Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română


  ADEVĂRURI ASCUNSE DESPRE PRINCIPESA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN, CARE NU A AVUT […]

 

ADEVĂRURI ASCUNSE DESPRE PRINCIPESA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN, CARE NU A AVUT CETĂŢENIE ROMÂNĂ, NU A FOST REGINĂ A ROMÂNIEI ŞI CARE A ACŢIONAT PENTRU DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A ŢĂRII NOASTRE! A FOST SAU NU A FOST INCINERATĂ ÎN ELVEŢIA DOAMNA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN?

În după-amiaza zilei de 1 august 2016 mass-media românească a anunţat că, în Elveţia, a decedat regina Ana a României. De atunci şi până în ziua de 13 august a.c, când a fost stabilită arbitrar ziua înmormântării, românii au fost „bombardaţi” cu o mulţime de informaţii neadevărate, respectiv că: principesa Ana de Bourbon-Parma s-a căsătorit cu regele Mihai; regina Ana a fost nevoită să muncească şi să crească găini, iar soţul ei să lucreze într-un atelier de tâmplărie în Anglia; cele cinci fete ale sale sunt principese ale României, dintre care Margareta este moştenitoarea tronului României. Poporul Român a fost şi este manipulat şi minţit prin omisiune!

Conform Constituţiei României, art. 31, alin. 4: „Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice”. În cazul principesei Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, au fost încălcate aceste prevederi constituţionale, fără ca să intervină Consiliul Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). De ce tace C.N.A.?

În legătură cu principesa Ana de Bourbon-Parma, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, au fost ascunse multe adevăruri, dintre care menţionez următoarele:

– Principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma s-a născut la Paris (la 18 septembrie 1923), într-o familie de evrei şi a avut cetăţenia franceză, elveţiană, engleză şi, se pare, israeliană.

– Principesa Ana nu a solicitat niciodată cetăţenia română şi a refuzat să înveţe Limba Română. Singurul ei interviu dat la Televiziunea Română s-a desfăşurat în limba franceză. Principesa Ana a fost străină de Neamul Românesc, de Limba Română şi de România!

– Principesa Ana nu s-a căsătorit, la 10 iunie 1948, cu Regele României, ci cu cetăţeanul Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen care niciodată nu a fost încoronat Rege al României. Prinţesa Ana nu a avut niciodată coroană regală! Ea s-a căsătorit în Grecia, la 10 iunie 1948, dar nu în Biserică, ci în palatul unei rude din partea lui Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen. Căsătoria lor a avut loc după ce România a devenit Republică, la 30 decembrie 1947. Până acum, încă nu a fost găsit certificatul lor de căsătorie. Aşa susţine unul dintre fiii nerecunoscuţi de Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, cel din Germania. Cel de la Săvârşin, încă păstrează tăcerea. Niciodată Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen nu a depus, în Parlamentul României, jurământul prevăzut de Constituţie pentru a deveni Rege al României. Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen nu a fost rege constituţional al României! Ca urmare, Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) trebuie să se autosesizeze şi să cerceteze toate retrocedările ilegale de palate, castele şi zecile de mii de hectare de terenuri agricole şi păduri către autointitulata „casă regală”.

– Principesa Ana, împreună cu soţul ei, s-a pronunţat pentru dezmembrarea teritorială a României! Ea a fost de acord cu Declaraţia de la Budapesta, din 16 iunie 1989, privind anexarea Ardealului la Ungaria. Această Declaraţie de la Budapesta a fost semnată de către Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen şi soţia lui, la reşedinţa lor de lângă Geneva, în ziua de 4 iulie 1989! Pe Declaraţia de la Budapesta apare şi semnătura ei, alături de alţi trădători de Neam şi Ţară! Pentru că a acţionat împotriva integrităţii teritoriale a României, Guvernul Cioloş a hotărât ca ziua înmormântării principesei Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, o cetăţeană străină, să fie declarată zi de doliu naţional. Cei care se vor duce la înmormântarea acestei străine la Curtea de Argeş înseamnă că sunt de acord şi acţionează pentru dezmembrarea României.

