Dumnezeu s-o ierte, dar n-a fost regina României!


Maria Diana Popescu

Pa, AnaServilism total faţă de străini! Terminaţi odată cu ploconeala în faţa fantomelor trecutului, care au făcut mult rău Ţării! Monarhia din România a murit cu 69 de ani înaintea morţii Anei de Bourbon, titularizată – fără nicio bază istorică şi legală – „regină a României”. Membrii aşa-zisei familii regale sînt doar nişte paraziţi care au aterizat cu cîntec în România după lovitura de stat din 1989 şi cărora li s-au cadorisit cu nemiluita averi de tot felul – de la pămînturi la palate, inclusiv bunuri de patrimoniu! A murit un om, o cetăţeancă franceză de religie romano-catolică, soţia unui ex- rege trădător care ne-a vîndut bolşevicilor şi a deschis porţile Armatei Roşii şi comunismului în ţară. Fie-i ţărîna uşoară!, cum spunem noi, creştinii. A fost o mamă ca atîtea miliarde, tot respectul pentru asta! Dar… Atît! Însă, ca să fie înmormîntată în pămîntul patriei române, cu onoruri militare şi cu doliu naţional, să li se construiască un mausoleu în cetatea istorică de la Curtea de Argeş, e un afront mult prea mare şi de neîngăduit adus Istoriei Românilor şi marilor personalităţi româneşti care au fost conduse la groapă cu tristeţea şi respectul poporului. Soţia fostului rege, cel care a refuzat graţierea patriotului-mareşal Ion Antonescu nu are aceste drepturi. „Chiar aşa, s-a căsătorit cu un fost rege, nu a avut picătură de sânge românesc în vene, nu s-a străduit să înveţe câteva cuvinte în limba română. A cui regină? Poate a bărbatului său, în nici un caz a românilor. Ce doliu naţional? A activat în folosul statului român? Nu! Au venit toţi ca nişte corbi de pradă, pentru a oprima din nou poporul român. Dacă îi sunt atât de dragi, să ţină individual doliu Johannis, Cioloş Guvernul şi Parlamentul de hoţi. Cât despre mine, ca un bun ortodox mă rog lui Dumnezeu să o ierte şi să-i ierte toate păcatele”, a scrie Ioan Florescu, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Ana a devenit soţia fostului rege trădător după o jumătate de an de la abdicarea acestuia

Lui Antonescu îi recunosc toate meritele istorice, în scopul idealului sfînt al neamului românesc, acela de reîntregire a Ţării. Fostul rege n-ar fi trebuit să primească de la statul român nici măcar o pensie de agricultor! Habar nu avea, nici nu-l interesa cît de greu trăiau şi trăiesc ţăranii români! După ’89, a zis şi a făcut precum Lăpuşneanul: „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau”. Numele Anei de Bourbon-Parma, care nu ştia decît să pronunţe „pa” şi „la revedere”, în limba română (Dumnezeu s-o odihnească, dar nu pe cheltuiala românilor, nu e drept!), a cotropit prima pagină a ziarelor prin publicitatea agresivă făcută de jurnaliştii dresaţi să mintă. La trecerea la cele veşnice a soţiei fostului rege Mihai, se cuvine să oferim publicului adevărul. România este Republică, cetăţeanul Mihai nu mai e rege de 69 de ani! A abdicat în 1947, în urma unui tîrg cu oficialităţile Ţării, tîrg favorabil lui, deci nu are dreptul să fie numit rege astăzi. A plecat din ţară la mai bine de trei ani de la actul de trădare de la 23 August 1944, negociindu-şi plecarea cu ruşii. Adică, nu aşa, cu mîna goală, ci cu cîteva vagoane de tren încărcate cu valori. S-a căsătorit cu Ana de Bourbon-Parma la Atena şi au trăit în Elveţia, puţin, prin Marea Britanie şi cînd îşi încasa renta, prin Statele Unite…. Deci, care regină? Ana devenise soţia unui fost rege. În momentul căsătoriei, Mihai nu mai era rege, iar soţia sa, Ana, nici nu călcase în România. Acolo, în Elveţia s-au născut cele cinci fete cucuiete, care, nici ele, nu aveau cum să mai fie prinţese, din moment ce Mihai nu mai era rege. Ca să nu mai vorbim despre fiica Irina, condamnată în SUA pentru trafic de droguri şi lupte ilegale cu cocoşi!

O gaşcă de fripturişti

Putem vorbi de un fost rege străin de neamul românesc, cu origine incertă, a cărui soţie, Ana, nu are nici cea mai mică legătură cu România. Ana de Bourbon nu a fost regină pe tronul României, nu a avut cetăţenie română şi nu a fost de religie ortodoxă. Nu mai minţiţi cu atîta obrăznicie, nu ne mai intoxicaţi, ni se face silă de servilismul vostru, nu mai aburiţi generaţia tînără, n-o mai induceţi în eroare cu aceste falsuri istorice condamnabile. România şi Biserica Ortodoxă Română nu au nicio o obligaţie morală faţă de o străină care nu a făcut nimic pentru România, dar e înmormîntată în pământul României.Ce sacrilegiu, Doamne Sfinte! De regulă, familia îşi îngropaă mortul! Ce treabă are Statul cu familia unui fost rege? Familia ex regelui s-o înmormînteze pe cheltuiala proprie. Cine naiba ne-a adus nouă, pe cap, această gaşcă de fripturişti care se autointitulează nobili şi regi şi prinţi imaginari ai unei republici, o gaşcă de oportunişti, veniţi în ţară cu pretenţia retrocedării unor domenii care nu le aparţin, veniţi după pomeni şi onoruri nemeritate? După cum se spune în popor, prost nu este cel care cere, ci acela care dă!

