Ce NU spune media Jewmericana despre Siria si ce minte, chiar daca face parte din zona de unde poate incepe o conflagratie mondiala.


Media jewmericana incearca permament sa il „zugraveasca” pe liderul sirian Bashar al Assad, ca fiind principalul responsabil pentru degringolada si masacrul din Golf si cel mai probabil, ca generator al unei conflagratii militare de proportii avute in vedere de… Administratia Americana la comanda altor jewmericani, de data asta din banci si complexul industrial militar american.

Ceea ce arata Media din SUA, este in contrast flagrant cu realitatea si cu ceea ce spun cei veniti de la fata locului.

In primul rind, trebuie spus ca Assad are o rata a aprobarii la conducerea tarii, data de catre sirieni, cu mult mai mare decit cea pe care o inregistreaza Obama, ceea ce arata in ce directie au mers cei doi dupa generarea conflictului sirian. Cu toate acestea, Obama spune ca Assad este ilegitim pentru a conduce Siria si trebuie sa paraseasca pozitia de presedinte..

https://www.washingtonpost.com/video/politics/obama-calls-assad-illegitimate-unable-to-bring-syrians-together/2015/12/01/8a22d63c-9834-11e5-aca6-1ae3be6f06d2_video.html

Ceea ce este de remarcat, este faptul ca sub supravegherea unui control international in alegerile din Siria, Assad a mentinut o sustinere constanta din partea populatiei, in alegeri, dupa inceperea conflictului sirian, in 2011..

https://www.theguardian.com/commentisfree/2012/jan/17/syrians-support-assad-western-propaganda

Acest lucru il arata alegerile din 2014, chiar daca evident, americani, singurii de altfel, l-au acuzat de violarea drepturilor omului, cum fac ei de obicei, uitind ca in SUA, populatia nu mai are nici un fel de drepturi in afara de a munci si plati taxe…

https://www.theguardian.com/world/2014/jun/04/bashar-al-assad-winds-reelection-in-landslide-victory

https://www.rt.com/politics/official-word/320261-assad-france-poll-figaro/

Privind spre Obama si legitimitatea lui de a conduce poporul american, trebuie sa spunem ca a cistigat alegerile din 2012, cu o sustinere de 53,6%, iar acum este putin sub 50%, ceea ce arata cit de „indragit” este de americani….

http://www.gallup.com/poll/116479/barack-obama-presidential-job-approval.aspx

Exista opozitie „moderata” in Siria, asa cum acrediteaza ideea, presa jewmericana? Ei numesc opozitie „moderata”, asa zisa armata libera siriana, dar uita sa spuna despre faptul ca aceasta grupare militara asa zis libera, este dominata de teroristi si extremisti de ani de zile…

http://www.reuters.com/article/us-syria-crisis-rebels-idUSBRE8B60QX20121207

Majoritatea armelor trimise de SUA, multe dintre ele extrem de sofisticate raportat la conditiile si pregatirea asa zisei armate siriene libere, ajung in cea mai mare parte a lor la teroristi, la ISIS, al Nusra sau al Qaeda, dupa cum arata chiar New York Times, de aceasta data.

http://www.nytimes.com/2012/10/15/world/middleeast/jihadists-receiving-most-arms-sent-to-syrian-rebels.html

Aceasta armata libera siriana, admite, prin comandantii ei, ca sint sincronizati si condusi de ofiteri ai al Nusra, practic al Qaeda in Siria si ar dori ca Siria sa fie o tara sub Legea islamica Sharia… Acestia sint bratul de fier al Americii in zona siriana si irakiana….

Presa jewmericana a tinut prima pagina cu incidentul fals prin care il incrimina pe Assad ca a folosit arme chimice impotriva propriului popor, dar realitatea a demonstrat ca asa ceva nu era posibil si nici macar nu s-a produs din cauza lui, in final jewmericanii lasind subictul in coada de peste….

