Nigel Farage către parlamentarii europeni: N-ați muncit cu-adevărat în viața voastră, nu ați lucrat nicăieri, n-ați creat un loc de muncă.


Ați impus europenilor o Uniune pe ASCUNS, fără să le spuneți nimic!

Si Farage e un mare dobitoc care a sustinut iesirea M.B. din UE  fara sa stie cum. Cind vede ca au votat brexist si el se mira pentru ca nu are nici un plan.

Liderul UKIP, carismaticul Nigel Farage, a ținut un discurs foarte pasional în Parlamentul European după victoria taberei care dorește părăsirea UE în referendumul de joi, 23 iunie.
Europarlamentarul britanic i-a acuzat pe colegii săi de la Bruxelles că „n-au muncit toată viața lor”, sugerând că aceștia și-au făcut un trai din a fi birocrați plătiți.
„Știu că cei mai mulți dintre voi nu au făcut o muncă adevărată în toată viața lor, nu au lucrat în economia reală, în comerț nu au creat un loc de muncă”, a spus Nigel Farage, în corul de proteste al parlamentarilor europeni.
Acesta a mai declarat că susținătorii UE refuză să vadă că s-a ales praful de acest proiect.
„Am venit aici acum 17 ani și am spus că vreau să conduc campania care să scoată Marea Britanie din UE și ați râs de mine. Nu mai râdeți acum, nu? Voi, ca proiect politic, sunteți în starea de negare. Sunteți în negare pentru că nu vedeți că moneda voastră se prăbușește. Sunteți în negare când nu observați că apelul doamnei Merkel de anul trecut, care a cerut imigranților să treacă granița, a condus la diviziuni majore între țări”, a mai spus europarlamentarul UKIP.
Acesta a încheiat afirmând că popoarele Europei au fost mințite, pentru că politicienii au pus la cale o uniune politică pe ascuns, deși oamenilor nu li s-a spus așa ceva.
„Dar cea mai mare problemă pe care o aveți este că ați impus asupra britanicilor și celorlalți oameni din Europa o Uniune, pe ascuns, fără să le spuneți nimic. Ce s-a întâmplat joia trecută a fost un rezultat seismic. Ce au făcut oamenii obișnuiți, care au fost oprimați și care și-au văzut standardele de viață cum cad, a fost să respingă multinaționalele, băncile și au zis: ne vrem țara înapoi, granițele, vrem să fim o țară independentă și normală”, a mai spus Farage.
Acesta a încheiat spunând că prevede că Marea Britanie nu o să fie ultima țară care va părăsi Uniunea Europeană.

http://www.activenews.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nigel Farage către parlamentarii europeni: N-ați muncit cu-adevărat în viața voastră, nu ați lucrat nicăieri, n-ați creat un loc de muncă.

  1. Valeriu zice:

    Este f.adevàrat ce spune Nigel.UE a fost o eroare d.p.v.psichologic,ìn primul rìnd,uitìnd cà Europa are secole de istorie „Nationalà”ìn spate si o culturà pe care nu o stergi cu 2Euro!Si nimeni nu acceptà ca exact nemtii sà le dicteze ce sà facà ìn „casa lor”!!(aceeasi istorie ne ìnvatà cà nu sìnt chiar „ireprosabili”……..)Sìnt apoi tàri care au sàràcit dupà intrarea ìn UE(v.Ungaria,Italia);toti cei care „stau”la Bruxelles sìnt plàtiti de tàrile membre,si nu putin.Au probabil de cìstigat tàrile din Est care primesc finanzàri pt.diverse proiecte,desi ìn majoritate banii sìnt ca nisipul pe care ìl strìngi ìn pumni=ìti scapà printre degete!…..
    p.s.sìnt cetàtean italian si-n ’76 am fost un adevàrat refugiat politic.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s