Omul lui Cioloș a pregătit un patrimonial de proporții la CFR Marfă


Omul lui Cioloș a pregătit un patrimonial de proporții la CFR Marfă

Omul impus de catre premierul Dacian Ciolos in fruntea companiei CFR Marfă, Mihuț Crăciun, a pregatit un tun patrimonial de proportii incredibile facandu-l invidios pana si pe celebrul Mihai Nicolaiciuc.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUA, sub masca asa zisei rentabilizari a companie in vederea privatizarii, omul scolit la firme de bauturi racoritoare si ciocolata, adica Mihut Craciun, vrea sa vanda la pret de dumping toate cladirile si terenurile atractive detinute de CFR Marfa in intreaga tara. Astfel, pentru moment, el si cei cativa oameni adusi de el in companie au identificat imobilele si terenurile cele mai interesante din punct de vedere imobiliar care au mare cautare pe piata.

Intr-o prima faza vor fi maritate hotelul detinut de CFR Marfa la Predeal, blocul de locuinte de interventie de pe strada Turda din Capitala, spatiul de cazare de la Constanta si cateva imobile din zona Bucurestiului. De asemenea, Mihut Craciun si trupa sa au identificat cateva terenuir aflate in zone atractive din punct de vedere imobiliar cum ar fi Baile Herculane, Litoral, nordul Moldovei sau Snagov. Strategie lui Mihut Craciun este simpla: vinde tot ce se poate vinde, diminueaza patrimoniul companiei, dupa care CFR Marfa este scoasa la privatizare. Asta da management corporatist de succes!

http://www.ziuanews.ro/

This entry was posted in ECONOMIE-FIRME-BANI. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s