Investigatorii ONU au dovedit ca atacul cu gaz Sarin, din 2013, a fost in totalitate instrumentat de armata siriana de eliberare, lasind in urma scene de neinchipuit si sute de morti, copii, femei si batrini.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-22424188

Dupa rezultatul investigatiilor ONU, presa jewmericana a tacut, ca si in cazul avionului Malaezian doborit de armata ucrainiana, ca o diversiune dovedita in final, prin care se dorea implicarea Rusiei in conflict.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-24130181

In Decembrie 2013, cistigatorul Premiului Pulitzer, jurnalistul Seymor Hersh a realizat un articol in care a subliniat toate problemele care apar in zona Siriana si cum este distorsionata realitatea de presa jewmericana.

http://www.lrb.co.uk/v35/n24/seymour-m-hersh/whose-sarin

Dupa cum vedeti in articol, Seymor, arata ca „in lunile premergatoare atacului cu gaz Sarin, in Siria, agentiile de securitate(inteligenta) americane, au raportat in nenumarate rinduri in documentele intocmite, faptul ca al Nusra Front si gruparile teroriste din zona, afiliate, au creat instalatiile necesare pentru producerea gazului Sarin in cantitati destul de mari, dar aceleasi rapoarte nu au mai spus nimic dupa producerea incidentului”, dupa cum vedeti in articolul lui Seymor…

Din documentele preluate de la Generalul Weley Clark, un pervers si criminal, de altfel si sfatuitor al lui Ponta si guvernului lui de circari, reiese ca Siria a fost de la inceputul razboiului din Irak, pe agenda Pentagonului, alaturi de alte sase tari pe care le aveau americanii in vedere pentru a fi distruse, in regiune, Irak, Liban, Libya, Somalia, Sudan si Iran. In cea mai mare parte, americanii si-au realizat scopul propus, lasind in urma lor, in aceste tari, ruine, morti si familii distruse, altele plecind in pribegie si lasind totul in urma.

Pentru americani este foarte clar ca Iranul are un acord militar bine definit cu Siria si sprijina militar Siria in domeniul apararii, prin contractul semnat in 2005.

America mai stie ca Iranul este o forta militara si nucleara care nu trebuie neglijata in regiune si drept dovada, cu numai doua zile in urma, in SUA a inceput un scandal politic de proportii, datorita faptului ca Obama a trimis la Teheran, un avion nemarcat, deci fara sa se stie al carei companii apartine, plin cu bani cash, dolari, franci elvetieni, euro si alte monede de circulatie mondiala, in valoare totala de 400 de milioane de dolari. Teheranul a eliberat patru spioni americani, dar Obama nu recunoaste nimic.
http://www.wsj.com/articles/u-s-sent-cash-to-iran-as-americans-were-freed-1470181874

Acordul militar al Teheranului cu Damascul si evident cu Moscova, face ca America sa devina din ce in ce mai putin importanta in zona si sa creeze panica pentru Israel..

https://www.theguardian.com/world/2005/feb/17/usa.syria

Guvernul iranian a oferit Siriei o linie de credit de peste un miliard de dolari, echipament de pregatire militar, trupe specializate si logistica.

http://time.com/4039940/these-5-facts-explain-bashar-assads-hold-in-syria/

Pe de alta parte, presa jewmericana nu spune de pozitia Chinei si chiar a Rusiei fata de Iran si Siria si faptul ca ambele puteri mondiale deja au anuntat ca nu vor tolera nici un atac impotriva Iranului si vor dinamiza crearea unei zone de pace in Siria.

http://www.alternet.org/world/growing-china-russia-iran-strategic-alliance-has-got-pentagon-trembling

Foarte multi dintre noi cunosc produsele gigantului american Apple. La fel de multi le folosim si stim ca patronul acestei companii uriase, cu o valoare de piata de peste 600 de miliarde de dolari, a fost Steve Jobs. Dar putini stim ca el este de origine…siriana, familia lui venind in SUA in ani ’50.

http://www.independent.co.uk/news/people/refugee-crisis-steve-jobs-was-a-syrian-migrants-child-too-tech-community-observes-10489651.html

De unde vine „respectul” liderilor americani fata de Siria, in conditiile in care un sirian a produs pentru America, mai mult decit economia multor orase din SUA la un loc?

