Tehnologia Keshe : Aplicaţii NANO şi GANS pentru sănătateContinuăm seria de articole dedicate tehnologiilor plasmatice pentru sănătate, cu o nouă grupă de documente, aşa numitele: Aplicaţii Nano şi Gans pentru sănătate. Aceste documente cu aplicaţii practice în domeniul sănătăţii au fost dezvoltate de către echipa Keshe din Filipine, şi se doresc a fi doar nişte ghiduri practice despre cum să-ţi faci aşa numitele penuri de sănătate, comprese plasmatice, cupe de sănătate sau alte aplicaţii plasmatice pentru diferite întrebuinţări.

Ca atare, aceste ghiduri cu aplicaţii de test, nu sunt ceva stabilit că fiind perfect funcţionale în cazul tuturor, nu sunt aprobate sau înregistrate de vreo competenţă medicală (încă, deși tot mai mulți medici – în special medicii homeopați – încep să lucreze și să recunoască efectele și rezultatele pe care aceste tehnologii le obțin). Înainte să le aplici pe tine sau pe cineva apropiat ție care are vreo problemă de sănătate, te îndemn să te documentezi temeinic! Consultă şi categoria sănătate a blogului www.magrav.ro. Depunem eforturi substanţiale să adunăm cât mai multe informaţii despre tehnologiile Keshe (în special/și nu numai din sfera sănătăţii) şi să le grupăm frumos pe categorii. Sunt și grupurile de facebook unde dacă ai întrebări sau neclarități cineva îți poate răspunde sau te poate ajuta. Găsești aici Grupul De Studii Keshe România, care a adunat deja peste +2000 de membri plus o mulțime de documente, mărturii, dovezi, aplicații, ghiduri și multe alte informații despre tehnologia Keshe.

De asemenea, dacă ai rezultate și ți-ai rezolvat unele probleme de sănătate sau ai avut orice alte experiențe, tare am vrea să împărtăşti cu noi experienţele!

În acest document, echipa Keshe din Filipine ne învață despre harta punctelor reflexogene, cum să ne facem niște pixuri de sănătate extrem de simple și cum să operăm cu ele pe acele zone unde avem o durere, în special durerile musculare și a încheieturilor. Mai jos am grupat câteva articole despre sănătate pe care le găsești mai jos cu interviuri video cu subt.RO:

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Sursa : http://magrav.ro/blog/

 

Vindecarea Sabrinei De Artrită Reumatoidă

Dovadă De Vindecare Scleroză Lateral Amiotrofică (ALS)

Discuție Angelo & dl. Keshe Despre Scleroza Laterală Amiotrofică

Vindecarea Fizică Și Emoțională Cu Plasmă

Sursa : http://magrav.ro/blog/

http://burebista2012.blogspot.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SANATATE-VINDECARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tehnologia Keshe : Aplicaţii NANO şi GANS pentru sănătate

  1. xaeus zice:

    Mda… lungimile alea de unda corespund cu spectrul unde GMS/XG/Wireless, ca atare vor fi efectiv nocive. Pratic, te extra-iradiezi singur…ca poate nu-tia jung releele GSM de prin orase.

    Apreciază

  2. loby zice:

    Sarma nano cu biluta pentru introdus in puluta.Oare ar merge si la o lobotomie? De fapt nu e necesar , keshe opereaza cu babuini lobotomizati…Dar poate ca ar merge si o a doua…nu a incercat nimeni pana acum!Lobotomie plasmatica de gans nano-oxidata si facuta prin kur.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s