-europe-edward-snowden/

Dupa cum arata renumitul profesor de la MIT, NATO a fost creata de americani tocmai in ideea de a tine in sclavie Europa si fara a-i permite luarea unei decizii in vreun domeniu si fara a avea voie sa mearga intr-o diectie independenta.

Un exemplu de circ american este modul in care liderii de la Washington discuta despre Iran si frictiunile cu statul islamic.

Dupa ce americanii au parafat o intelegere cu Iranul cu putin timp in urma, la care Rusia nu s-a opus, aceasi lideri americani amplaseaza sisteme de rachete in Romania, la Deveselu, pentru a se “apara de un aventual atac nuclear al iranienilor”, in realitate fiind o instalatie de rachete directionate catre Rusia si in sensul crearii de tensiuni in Europa.

Liderii europeni s-au deplasat in grupuri masive in Iran pentru a incheia afaceri si a putea sa achizitioneze petrol mai ieftin de la iranieni. Fara discutie asta a suparat pe americani care la mai putin de o luna, au accelerat amplasarea asa zisului scut antiracheta in Romania si vor incepe in citeva zile amplasarea celui de al doilea in Polonia, o tara cu alti lideri servitori… Astfel ca liderii europeni au fost canalizati de americani pe fagasul unui potential razboi cu Rusia, la care ei sa fie martori dar sa inregistreze pierderi considerabile pentru ca in final sa poata imprumuta bani de la marile banci americane, pentru refacere economica, de care nu se stie daca va mai fi cazul..

Este un exemplu de lasitate de proportii a liderilor europeni, insa cu siguranta, situatia economica din tarile vest europene va duce la manifestati de proportii ale populatiei in viitoarele zile, dupa care vor urma demonstratii ale europenilor din est si centrul continentului, pentru care arsenalul american nu are cum sa aduca prosperitate ci numai tragedii si saracie…iar rezolvarea economica nu poate veni de la lacheii americanilor, care sint liderii europeni.

Pentru toate astea, “vinovatul” gasit este in continuare… presedintele rus Vladimir Putin, care cu siguranta va incerca sa opreasca nebunia militara americana in estul Europei, insa va fi fortat la o cursa a inarmarilor in urma careia Rusia nu va mai avea ce pierde si va decide soarta acestei parti a continentului.

Romania a ramas prima tinta in cazul unei conflagratii militare, iar liderii servitori de la Bucuresti nu sint inca constienti de cit rau pot face tarii…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.