Citesc de reactiile interetnice si ura care a cuprins Romania, privesc si citesc tot felul de documente care ii incrimineaza pe unguri, pe germani, pe tatari, pe rusofoni si asa mai departe si ma minunez ca Romania arata din ce in ce mai putina inteligenta in intelegerea fenomenului multicultural, americanii lasind liderii romani sa promoveze sovinismul si diviziunea, in timp ce in America, acesti „foreigners”, sint valorificati si aduc un aport semnificativ pentru economia tarii. America lui Donald Trump ar trebui sa fie total anti musulmana si anti araba, in general, fara ca el sa isi dea seama ca aparatura dupa biroul lui este produsa de mintea unui om cu radacini siriene…

Europa nu a gasit formula pentru refugiatii din Orientul Mijlociu, tarile bogate din Golf nu ii doresc nici ei, conflictul generat si intretinut de americani se inteteste, evreii nu primesc acesti refugiati, dar ar dori si mai mult razboi, in Siria si Yemen, dar se intreaba cineva daca dintre acesti refugiati ar putea sa se remarce un nou Steve Jobs? Pentru asta trebuie inteligenta si abordari constructive, fara ura.

Dar sa mergem mai departe si sa vedem ce nu ne pune in lumina in mod constructiv, Media jewmericana.

ISIS este o creatie 100% americana si jewmericanii din Media nu au cum sa spuna acest lucru. Aceasta organizatie fanatic terorista, valorificata de americani, a aparut, din „coincidenta”, in 2003, imediat dupa invazia SUA-UK in Irak si se poate spune ca a avut si are o ratiune, existenta ei.

http://www.huffingtonpost.com/2008/12/15/bush-acknowledges-absence_n_151144.html

Ba, mai mult, Paul Bremer, element de decizie in politica externa a SUA in acea perioada cind la cirma tarii era George W Bush, s-a grabit ca in May 2003 sa dizolve structurile de politie si cele militare din Irak, pentru a fi sigur de reusita acestor fanatici ISIS..

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/05/15/AR2007051501322.html

http://www.cnn.com/2003/WORLD/meast/05/23/sprj.nitop.army.dissolve/

Bremer a dat afara din politie, eliminind posturile lor, peste 400.000 de politisti de cariera si inalte grade militare, cu exeprienta, care au luptat in ani ’80 in razboiul dintre Iran si Irak.

Unde credeti ca au ajuns acesti ofiteri superiori din armata si politia irakiana? In structurile de conducere ale ISIS, acolo unde nu putea fi infiltrati americani si unde americanii aveau nevoie ca de apa. Deci daca SUA nu exista, ISIS, nu ar fi existat…

http://news.nationalpost.com/news/world/how-the-catastrophic-american-decision-to-disband-saddams-military-helped-fuel-the-rise-of-isil

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/al-qaeda/10925602/Al-Qaeda-merges-with-Isis-at-Syria-Iraq-border-town.html

Destul de multi dintre noi, stiu adevarata „radacina” a acestui conflict. Stim ca SUA depind economic si fiannciar de de banii sauditilor, qatarezilor si ai celor din Emirate si Bahrein. Stim ca Israelul are nevoie de gaze si petrol ieftin pentru economia tarii si chiar gratuit. Stim ca Turcia a finantat si finanteaza ISIS pentru a primi petrol din Irak si Siria, prin intermediul teroristilor.