„Prostia e la modă, mulțimea o inghite mereu”

Ce funeralii naţionale, ce onoruri militare, dacă Ana nu a fost nici măcar cetăţean român? Auziţi, înmormîntare cu reguli şi interdicţii drastice, de te cruceşti! Fără telefoane şi drept de fotografiere, fără copii în cărucior, fără sacoşe, fără ţigară aprinsă, fără genţi, cu buletinul la purtător. Probabil, de teama teroriştilor ISIS sau a puciştilor lui Erdogan… să nu dezgroape morţii. Guvernul şi statul nu se preocupă de eradicarea sărăciei din România, de salariile şi pensiile de lumea a treia, dar se dau în stambă la moartea unor străini de ţară şi de cauzele ei? Aţi uitat,oameni buni, că fostul rege , cu puţin timp înainte de lovitura de stat din 1989, a semnat Declaraţia de la Budapesta prin care nemernicii semnatari voiau să rupă Transilvania de trupul Ţării! Altă trădare extrem de gravă, nu-i aşa! Şi, ca să închei apoteotic, Francois scrie pe ziare.com. „Acești pretinși tipi care se cred viță regală, sunt de fapt niște șarlatani care sute de ani au jefuit țăranul roman așa cum fac și actualii conducători și clica lor. De ce să le urăm de bine? Cine știe istoria reală a acestei Case Regale, știe că nemțălăii au venit cu un geamantan și acum au moșii și averi pe spatele oamenilor, așa cum fac și neciopliții Traian Băsescu, Klaus Iohannis, Victor Ponta, generalul Izmană, guvernul și toată clica parlamentului care, ca niște viermi, subjugă și mai mult o țară și așa falită. Prostia e la modă, mulțimea o inghite mereu”. Bravo, Francois! Adevărul despre aşa zisa casă regală, bazat pe realităţi istorice, îl veţi găsi în mai vechile mele editoriale[1].

Grafica – Ion Măldărescu
––––––––––––––––
[1] http://www.art-emis.ro/editoriale/1262-care-rege-care-print.html
2 – http://www.art-emis.ro/editoriale/1692-mihai-viteza-urmarit-cu-pobeda-si-doua-avioane.html
3 – http://www.art-emis.ro/editoriale/695-vocea-poporului.html
4 – http://www.art-emis.ro/editoriale/713-vocea-poporului-2.html
5 – http://www.art-emis.ro/editoriale/491-monarhia-din-import.html
6 – http://agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Regele%20ah%20regele%20de%20MDP%20Agero%202016.htm

http://www.art-emis.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în MONARHIE(Ana de Bourbon). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Dumnezeu s-o ierte, dar n-a fost regina României!

 1. eugen zice:

  Ce mizerie !

  Apreciază

 2. costin constantinescu zice:

  ai dreptate,eugen.ce mizerie sa improsti cu noroi in morti.numai un descendent al rosilor ar putea sa faca asa ceva.cati oameni au omorat criminalii de comunisti la canal si in toate puscariile lor nu se mentioneaza.cate case au daramat cu forta ca sa construiasca cutiile lor de chibrituri si cati oameni au deportat in baragan,numai dumnezeu stie.regele a luat decizia perfecta cand a intors armele impotriva nemtilor,altfel rusii ne faceau una cu pamantul.jos palaria in fata lui a fost si este un patriot roman.in ceea ce priveste latraturile unor neocomunisti,eugen ,ii punem noi cu botul pe labe,pentru ca romania nu va mai trai iadul rosu de care se fac vinovati ascendentii persoanei care a scris articolul.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Tu pina una alta citeste istorie corecta, si nu mai scrie timpenii in necunostiinta de cauza. Daca iti place sa pupi in cur niste bosorogi cu singe strain de poporul roman/dac, e problema ta, dar scrie in alta parte.
   Daca in ziua de azi era socialism in Ro. tu nu mai erai plecat afara sa muncesti ca sluga in Anglia ci ai fi fost un om respectat in tara lui, un loc de munca decent si o viata normala.
   Pune mina si citeste si iar citeste, istorie si adevarul din perioada socialista, ca ai capul plin de manipulari.

   Apreciază

 3. Robert zice:

  Bun articol.Dupa 1989 România este Republica si nu mai are nici o legatura cu fosta Monarhie reprezentata de familia Hohenzollern.

  Apreciază

 4. daniel zice:

  Articol cu miros de adevar.Adevarul nu poate multumi si pe cei cu burta mare de la bere si mincaruri fine iar pe deasupra mai poseda si conturi grase prin vinderea si distrugerea tarii pentru a face jocul jigodiilor penale mondiale.
  Sintem un popor distrus de straini ce sint ajutati de citiva romini ciocoiti ce ne-au dat pe tava acestora(pt. doi bani)
  Personal ma las comandat doar de legea bunului simt, sint guvernat doar de legile naturii care functioneaza in acelasi fel de mii si mii de ani iar in rest totul e un fel de bulibaseala in care domina minciuna,inselatoria si prostirea controlata in toate domeniile.
  Ar fi cazul sa ne ridicam putin deasupra noastra, sa ne deschidem un pic mintea ( cea mai de pret bogatie a omului ) si poate asa vom ocupa si noi locul meritat in acest univers.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.