CINE A FOST EXTRATERESTRUL CARE A MUNCIT PENTRU GUVERNUL AMERICAN: „AVEA UN IQ DE 1200, SASE DEGETE LA O MANA SI VORBEA PESTE 100 DE LIMBI”


Cine a fost EXTRATERESTRUL care a muncit pentru GUVERNUL AMERICAN Avea un IQ de 1200, sase degete la o mana si vorbea peste 100 de limbi

Cel mai mare deconspirator al extraterestrilor, Phil Schneider a starnit numeroase controverse cu declaratiile sale, cea mai interesanta fiind povestea despre Valiant Thor, extraterestrul care a muncit pentru guvernul american.

 

In prima faza, Valiant Thor ar fi fost o persoana ca oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici fiziologice fata de orice fiinta umana. Schneider a povestit ca acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american pana la sfarsitul anilor ’50. Imediat dupa ce si-a incheiat misiunea, extraterestrul blond s-a intors pe nava sa si nu a mai fost vazut niciodata.

Schneider a aratat o imagine cu Valiant Thor in timpul unei prelegeri de la o expozitie din 1995. Fotografia fusese realizata in 1943. Schneider a afirmat faptul ca extraterestrul lucrase pentru armata americana din 1937. Conform descrierii luiSchneider, Thor avea sase degete la o mana, un plaman urias, o inima supradimensionata, un IQ de 1200, ceea ce il facea capabil sa vorbeasca peste 100 de limbi si varsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe intalniri cu presedintii americani din acea perioada, Dwight Eisenhower siRichard Nixon.

Thor i-a comunicat presedintelui american ca omenirea trebuie sa-si schimbe optica cu privire la razboi si ca politica bazata pe violenta va produce in viitor un dezechilibru global, care va pune intreaga civilizatie in pericol. Val Thor a ramas pePamant pana la 16 martie 1960 , si apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat ca rasa lui de oameni au trait si locuit in subteran si ca multe din planetele universului sustin viata in acelasi mod . El a mentionat , de asemenea, valuri de,,straini” care ar ateriza in jurul lumii pentru a ajuta in problemele aparent insurmontabile ale Pamantului . A afirmat ca un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni sa dea ajutor si informatii pentru a ajuta la progresul Pamantului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit si despre prezenta lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important si conform celor spuse de strainul de pe Venus, oamenii trebuie sa se simta mandri pentru ca au fost vizitati de un asemenea sfant. Thor a parasit Pamantul in dimineata zilei de 16 martie 1960, decoland din Alexandria, statul Virginia, intr-o nava spatiala.

Straniu este faptul ca la doar cateva luni dupa ce a relatat aceasta intamplare bizara, Schneider a fost gasit mort in apartamentul sau la 17 ianuarie 1996, in conditii suspecte. Multi cred ca a fost ucis, desi moartea sa a fost calificata drept suicid.

Sursa: obiectiv.info

http://caplimpede.ro/

Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.