– Titlurile pe care le atribuie cu generozitate ucenicii lui Iuda pentru: Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, rege al României; Principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, majestatea sa, regină a României; Margareta, principesă moştenitoare a României; Elena, principesă a României; Irina, principesă a României; Sofia, principesă a României; Maria, principesă a României, nu au nicio acoperire legală şi sfidează Poporul Român şi Constituţia ţării noastre. În articolul 1 din Constituţia României, la alin. 2 şi 5 scrie foarte clar: „Forma de guvernământ a statului român este republica” şi „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie”.

– În România nu există „casă regală” şi nici „familie regală”. Cele cinci fiice ale familiei Mihai şi Ana Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen şi soţii lor nu au niciun temei legal să fie jignite cu titlul de Alteţă Regală (A.S.R.). Cele cinci fete ale răposatei Anna nu s-au născut într-o familie regală.

– Principesa Ana nu a fost săracă după căsătorie şi nu a trebuit să crească (câteva zile) pui de găină pentru a asigura supravieţuirea familiei sale. Autointitulata „casă regală” în Republica România a omis să facă cunoscut românilor că pentru serviciile aduse Uniunii Sovietice, Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen a fost lăsat să plece din România, în 11 noiembrie 1947 şi 3 ianuarie 1948, cu două trenuri cu circa 20 de vagoane pline cu bunuri din patrimoniul naţional. De asemenea, acelaşi Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen a beneficiat din partea regimului comunist din România de 10.000 dolari U.S.A. pe lună, precum şi de o rentă viageră substanţială din partea Uniunii Sovietice pentru titlul de erou al U.R.S.S., după ce a contribuit decisiv la căderea României în lagărul socialist şi după ce a trimis la Moscova (în 14 septembrie 1944) cele 300 plăci mari de aur din Tezaurul de la Sinaia. Pentru actele de trădare naţională, Mihai Eitel de Hohenzollern – Sigmaringen a primit de la conducătorii comunişti ai Uniunii Sovietice o tinichea „Ordinul Pobeda” şi două avioane pentru familia sa.

Principesa Ana, soţul ei şi alţi apropiaţi au beneficiat ilegal de Palatul Elisabeta din Bucureşti şi de acoperirea tuturor cheltuielilor de către contribuabilii români. Cetăţeanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu a fost niciodată şef al Statului Român şi în mod ilegal i-au fost asigurate multe privilegii.

– Toţii regii României, începând cu Karol Eitel Friedrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, precum şi toate reginele au fost evrei şi evreice. Prin Constituţia României s-a interzis regelui să se căsătorească cu o româncă. Toate aceste adevăruri au fost ascunse, până acum, Poporului Român!

– Principesa Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, a fost de religie romano-catolică. La slujba religioasă din localitatea Morges, în Elveţia, din 3 august a.c., în încăpere nu a existat nicio cruce, iar la eveniment au participat doar şapte persoane. Au lipsit soţul Mihai şi două dintre fiicele decedatei. Participanţii la această slujbă nu şi-au făcut cruce. La slujba religioasă din Elveţia, în localitatea Morges, nu a participat niciun reprezentat al autorităţilor centrale şi locale, nici măcar gardianul de la Primărie. De ce în România se procedează altfel? Preşedintele României nu s-a dus în Brazilia la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, pentru a fi alături de delegaţia ţării noastre, dar la Curtea de Argeş se pregăteşte să meargă la înmormântarea unei străine de Neamul Românesc. Ca simplu cetăţean o poate face. Ca Preşedinte al României are obligaţia şi a jurat să respecte Constituţia României.

Elveţienii nu o revendică pe principesa Ana şi nu au decretat zi de doliu naţional. Nu au zile de doliu naţional pentru ea nici Franţa, nici Marea Britanie, nici Israelul. De ce este pedepsit Poporul Român cu această înmormântare a unei cetăţene străine de Neam şi Ţară? Cui foloseşte? Persoanei decedate? Conducerii vremelnice a României?

