Actualizare Ben Fulford (01.08.2016) – Israel, Arabia Saudită, Malaezia, Franța, Italia și Germania următoarele pe lista țărilor care vor fi eliberate de sub mafia Khazară


Lupta pentru a elibera omenirea din cleștii genocidali ai mafiei Khazare se desfășoară bine, cu victorii majore pe mai multe fronturi în mijlocul haosului tot mai mare la nivel mondial, astfel că ordinea mondială postbelică continuă să se prăbușească. Cele mai mari mișcări au loc acum în Orientul Mijlociu unde, acum Turcia a aruncat la gunoi regulile mafiei Khazare (Sabbateene), alianța formată din Rusia, Pentagon (militarii pozitivi), Siria, Turcia, Iranul și Egiptul se pregătește pentru a elibera poporul Israelului, Irakului și Arabiei Saudite. Acest lucru va tăia toate livrările de bani din petrol din Orientul Mijlociu către facțiunea Bush / Rockefeller / Clinton a mafiei Khazare.

Celălalt loc unde evoluțiile uriașe au loc este Europa. Acolo, oficialii din Germania, Franța și Italia fac apel acum în mod deschis la o alianță militară cu Rusia, pentru a elibera Europa din strânsoarea facțiunii mafiei Khazare Bush / Clinton / Rockefeller (BCR) care le mai controleaza încă, de la Washington DC și New York. Mișcările europene sunt în curs de pregătire, având în vedere un colaps al sistemului bancar acolo, care ar putea erupe cât mai devreme luna aceasta. Există, de asemenea, o luptă majoră în Malaezia între hoțiile agenților BCR care încearcă să profite de fonduri deturnate din programe umanitare din această țară, prin lacheul obedient facțiunii Rothschild, prim-ministrul malaezian Najib Razak.

Apoi, desigur lupta pentru Statele Unite ale Americii continuă cu furie prin candidatul BCR, Hillary Clinton care a furat flagrant nominalizarea prezidențială a Partidului Democrat săptămâna trecută, printr-o mișcare care a ruinat reputația ei în mod fatal precum și a mafiei Khazare care o susține. Această luptă este abia la început și se va intensifica spre noiembrie, cu posibilitatea foarte reală de declanșarea unui război civil deschis în Statele Unite, mai multe surse sunt de acord.

Să aruncăm o privire mai atentă la situația din Turcia, acolo unde vârful apentagonului, generalul american Joseph Dunford a zburat la 31 iulie în Turcia, pentru o întâlnire de urgență cu contra-părțile turcești. În cadrul reuniunii care a avut loc, oficiali guvernamentali turci au acuzat în mod deschis SUA că au încercat să răstoarne guvernul său și trupele turcești au înconjurat, inclusiv cu camioane grele, baza aeriană nucleară a SUA de la Incirlik. În cadrul reuniunii, potrivit unor surse ale Pentagonului, gen. Dunford a declarat turcilor că încercarea de răsturnare a guvernului turc a fost efectuat de către agenții CIA ai fracțiunii Khazare BCR, care lucrează sub acoperirea Jamestown Foundation.

Gen. Dunford a spus omologilor săi că tăind fluxul de heroină afgană și banii de droguri care trec prin baza de la Incirlik, ar ajuta în lupta pentru a elibera Statele Unite și Israelul de controlul mafiei Khazare, au declarat sursele. Gen. Dunford nu a avut nicio alegere, ci doar să fie conciliant, deoarece ultimele sondaje de opinie spun că doar 17% dintre turci susțin o prezență a SUA în țara lor.

Gen.Dunford, de asemenea, a explicat omologilor săi turci că Pentagonul s-a aliat cu rușii pentru a elibera Statele Unite și restul lumii de mafia Khazară, au declarat sursele Pentagonului. Ca o dovadă a acestui fapt, Pentagonul a ordonat ca un avion spion al său să aterizeze în centrul Rusiei, au declarat sursele. Pentagonul, de asemenea să permită avioanelor de spionaj rusești să zboare deasupra teritoriului Statelor Unite pentru a confirma că SUA nu planifică mutări militare sau un atac nuclear preventiv împotriva Rusiei.

 

Sursa : http://www.ascensionwithearth.com/

http://burebista2012.blogspot.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SIONISTI MASONI-NWO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s