Doi maeștri chinezi fac demonstrații ale puterilor extraordinare pe care le au, cu verificarea unor oameni de știință.


S-a vorbit și se vorbește mult în continuare despre puterile extraordinare ale maeștrilor chinezi. Sunt ele reale sau nu? Cele două filmulețe de mai jos vor să ne convingă că, oricât ar părea de necrezut ceea ce fac, acești oameni, care au în spate o practică îndelungată, au în mod real capacități ieșite din comun. Unii le-ar numi paranormale, alții vorbesc însă despre resursele naturale ale corpului și minții umane, neexplorate de majoritatea dintre noi.

Credibilitatea demonstrațiilor de mai jos este întărită și de oamenii de știință care i-au cercetat pe acești maeștrii chinezi și i-au suspus unor teste, supravegheate cu ajutorul aparatelor de specialitate. Prin urmare, demonstrațiile lor sunt cu atât mai credibile.

Practicanți ai Tai Chi, Kunk Fu sau a altor căi spirituale din China, acești maeștri sunt capabili să își controleze energia interioară (Qi-ul) pentru a genera fenomene uimitoare precum șocuri electrice prin intermediul mâinilor, aprinderea de la distanță a unei hârtii sau vindecarea oamenilor prin pase magnetice. Și, cu siguranță, aceste lucruri sunt doar ceea ce vor să ne arate…

Cel mai bine, însă, este să îi vedeți la lucru:

Adrian Albu

http://www.cunoastelumea.ro/

This entry was posted in VIATA LIBERA ( VIDEO-DOC.). Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s