Barieră Fonică Obținută Prin Interacțiunea Câmpurilor Plasmatice


Acesta este un set de experimente făcut de unul din cercetătorii fundaţiei Keshe, care a reuşit să obţină o barieră fonică cu ajutorul câmpurilor de plasmă.

Practic, acesta a folosit un motoraş electric pas-cu-pas, pe axul căruia a montat o sferă de cupru nanoînvelită (mai multe info despre nanoînvelire găsești aici) în interiorul căreia a pus o plasmă lichidă (apă de gans).

A pus tot ansamblul experimental într-un bol de sticlă cu o cameră de filmat deasupra acestuia, iar în dreapta a aşezat un borcan cu GANS de CH3 iar în stânga un borcan deGANS CO2 (tot plasme lichide).

În primul clip (prima parte din filmare) dl. Arman, creşte gradat rotaţiile motoraşului, iar ceea ce el constată este că, zgomotul produs de motoraşul care are câteva mii sau zeci de mii de rpm, se aude doar atunci când dl. Arman vorbeşte (afirmând verbal de fiecare dată când creştea turaţia motorașului). Nimic prea ieșit din comun până aici – cu siguranță camera de filmat are funcția de Canceling Noise și elimină o parte din semnalul sonor (de înaltă frecvență) făcut de motoraș.

Prima parte sau prima filmare în care se aude sunetul, îl găsești aici.

În a doua parte a filmării, Arman a adăugat 2 ml de gans de Pb în reactorul central (sfera de cupru nano) și-a rulat din nou experimentul.

Surpriza a fost că sunetul a fost eliminat aproape în totalitate! Pe măsură ce acesta tot creşte voltajul, motoraşul se roteşte cu o viteză tot mai mare însă partea interesantă este că zgomotul acestuia nu este înregistrată de microfonul camerei de filmat.

Partea a doua a filmării în care nu se aude sunetul îl găsești aici.

Explicaţia dlui. Keshe este aceea că, aceste interacţiuni de câmpuri magrav din acest experiment, crează o barieră fonică doar pentru dispozitivele electronice dar nu şi pentru cele umane. Astfel, se pot concepe sisteme plasmatice care să întrerupă funcţionarea dispozitivelor electronice. Exemplu, cazul capturării dronei americane de iranieni în 2011, sau cazul intimidării din Marea Neagră a bombardierului Donald Duck de către nişte avioane de vânătoare ruseşti neînarmate.

Deasemenea, dacă în combinaţia plasmei lichide din sfera de nanocupru, s-ar fi pus şi acei aminoacizi care se formează în procesul de obţinere a gansului, dl. Keshe spune că am putea obţine o barieră fonică şi pentru vocea sau sunetele de natură umană!

Info despre ce este GANS-ul și cum se obțin aminoacizii găsești în secțiunea de documente download, aici.

Dl. Keshe explică că acele perioade de timp scurte de tot în care zgomotul motoraşului este înregistrat, apare tocmai atunci când Arman are intenţia de-a creşte turaţia. Acest lucru se datorează faptului că, intenţia savantului de-a creşte turaţia interferează cu sistemul.

Cum spunea dl. Keshe de atâtea ori, intenţia noastră sau dorinţele, gândurile noastre, interacţionează cu mediul sau cu sistemele magrav dincolo de limitele fizice pe care suntem condiţionaţi să le vedem că fiind decisive!

Întregul experiment cu explicațiile dlui. Kehse le găsești aici.

Uite am găsit rezolvare şi pentru poluarea fonică a oraşelor aglomerate. Cine-ar mai fitentat s-asculte muzică la volum ridicat în spaţiile publice dacă sunetele sonore arfi neutralizate şi nu s-ar auzi nimic? Vom fi având minorităţi puse pe distracţie şi voie bună,însă nici ei nu cred ca-r fi tentaţi să asculte muzică pe silent…

http://magrav.ro/

 

Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.