O străveche profeție despre Dacia


„Există o profeţie care spune că Înţelepciunea a Daciei Eterne este transmisă din generaţie în generaţie, şi stând bine ascunsă de lume, ea a ajuns chiar până în timpuri noastre. Se spune că ea va începe să fie dăruită de un bătrân dacilor tineri care o caută şi se dovedesc vrednici. Aceştia vor fi îndrumaţi să redescopere, să cunoască şi să urmeze Căile cele Sfinte, ale strămoşilor lor din vechime.

Curând după aceea, dinspre înălţimile munţilor Carpaţi va începe să se audă strigătul Lupilor Albi. E un strigăt de deşteptare. O chemare la Viaţă şi o chemare la lupta cea dreaptă.
Apoi va veni vremea să se reaprindă Flacara Sacră a lui Zalmoxe. Ea se va aprinde deopotrivă în trei locuri: pe vârfurile munţilor, în inimile oamenilor şi pe altarele străvechilor Şcoli ale Misterelor Dacice.
Cu siguranţa se va aprinde, iar strălucirea ei va creşte de la o zi la alta. Apoi, de la un anumit moment, va arde puternic şi stralucitor, şi va purifica tot ce este rău, impur şi nedrept în aceste ţinuturi. Va fi o cerenere a firii profunde, a esenţei caracterului fiecăruia!

Dacia

În urma acestei cerneri, doar cei curaţi la suflet şi vrednici cu fapta vor mai rămâne pe aceste pământuri Sfinte. Ei nu vor fi foarte mulţi la număr, dar vor fi cu toţii aleşi şi însemnaţi cu pecete Sfîntă.
Se spune că ei vor primi ajutorul strămoşilor, şi prin ei va renaşte şi se va reclădi Dacia Eternă…”[1]

SURSE

 1. http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/2014/03/o-profetie-straveche.html?spref=fb

http://www.dzr.org.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în URMASII DACILOR (legende). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O străveche profeție despre Dacia

 1. Dacianus zice:

  Prostie mai mare ca asta nu am auzit !!! Si daca ar fi asa, daca profetia asta ar exista , oare nu a fost ea transmisa verbal ? Iar toti stim prea bine ce se intimpla cu varianta orala,se modifica , si rasmodifica de n ori pina ajunge in zilele noastre.
  Unii scriu articole doar ca sa nu stea de pomana. !! Si pe deasupra pe linga prostiile pe care le debiteaza te pomeni ca le mai si cred.
  Nu cred ca s a vazut pina acum in istoria recenta ca vreun popor sa se fi reintors la timpurile de odinioara, sa isi reia radacinile . Unii traiesc agatati de o himera, sperind ca intr o zi o minune se va intimpla, asa din senin…. Fie ea zamolxe sau Burebista reincarnat sub acelasi chip cum il stim in cartile de istorie etc etc….
  Sa fim seriosi ….

  Apreciază

 2. Vlah zice:

  Pentru van tu cine esti (Dacianus)esti Un tradator de neam, in care nu ai Un pic de respect pentru neamul nostru stramosesc, .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s