Britanicii votează musulmani și ridică moschei, dar vor să-i trimită pe români încolonați acasă


Britanicii votează musulmani și ridică moschei, dar vor să-i trimită pe români încolonați acasă. Romanii din Marea Biritanie sunt din nou umiliti in presa britanica. Pornind de la cazul unor romani care dormeau in masini abandonate, Daily Express ii include pe toti romanii in valul masiv de refugiati.

Romanii, care dormeau in opt masini abandonate in zona Peckham, din sud-estul Londrei, au fost evacuati, scrie Daily Express.Nu au fost facute arestari, dar politia a anuntat ca 14 dintre ei au fost de acord sa se intoarca in Romania. Acestia munceau ziua pe santier, iar noaptea dormeau in 28 de masini abandonate.

Vecinii se plansesera de comportamente antisociale, scrie Daily Express, citata de Ziarul romanesc. Unul dintre romani a spus ca statea in conditii inumane, intr-un autoturism abandonat, insa o duce mai bine decat in Romania.

Un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a declarat: „Operatiunea a venit dupa numeroase plangeri din partea oamenilor de afaceri si a rezidentilor, care s-au plans de comportament antisocial si hartuire.”

„Operatiunea a dus la evacuarea a 28 de vehicule, iar 14 cetateni romani au ales sa se intoarca in Romania.”

Sergentul Jon Sweatman a declarat ca prezenta imigrantilor a avut un efect negativ asupra afacerilor locale.El a spus: „Afacerile din zona au suferit in urma comportamentului antisocial de-a lungul ultimelor luni.”

Ca sa ilustreze articolul, Daily Express a folosit o fotografie ce reprezinta un grup masiv de refugiati pe care ii numeste romani, sugerand faptul ca acestia vor sa invadeze Marea Britanie. Niciun oficial al Ambasadei Romaniei din Londra nu a protestat fata de aceste practici folosite in campania pentru Brexit si care defaimeaza in mod vadit cetatenii romani care lucreaza cinstit si platesc taxe in Marea Britanie.

http://www.napocanews.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-DIASPORA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Britanicii votează musulmani și ridică moschei, dar vor să-i trimită pe români încolonați acasă

  1. Mys Saly zice:

    Pe fondul unei apatii civice e normal ca grupul majoritar de interese politice sa-si impuna candidatul. Londonezii nativi get-beget anglo-saxoni sunt minoritari in Londra capitala UK. Deci normal sa aiba un musulman provenit din India coloniala! (aceasta a fost mai mare decit e acum statul India, cuprindea si Pakistanul si Bangladesch-ul).

    Apreciază

  2. Nisof zice:

    ENGLEZI TRÃDÃTORULUI CRIMINAL „DEMOCRAT” CHURCHILL, ALIATUL ASASINULUI STALIN, SE DUC PE RÎPÃ! NO SÃ MAI RAMÃNA NIMIC DIN ANGLIA LOR, CÃCI VA FI O TARÃ DE TIGANI DIN INDIA, BANGLADESH, PAKISTAN SI MAIMUTE NEGRE DIN AFRICA!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.