Politichia din Romania dupa *89


Acuz clasa politica, guvernele si presedintii acestei tari aflati la putere in Romania de-a lungul a 26 de ani :

– Ati inselat poporul, spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.

– Ati incalcat drepturile omului, făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.

– Ati privat poporul de dreptul la o viata decenta, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.

– Ati furat dreptul la o batranete decenta a pensionarilor, care au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.

– Ati distrus toata industria romaneasca, aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara,1256 de inteprinderi terminate.

– Ati distrus toata agricultura, România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.

– Ati distrus tot sistemul de irigatii si toate serele renumite ale României.

– Ati distrus toate livezile si fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.

– Ati transformat Romania, dinr-un mare exportator, intr-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.

– Ati distrus toata industria turistica a tarii, aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.

– Ati furat miliarde de euro din bugetul statului, deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.

– Ati capusat vreme de 26 de ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie de stat.

– Ati distrus tot sistemul economic privat, înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.

– Ati sufocat sistemul economic privat, cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.

– Ati dat strainilor toate bogatiile naturale ale tarii, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.

– Ati indatorat aceasta tara cu peste 10 miliarde de euro, fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.

– Ati favorizat aparitia, dezvoltarea si inmultirea clanurilor interlope, care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.

– Ati batjocorit istoria acestei tari, impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.

– Ati distrus cultura acestui popor, prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.

– Ati distrus invatamantul romanesc care a ajuns în 24 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.

– V-ati facut facultati private, prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.

– Ati facut de rusine numele tarii noastre, prin actele voastre de coruptie, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.

– Ati provocat cel mai mare exod din istoria acestei tari, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.
I-ati rapit unei intregi generatii de copi dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la munca in starainatate.

– Ati defrisat padurile tari, ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.

26. Ati instrainat tot sistemul bancar al ţării, făcând din români slugi la străini.

– Ati distrus tot comertul romanesc, aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.

– Ati distrus cercetarea romaneasca, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 26 de ani.

– Ati distrus un intreg sistem organizaţional, care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.

– Ati instrainat tot sistemul energetic, atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.

– Ati decimat armata romana, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii, nestiind sa se descurce intr-o economie banditeasca pe care ati creat-o.

https://www.facebook.com/Romanii-din-Diaspora-Romaneasca-777708998945476/

Acest articol a fost publicat în TREZIREA ROMANI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Politichia din Romania dupa *89

  1. State zice:

    mare laba… aceasta „diaspora romaneasca” formata din toti guzganiii care au fugit la primul stranut…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.