Tehnologia Keshe : Condiţionarea şi evoluţia sistemelor MAGRAVDupă o informare generală despre tehnologia plasmei a Fundaţiei Keshe în anii anteriori, iată că a sosit momentul, contrar comentariilor cârcotaşilor, să prezint şi informaţii practice şi aplicabile pentru cei interesaţi şi cu înclinaţii tehnice, despre această tehnologie. De anul trecut, de exemplu, s-au făcut paşi importanţi în prezentarea acestor informaţii de către ing. Mehran Keshe personal, atât pe plan global cât şi la nivelul ţării noastre. Acesta ţine conferinţe on-line despre funcţionarea acestei tehnologii, putându-se înscrie oricine la aceste cursuri cu o taxă sub formă de donaţie de 100 euro/an.

În România există deja grupuri de lucru pentru aplicarea acestei tehnologii în mai multe domenii şi sunt foarte active (Grupul Keshe România ce este foarte activ pe Facebook, Youtube şi alte reţele de socializare, precum şi persoane individuale care lucrează la construcţia unor dispozitive). Pentru cei interesaţi site-ul http://magrav.ro/ oferă multe informaţii în acest sens.

Pentru astăzi să vedem ce poate face un astfel de generator Magrav cu o putere de până la 3 Kw. Acest generator poate fi procurat de pe site-ul fundaţiei Keshe, aici:https://store.keshefoundation.org/store/product/magravs_power_generator/ , sau vi-l puteţi confecţiona singuri, detalii aici: http://magrav.ro/primul-meu-magrav-manual-de-constructie-pas-cu-pas/ .

Firele de cupru au fost folosite pentru a transmite energie electrică prin intermediul vibrațiilor electronilor. Aceasta este, paradigma veche, depășită, care se bazează pe un spectru foarte mic de ceea ce există în natură. Acum, cu tehnologia magneto-gravitațională (Magravs), puterea este eliberată și transmisă prin intermediul nano-acoperirii cuprului. Nano-straturile absorb din mediul înconjurător energie plasmatică și eliberează plasma utilizabilă, care este mult mai puternică decât simplele vibrații ale electronilor. Plasma se găsește peste tot în jurul nostru – în aer, corpurile noastre, în jurul planetei și în spațiul cosmic. Prin aceste nano-straturi, această energie fără margini este apoi convertită în energie utilizabilă care poate alimenta aparatura de la domiciliu.

La fel cum ai aduce acasă un cățeluș, avem nevoie să ne antrenăm cu Unitatea de Putere Magravspentru a satisface nevoile noastre energetice, precum și de a ne instrui pentru a înțelege sistemul. Acest lucru este pur și simplu nu doar conexiune și folosire. Este conexiune și interacțiune – TU ești o parte a întregii conexiuni! Este timpul pentru Umanitate să se reconecteze cu lumea energetică a plasmei!

Prin urmare, este esențial să se nano-stratifice toate firele în gospodărie în mod treptat și sistematic, prin unitatea de alimentare Magravs.

Acest generator cu plasmă, după ce este conectat la reţeaua electrică a casei dvs. progresiv, în cca. 3 săptămâni, întreaga dvs. reţea electrică a casei va genera această plasmă care va avea şi un rol vindecător, de echilibrare a câmpurilor magnetice şi gravitaţionale ale aurei dvs., ducând la ameliorarea sau vindecarea multor boli şi asta în timp ce se face şi o economie de energie electrică de până la 90%. Priviţi video:

Metodele de condiţionare sunt acele metode prin care, activăm sau solicităm plasma să se formeze în unităţile magrav. Plasmă care va suplimenta pe urmă, consumul de energie.

Prima metodă a etapei de condiţionare, chiar la început, constă în alimentarea magravului treptat cu nişte consumatori începând cu: 15 W, 100, 500 şi până la 2000 W spre finalul perioadei de condiţionare. Acest procedeu era responsabil cu stimularea plasmei de-a se forma, consumatorii fiind adăugaţi treptat pe o perioadă de 21 de zile.

A doua metodă mai îmbunătăţită, testată de echipa de cercetare din laboratoarele d-lui Keshe, dar care nu a fost testată decât foarte puţin, constă în alimentarea unităţii magrav, cu o lampă led sau un bec economic de maxim 15W şi lăsat să funcţioneze încontinuu.