Dar ceea ce este cel mai interesnt este ca toate acestea pot fi rezolvate, favorabil Americii si aliatilor lor, sultani, regi, printi, emiri si sefi de triburi, printr-o singura masura si anume construirea conductei de gaze din Arabia Saudita, via Qatar, Bahrein, Emirate, si pina la porturile siriene de la Mediterana. Aceasta conducta ar rezolva problemele economice ale sauditilor, Turciei, Israelului, Qatarului si Emiratelor…dar ar crea haos in Europa, prin incercarea de eliminare a Rusiei din circuitul energetic european. Cu siguranta, Rusia nu va permite acest lucru, iar tarile enumerate vor avea doua variante. Prima ar fi sa ia masuri de natura sa amplifice tensiunile lor cu SUA si sa isi retraga banii din bancile americane. A doua ar fi sa trateze constructiv cu Rusia si sa gaseasca solutii zonale de refacere a ceea ce au platit ca sa fie distrus de catre americani si vest europeni in Siria, Libia si Irak. Qatarul a inaintat americanilor acest proiect inca din 2009, insa , cum era firesc, Siria i-a refuzat categoric pe qatarezi si sauditi, ceea ce le-a demolat economiile si ar plati americanilor orice suma pentru a-l indeparta de la putere pe Assad.

http://armedforcesjournal.com/pipeline-politics-in-syria/

Mai jos vedem cit de dependenti sint americanii de banii sauditilor si ce concesii trebuie sa faca acestor salbatici, dar mai ales citi copii, batrini, femei si oameni nevinovati trebuie sa moara pentru ca regii, emirii, printii si sultani sa traiasca pe masura pretentiilor lor, total nejustificate, pentru niste tari din Evul Mediu…

http://www.nytimes.com/2016/01/24/world/middleeast/us-relies-heavily-on-saudi-money-to-support-syrian-rebels.html

Impreuna, aceste tari au investit miliarde de dolari, au oferit gratuit arme gruparilor teroriste si asa zis rebele din Siria, le-au imprumutat luptatori, i-au indoctrinat si spalat creierele, totul pentru ca Assad sa nu mai fie la putere si ei impreuna cu Americanii si aliatii lor sa faca jocurile dupa cum doresc..

http://www.express.co.uk/news/world/670764/Islamic-State-terrorists-shipped-Turkey-treatment

O eventuala conducta, gindita de Iran, Irak, Rusia si China, ar fi intre Iran si Irak, care ar duce economiile sauditilor si qatarezilor la sapa de lemn, acesta fiind un obiectiv foarte posibil de realizat in viitorul apropiat, iar gazul spre Europa si China, va ajunge “girat” de Rusia si fara aportul aliatilor americanilor…in final excluzind petrodolarul si revenind la petroyuan sau petrorubla…

Ajutorul Turciei lui Erdogan pentru ISIS nu mai poate fi pus la indoiala, sultanul turc crezind ca poate face jocurile, fiind in NATO, si  poate conduce un proces care de departe este la indemina Rusiei..

http://www.express.co.uk/news/world/670764/Islamic-State-terrorists-shipped-Turkey-treatment

Britanicii fac un joc ridicol creind surse de informatii artificiale legate de evenimentele din Siria si Irak si de multe ori inexistente in realitate, asa cum este Syrian Observatory for Human Rights(SOHR), „observator” creat in Coventry, intr-un apartament insalubru…iar acest „observator” este de o singura persoana, proprietarul apartamentului…care nici nu stie la citi kilometri de apartamentul lui se afla Siria. Acest manager al „observatorului” se ocupa cu vinzarea de tricouri, el fiind un dizident care se impotriveste regimului Assad…. Rusine de proportii pentru UK acceptarea acestui „observator”.

http://uk.reuters.com/article/uk-britain-syria-idUKTRE7B71XG20111208

Nimeni nu poate evalua vina lui Assad pentru situatia in care este Siria, dar atita timp cit oamenilor le este incalcat dreptul la a se informa corect si se incearca manipularea lor, prin povesti din Media jewmericana, atita timp cit intreaga propaganda vestica este indreptata catre generarea de razboi, atita timp cit candidatii la presedentia SUA discuta de inarmari, razbunari, manevre militare, trimitere de trupe, aliati militari si necesitatea unor razboaie, cei mai vinovati sint jewmericanii din Media vestica si mai ales americana. Ei nu au gasit niciodata o solutie pentru a aduce pacea si nici nu o cauta…astfel ca este inutil sa spun ce grad de respect merita sa primeasca de la noi.

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s