INCA UN SOC DUPA BREXIT: LIBERALII VOR AUTOSTRAZI CHINEZESTI


nail-house-china

Liberalii au o revelație: în România, s-ar putea construi autostrăzi la jumătate de preț apelînd la serviciile chinezilor. Deputatul PNL Virgil Guran și-a arătat nemulțumirea în parlament, pentru faptul că țara noastră a neglijat o ofertă în acest sens a unei mari companii chinezești.

”Acum câteva zile, participând la o discuţie cu un grup de oameni de afaceri, de investitori străini, am aflat că printre altele s-a făcut şi o ofertă de construcţie de autostrăzi, din partea unei companii chineze, a doua companie ca putere economică din China, iar oferta era cam la jumătate de preţ faţă de ce se realizează acum în construcţia de autostrăzi în România sau din ce ar trebui să se realizeze, pentru că nu prea se realizează nimic. Cu forţă de muncă din România, cu materiale din România, deci exact ce ne-ar trebui pentru a realiza repede şi ieftin autostrăzile de care avem nevoie.

Mă întreb: de ce nu se poate finaliza un astfel de proiect? O fi incompetenţă? O fi prostie sau hoţie la mijloc? Pentru că în momentul în care ai o ofertă de genul acesta şi o refuzi sau o ignori înseamnă că există un dedesubt pe care deocamdată noi nu-l înţelegem” a punctat liberalul. (B.I.)

http://inpolitics.ro/

This entry was posted in ROMANIA. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s