Iesirile din UE si politica referendumurilor promovata de capitalisti in favoarea intereselor lor, incepe sa se intoarca impotriva lor cu amplitudine mare.


Opt tari vor referendumuri de iesire din UE…

Brexit a generat un potop de reactii le nivel European si international dar si un efect de domino in rindul UE, favorizind ideea iesiri din aceasta groapa de gunoi a economie mondiale, care nu numai ca nu functioneaza ci este un paravan pentru imbogatirea unei clase de infractori financiari care inca sint la butoanele uniunii. Chiar inainte de Brexit, au fost tari din UE care au deschis subiectul iesirii si au promovat referendumuri in acest sens, iar Ipsos Mori arata o larga majoritate a italienilor si francezilor au dorit si doresc referendum pe aceasta tema a iesirii din uniunea mortii economice sigure.

Intre timp, peste 40% dintre polonezi, suedezi si belgieni sint in situatia in care sa isi doreasca referendum de iesire din UE… Unde este Romania? Liderul germano-roman al Romaniei nu are voie sa sufle in fata Berlinului si regimului nazist de la Bruxelles, lasind in final romanii sa traiasca o economie a secolului 18.

Economistul de notorietate internationala , Martin Armstrong, arata de curind faptul ca Bruxelles-ul a mers mult prea departe, mutindu-si atentia de la o uniune economica, pe care a ignorat-o, la o incercare de subordonare politica a tarilor UE, fara relevanta insa, ducind o politica de forta in acest sens.

Intre timp, Franta, Olanda, Italia, Austria, Finlanda, Ungaria, Portugalia si Slovacia, doresc si ele iesirea din UE in baza unui referendum… Unde este Romania? Asteapta sa stinga lumina si sa fie aplaudata de tanchisti americani si operatorii de rachete de la Deveselu, iar in preajma acestor rachete, taranii merg cu carute cu roti de fier si jerpeliti… Dar asta este cadoul numit economie capitalista, oferit de proprietarii acestor rachete, americanii.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/five-more-countries-want-referendums-to-exit-eu/

Hollande are o rata a aprobarii politicii lui de catre francezi, de numai 11% si este in cadere libera, iar Frontul National al lui Le Pen creste in popularitate in fiecare zi, cerind insistent referendum de iesire a Frantei din UE. Saracia si problemele economice majore care confrunta Franta, vor duce cu siguranta la o mai mare popularitate a lui Le Pen si iesirea tarii din aceasta uniune a circului, dar vom vedea daca o vor face inaintea Germaniei sau dupa ea..

Olandezi au rejectat intrarea Ucrainei in UE iar Merkel se confrunta cu un deficit de peste 3 miliarde de euro, care reprezenta contributia UK la bugetul anual al uniunii…

UE va accepta pina la urma chiar pozitia de “partener asociat” a UK pentru a mai putea lua ceva bani de la britanici si a acoperii gaurile enorme lasate, dar nu stim daca acesti britanici vor dori acest statut…

Bancile doresc sa isi mute sediile pe continentul European, in protest fata de Brexit si democratie si la fel si personalul, dar ne intrebam: Vor avea acolo loc toti acesti infractori, sau vor gasii ei activitati frauduloase pentru a-si acoperii veniturile astronomice? Greu de spus…

Ministrii italieni au avertizat cu numai citeva zile in urma ca bancile europene trebuie neaparat sa schimbe total cursul si gradul de risc al tranzactiilor dupa colapsul negocierilor cu UK, altfel acest grad de risc ridicat in tranzactii va duce la un faliment in masa al UE, dupa cum spune ministrul de finante Italian Pier Carlo Padoan.. Deci frica in fata lirei britanice poate duce la un colaps de proportii al UE.

Portugalia se teme de rezultatul alegerilor din Spania, care ameninta si ele cu un colaps de proportii…

http://www.wsj.com/articles/portugals-left-bloc-calls-for-referendum-on-eu-membership-1466951538

Liderii socialisti portughezi isi manifesta dorinta pentru organizarea unui referendum de iesire a tarii din UE, daca cei de la Bruxelles vor lua in considerare penalizarea tarii datorita neindeplinirii angajamentelor bugetare pe anul trecut…

Partidele de stinga din tarile UE sint adepte ale desprinderii de UE si structurile lor economice criminale.

Partidul de extrema dreapta din Slovacia, Partidul Poporului, a cerut si el referendum pentru iesirea din UE, lansind o petitie la nivel national..afirmind ca aceasta corabie in scufundare nu mai poate fi salvata..

http://www.reuters.com/article/us-britain-eu-wrapup-idUSKCN0ZB090

Polonezii sint din ce in ce mai sceptici legat de raminerea lor in UE si liderii polonezi nu cred in trezirea la realitate a politicienilor UE, spunind ca acest concept politic European nu mai este popular in Europa…

In Ungaria, Victor Orban este impotriva federalizarii UE si controlului centralizat de la Bruxelles, Berlin si Strasburg si doreste un referendum care cu siguranta ii va acoperii dorintele lui de iesire, dar doreste sa fie un process democratic..

Ceea ce a demolat acest proiect European al UE este CRIZA DE INCREDERE, care va duce cu siguranta la dezintegrare, pentru ca nu exista forte politice care sa dovedeasca ca merita increderea europenilor, aceste forte fiind total subordonate intereselor marilor corporatii care la rindul lor nu sint interesate de UE ci de propriile conturi.

Increderea in sistemul bancar al UE este la cel mai de jos nivel istoric…iar datoriile nesfirsite pe care le acumuleaza estul Europei, este de natura sa ii faca pe vestici sa inteleaga, ca va veni timpul cind acestea vor trebui discutate si achitate, iar America face ca acest lucru sa fie imposibil, incercind cartea armelor in economiile disfunctionale ale est europenilor.. Piata bondurilor in zona periferica a UE este un dezastru total si fara nici o acoperire…

Tot ce se intimpla acum, reprezinta parti ale unei spirale disctructive cu impact negativ asupra popoarelor UE si mediului de afaceri…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Iesirile din UE si politica referendumurilor promovata de capitalisti in favoarea intereselor lor, incepe sa se intoarca impotriva lor cu amplitudine mare.

 1. COLDEA zice:

  Sunteti optimisti daca credeti ca cei puternici si bogati o sa piarda. Nu! De pierdut pierdem noi, daca se destrama UE! O sa vedeti ce se mai intampla dar eu sunt foarte pesimista.

  Apreciază

  • Dacianus zice:

   Ce pierdem ??? Am pierdut deja tot ce am avut ca si tara , au luat altii tot ce a fost de valoare in Ro . Nu cred ca a mai ramas ceva , iar daca a ramas e prea putin imporant pt Vest .

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s