Cei care vor să ne distrugă statul național prin includerea noastră într-o Federație internaționalist progresistă se prefac că apără identitatea națională.


Iohannis-mesaj de Ziua Drapelului: „Sărbătorim un prețios însemn ale identității naționale”

Nota Redacției:

Iohannis ar trebui să ne spună cinstit care e scopul final al „integrării europene” și nu să-l țină ascuns.

90% dintre cetățenii României nu vor ca Statul Național Român să fie DIZOLVAT într-o federație internaționalist progresistă (de fapt nu vor ca Statul Național Român să fie dizolvat într-o federație de nici un fel).

Din câte vedem Uniunea Europeană are steag şi imn propriu şi se pregătește să-şi creeze noile ei „județe” numite euroregiuni.

Practic fără a li spune oamenilor explicit acest lucru, suntem târâți într-o federație internaționalist progresistă, una care ne dizolvă statul național şi identitatea națională, simboluri despre care ne vorbește acum, în mod ipocrit, Iohannis.

Mai mult, diverși globalişti de la Bruxelles printre care mulți comisari şi europarlamentari inclusiv români, au semnat un document pentru desființarea statelor naționale.

Românii sărbătoresc pe 26 iunie unul dintre cele mai prețioase însemne ale identității naționale – Drapelul, care reprezintă astăzi o Românie modernă, stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil, partener de încredere al SUA și membru cu drepturi depline al Alianței Nord-Atlantice și al UE, a declarat duminică președintele Klaus Iohannis.

”Sărbătorim pe 26 iunie unul dintre cele mai prețioase însemne ale identității naționale — Drapelul României. Această zi, încărcată de profunde semnificații, ne oferă prilejul să reflectăm la istoria națiunii noastre, precum și la contribuția pe care fiecare dintre noi o putem avea la definirea viitorului ei. Tricolorul ne reamintește de momente memorabile ale devenirii statului român, care stau mărturie a iubirii de neam, a dorinței de unitate și libertate, a onoarei și gloriei poporului nostru. Astăzi, Drapelul reprezintă o Românie modernă, stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil, partener de încredere al SUA și membru cu drepturi depline al Alianței Nord-Atlantice și al Uniunii Europene”, se arată în mesajul șefului statului, transmis de Ziua Drapelului.

Potrivit acestuia, generațiile viitoare trebuie educate ”în spiritul dragostei față de valorile românești”.

”Se cuvine să iubim și să respectăm tot ceea ce reprezintă Drapelul României și să transmitem și generațiilor viitoare aceste nobile sentimente, educându-le în spiritul dragostei față de valorile românești înscrise, încă din 1848, pe faldurile sale: libertate, dreptate și frăție. Cu această ocazie, adresez un mesaj de recunoștință înaintașilor noștri pentru sacrificiul lor în lupta pentru unitate și independență, precum și românilor de pretutindeni, care se simt mândri de apartenența lor și de valorile noastre naționale. La mulți ani, Tricolor!”, a precizat Iohannis.

http://www.fluierul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cei care vor să ne distrugă statul național prin includerea noastră într-o Federație internaționalist progresistă se prefac că apără identitatea națională.

  1. ionel zice:

    papusar, marioneta ,tradator IPOCRIT!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s