Vrajeala cu BREXIT si iesirea Angliei din UE


vrajeala-brexit-iesirea-anglia-marea-britanie-din-ue-uniunea-europeana-mafia-internationalaLUATI VRAJEALA. AZI VRAJEALA CU BREXIT.

(preluare FB Adrian Grigoriu)

In privinta fenomenului Brexit din Anglia, se urmăreşte să se dea un exemplu că ieşirea din UE are consecinţe nasoale pentru un stat, să îşi pună pofta în cui cine mai gândește aşa ceva şi dacă reuşesc regia cu declanşarea unui război mondial între blocul SUA +UE și blocul RUSIA+CHINA, Anglia ar avea rol să funcţioneze ca şi în Al Doilea Război Mondial: ca platformă de operaţiuni lângă Europa dar nu în Europa.

 

CE STIM:

1) CONTROLUL STATAL

a. Marea Britanie este condusă de mafia internaţională din 5 noiembrie 1688 moment de la care nici un englez nu a mai avut de zis absolut nimic în Marea Britanie

b. Aceeaşi situaţie o avem în Franţa din 1789, în România din 24 ianuarie 1859, în Germania din 1870, în Africa de Sud din 1905, în SUA din 23 decembrie 1913, în Rusia din 1917, în China din 1931, în Turcia dintotdeauna, în Suedia din secolul 18 etc. Gradual mafia internaţională a acaparat conducerea statelor sau a instituit propriile state peste popoare.

c. După preluarea statelor, mafia a instituit grupe de state conduse centralizat, UE fiind un exemplu tipic.

2) IRELEVANTA VOTARII – din ce în ce mai mulţi oameni realizează că rezultatul votării nu are nici o legătură cu votul exprimat. Rezultatul este modificat în sistemul informatic fără nici o posibilitate de a de determina şi corecta alterările produse de administratori sistemului politic. Astfel sistemul de votare este dirijat dintotdeauna către rezultate urmărite prin mijloace din ce în ce mai perfecţionate şi mai greu de detectat.

3) MAFIA INTERNAŢIONALĂ URMĂREŞTE DECLANŞAREA UNUI RĂZBOI MONDIAL şi nu reușește de 13 ani. Au eşuat cu regiile făcute pentru declasarea războiului cu Iranul, cu Siria, cu Ucraina acum au regizat un conflict între blocul SUA +UE cu blocul RUSIA+CHINA.

4) CUM AFLAM ADEVARUL:

a. MASS MEDIA DISTRUGE ADEVARUL împiedica popoarele să afle indicii despre planurile conducerii reale a statelor.

b. ORICINE POATE AFLA ADEVĂRUL ÎN PREZENT DIN INTERNET DIRECT ŞI VERIFICABIL

c. Din sursele inamicului aflăm ce poate fi eliminat: de la radio, TV, filme, ziare, reviste, site-urile inamicului aflam diverse versiuni de minciună pe care le eliminăm dintre ipotezele posibile. Sursele dinamice sunt cele care nu se supun cercetării cât are nevoie un cercetător să determine realitatea informatei, ele proiectează spre receptor năvalnic şi neîntrerupt cantități uriașe de informaţii care stupefiază şi blochează orice instrument mental de verificare.

d. Ipotezele rămase pot fi certificate prin verificări încrucişate de date din surse statice de pe internet. Sursele statice sunt cele care se supun studiului oricât este necesar pentru un cercetător să determine realitatea informaţiei.

e. Ştim lucrurile acestea de 80 de ani: Căpitanul ne-a lăsat cu limbă de moarte scris în Testamentul său politic

“Presa aceasta omoarã adevãrul şi slujeşte minciuna, cu perseverentã diabolicã, întrebuinţează calomnia ca armã de distrugere a luptãtorilor Români.

De aceea un Român trebuie sã fie atent când citeşte o foaie, stând în gardã fatã de fiecare cuvânt, care nu e la întâmplare aruncat, şi cãutând a descifra planul cu care el a fost scris.

Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.”

5) MAFIA URZESTE PLANURI IN SECRET CU MULTIPLE SCOPURI SIMULTAN. Probabil, sunt şi mai multe scopuri pe care le vom observa în timp sau dacă eşuează nu vom afla niciodată despre ele.

https://ceicunoi.wordpress.com

 

Acest articol a fost publicat în EUROPA(Brexit). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vrajeala cu BREXIT si iesirea Angliei din UE

 1. numAI ca nici de pe net nu poti afla adevaruri nuimai cioburi de adevar lipite cu minciuni..depinde cum verificam si in timp se verifica numai ca nu mai apucam noi..

  Apreciază

 2. Dacianus Purice zice:

  Si cine e mafia asta internationala ????? Un nume ? sau mai multe ? pot fi date ? Sau doar aruncam totul in seama masoneriei , etc etc…..

  Apreciază

  • ci ta de la zice:

   Si cu ce te ajuta daca le vei stii numele…care probabil nu-ti va spune nimic, iar ei nici nu se feresc de nimeni ca doar sunt stapini iar noi biomasa. De cind un stapin de sclavi a avut ezitari in privinta robilor lui?.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.