Iar a treia metodă, şi cea mai recentă şi cu rezultatele cele mai remarcabile, este aceea de-a alimenta frigiderul din priza magravului, adică de-a pune frigiderul ca şi consumator în magrav. Dl. Keshe a descoperit (din mai multe experimente individuale în diferite ţări la diferiţi utilizatori de magrav, şi confirmate acum de echipa de cercetare şi inovare), că frigiderul pare a crea nişte condiţii care stimulează formarea plasmei într-un timp foarte scurt, cu eficienţă ridicată şi fără a mai fi nevoie de adăugarea altor consumatori. Datorită componentelor şi funcţionarea sistemului de răcire al frigiderului, compresorul şi celelalte componente cum sunt: termostatul, lampa din frigider şi restul circuitelor electronice/electrotehnice crează condiţia perfectă pentru formarea plasmei în unităţile magrav. Tocmai pentru aceste alternanţe pe care frigiderul le are: atunci când funcţionează comprimă agentul de răcire și are un consum mai ridicat, iar când nu mai funcţionează și este în stand-by consumă foarte puțin curent electric, tocmai aceste alternanţe de pornit-stand by/consum mare-consum mic, se pare că sunt secretul producerii rapide a plasmei în unităţile magrav.

Dl. Keshe ne mai explică că aceste unităţi magrav condiţionate prin această metodă, cu frigiderul, în timp devin generatoare magrav. Adică, ajung să producă atât de multă plasmă, că în cele din urmă se vor putea decupla de la reţea şi consumatorii din prizele acestor sisteme, să funcţioneze în continuare ca şi cum ar fi alimentate de la reţea! Dl. Keshe ne explică că, transformarea printre altele, în timp (după 3-6 luni de funcţionare) a unităţilor magrav este dată tocmai de acele alternanțe de funcționare/consum ale frigiderului, care creează condiţiile necesare pentru a declanşa plasma şi ar deveni apoi, în timp generatoare magrav. Acestea nu vor mai avea nevoie de reţea, ci doar de-o împământare ca punct de comparaţie între materie şi plasmă, împământare care “va avea şi funcţia de mimare” a frecvenţei reţelei.

La ora actuală, echipa d-lui Keshe testează câţi kW de energie pot susţine aceste sisteme magrav condiţionate prin această metodă.

Pe siteul fundaţiei, ei oferă garanţie pentru noile sisteme magrav, pentru consumuri de până în 3 kW. Deci, se pare că aceste unităţi magrav condiţionate cu această metodă, pot suplimenta consumuri de până la 3 kW. Dl. Keshe ne sugerează să folosim acest mod de condiţionare pentru unităţile magrav, chiar şi cei care și-au făcut singuri propriile magravuri sau au cumpărat unitatea de la Fundația Keshe, și-au parcurs o condiţionare clasică, deoarece reducerea consumului de energie este mult mai redusă decât cu condiţionările clasice.

De aici dl. Keshe ajunge să explice crearea condiţiilor plasmatice pentru wireless energy, transmiterea energiei fără fir – visul măreţ a lui Nikola Tesla. El ne explică că folosind mai multe unităţi magrav în cascadă, se creează o plasmă care, va putea pune în funcţiune orice aparat electrocasnic/electronic din acea zonă plasmatică, fără să mai fie conectat la reţea. Cele două sisteme magrav vor deveni atât emiţător cât şi receptor de plasmă! Vezi imaginea de mai sus.

Dl. Keshe ne spune că a văzut aceste manifestări în peste 5 ocazii diferite, deci, zice el, avem un model. A văzut aceste manifestări în special la magravurile care au fost utilizate cel puțin 6 luni. Deci, se pare că suntem ceva mai aproape de realizarea visului lui Tesla, transmiterea energiei fără fir sau prin aer cum se mai numește, dar nu cu bobine și alte componente/sisteme ineficiente și costisitoare, ci prin modul prin care natura o face. Iar natura știe ce face și cunoaște mult mai multe decât noi!

Sursa : http://magrav.ro/

http://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tehnologia Keshe : Condiţionarea şi evoluţia sistemelor MAGRAV

  1. xaeus zice:

    Din ce s-a testat independet, totul e fake. Cum am spus…daca-i tine, sa faca demonstratie live.

    Apreciază

  2. impatrunzitium zice:

    Ai de poula noastra ce retarzi! Pai plasma din bostanul lui mos Keshe e mai rarefiata decat cea din capul luzerilor ce n-au putut lua bacalaureatul din pricina regulii de trei simpla….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.