Credeţi că integrarea în Uniunea Europeană a adus beneficii pentru dezvoltarea României?


Să ne reamintim doar că România a fost obligată, pentru a fi acceptată în UE, să îşi vîndă virtual pe nimic principalele capacităţi de producţie. Statul român a trebuit să renunţe la industrie, la băncile sale, şi-a concesionat extrem de ieftin resursele naturale, agricultura a fost pusă pe butuci ca urmare a implementării normelor europene. Am cedat practic controlul economiei.
România a devenit doar o piaţă de desfacere pentru economiile dezvoltate din UE, o furnizoare de forţă de muncă ieftină şi slab pregătită, de căpşunari şi bone. Colonia perfectă, poligonul în care îşi confruntă forţele diversele interese financiare şi economice externe.

Pentru a doua oară după cel de-al doilea Război Mondial, România este victima unei agresiuni externe. Aşa cum foarte bine a fost de către unele voci, amestecul fără precedent şi de netolerat al intereselor politico-economice europene şi americane în politica internă se constituie într-un adevărat Dictat de la Bruxelles.

PS. Suntem o tara bogata în resurse, dar cu oameni saraci… în timp ce alte țări beneficiază de resursele noastre. Austria [Petrom ] , Franta [ Dacia ] , Grecia [ Romtelecom ] etc. iar cu toate astea mulți români au ajuns sclavi în străinătate.  Să mai adaug că în acest moment firme străine din Europa,America extrag în secret diferite resurse ?

Sursa: Ganduri din Ierusalim, preluare dupa Facebook

http://gandeste.org/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Credeţi că integrarea în Uniunea Europeană a adus beneficii pentru dezvoltarea României?

  1. xaeus zice:

    UE e un sistem piramidal care functioneaza atata timp cat exista infuzie de tari noi. D-aia se accepta tari in UE. Cand nu vor mai intra, UE implodeaza, pentru ca nu mai au de unde jefui resurse.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.