MESAJUL CIFRELOR


Vedeți peste tot cifre care se repetă? Cineva vrea să vă vorbească!

Aveți senzația de deja-vu când vedeți anumite numere. Acestea ar putea apărea atunci când vă uitați la un ceas (4:44, de exemplu), pe o pagină dintr-o carte (pagina 333, de exemplu) sau chiar pe stradă. Dacă se întâmplă prea des să vedeți numere care se repetă, atunci aceasta ar putea însemna că o entitate non-fizică vă vorbește. Trăind în această dimensiune, înseamnă că puteți doar ghici cine sau ce încearcă să comunice cu dvs. Ar putea fi un demon, un înger, un spirit, o fantomă sau o zeitate. Deoarece diferitele entități potențiale operează mai sus sau mai jos de planul nostru de existență, ele sunt obligate să comunice prin mijloace indirecte. Iată în continuare semnificația celor 9 cifre care se tot repetă:

1 – Repetiția acestei cifre înseamnă că sunteți pe calea ”corectă”. Este o afirmație privind energia pozitivă și deciziile productive.

2 – Această cifră semnifică faptul că aveți parte de un obstacol. Aveți încredere în voi și în abilitățile voastre. Văzând această cifră în mod frecvent, înseamnă că sunteți protejați de negativitate.

3 – Trei este o cifră foarte puternică, ceea ce înseamnă că ghizii voștri spirituali au sarcina de a vă ajuta în eforturile voastre. Văzând această cifră în mod frecvent, înseamnă că sunteți protejați de negativitate.

4 – Dacă vedeți de mai multe ori 4 în viața voastră, acest lucru înseamnă că adunați multe resurse. Dacă ați experimentat greutăți financiare sau emoționale, aceasta semnifică faptul că a venit sfârșitul lor și că vă îndreptați spre o perioadă benefică.

5 – Înseamnă sfârșitul stagnării din viața voastră… semnul că vă îndreptați spre ceva nou. Elemente noi și fantastice sunt pe cale să intre în viața voastră.

6 – Cifra 6 este, în mod normal, creditată cu puteri demonice; dar nu este întotdeauna cazul. Văzând de mai multe ori 6, poate semnifica un avertisment… faptul că sunteți influențați de energii negative și că trebuie să scăpați de ele. Monitorizați-vă emoțiile și gândurile.

7 – Cifra 7 este, întotdeauna, de bun augur. Este un semn de energii bune și posibilități, de care trebuie să profitați.

8 – Cifra 8 este văzută repetându-se mai rar. 8-ul indică o legătură puternică cu un tărâm ascuns al Universului. Acest tărâm este legat de vindecarea samantică și de puterile cosmice. În acest loc stau îngerii.

9 – Nouă înseamnă că un capitol vechi din viața voastră se închide și trebuie să apară altul nou. De exemplu, nu mai trebuie să continuați cu aceeași slujbă sau relația pe care o aveți e una toxică. 9 semnifică, de asemenea, posibilitatea de a învăța lecții importante pentru voi.

https://racoltapetru6.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la MESAJUL CIFRELOR

  1. Dacianus zice:

    Racolta petru asta a fumat pra mult la vita lui !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.