– Fiica principesei Ana, Margareta Duda, autointitulată principesă moştenitoare a României, a făcut cunoscut programul funeraliilor din ţara noastră şi a stabilit intervalele orare şi zilele în care se pot prezenta condoleanţe şi se pot depune flori de către Preşedinţii României şi Republicii Moldova, premieri, miniştri, parlamentari, ambasadori etc. Au fost anunţate regulile, restricţiile şi interzicerile pentru presă şi cetăţeni la palatele din Bucureşti, Sinaia şi la înmormântare.

Pentru cetăţeana internaţională care a murit în Elveţia, unde a trăit peste 60 de ani, familia Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen a anunţat că a pregătit un program macabru în România, pentru perioada 9 – 13 august a.c. Se ştie că, la creştini are loc înmormântarea a treia zi după deces. Este posibil să dureze şapte zile formalităţile pentru incinerare în Elveţia? Va spune adevărul doamna Margareta Duda (fiica decedatei) sau îl vor afla ziariştii? Cu siguranţă se va afla Adevărul când vor apărea mulţi succesori ai averii uriaşe, cea mai mare din România, adunată de Mihai şi Ana Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen. Circul „regal” este posibil să înceapă din 13 august a.c., dar fără participarea lui Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen.

– La niciun deces nu s-a întâmplat, până acum, ca moarta să fie ţinută 10 zile până să fie înmormântată. Fetele răposatei au urmărit să tulbure liniştea românilor în timpul Postul Adormirii Maicii Domnului. Sicriul principesei Ana, conform programului anunţat, este ţinut în Elveţia până în 9 august, iar înmormântarea a fost stabilită pentru ziua de 13 august a.c. De ce această întârziere? Pe surse, s-a aflat că principesa Ana a fost incinerată. Pentru aflarea adevărului e obligatoriu ca preotul de la Curtea de Argeş să ceară să vadă decedata. Dacă se confirmă că a fost incinerată, atunci acesta nu are voie să oficieze slujba de înmormântare.

După canoanele Bisericii Orodoxe Române nu se face slujba de înmormântare şi nici nu se pun parăstase pentru persoanele decedate care au fost incinerate.

– Principesa Ana a fost de religie romano-catolică. După moartea ei, în Elveţia, slujba religioasă a fost oficiată la Biserica romano-catolică. Firesc, dacă familia sa a hotărât să o înmormânteze în România, la Curtea de Argeş, slujba de înmormântare trebuie să o oficieze tot Biserica romano-catolică.

Pentru marele actor şi patriot român Radu Beligan, cel mai longeviv actor din lume, în ziua înmormântării sale nu a fost decretat doliu naţional. Pentru cetăţeana străină Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, Guvernul României a hotărât ca ziua de 13 august să fie zi de doliu naţional, fără să verifice măcar ce cetăţenie a avut decedata şi fără să ia la cunoştinţă că ea nu a fost regină a României, ea necunoscând nici Limba Română. Aflând adevărul depre decedata din familia Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen şi din respect pentru Poporul Român, Guvernul poate şi trebuie să anuleze hotărârea sa privind doliu naţional din 13 august a.c. pentru o cetăţeană din Europa care a decedat la frumoasa vârstă de 92 de ani.Pentru această străină care a trăit si a decedat în Elveţia a fost hotărâtă zi de doliu naţional în România, la fel ca pentru vrednicul de pomenire Patriarhul Teoctist al Bisericii Ortodoxe Române. Astfel, s-a dat o nouă lovitură Bisericii noastre Naţionale.

Până în 13 august a.c. se află Adevărul despre răposata din Elveţia pe seama căreia a fost pus la cale un balamuc macabru nemaîntâlnit la nicio casă de nebuni din Uniunea Europeană.

Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos a spus că Adevărul ne ajută să fim oameni liberi în Grădina Maicii Domnului.

Dumnezeu să o odihnească şi să-i ierte păcatele!

                                                                                                  Dr. Gheorghe Funar

Cluj-Napoca, 7 august 2016

http://www.justitiarul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în MONARHIE(Ana de Bourbon). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

76 de răspunsuri la Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română

 1. Roman Gruie zice:

  Felicitări ,domnule Gheorghe Funar! Total de acord cu cele spuse.

  Apreciat de 1 persoană

  • Florentina zice:

   Cum ar putea cineva sa fie „lasat” sa plece de…2ori???(in Noiembrie 1947 si in 3 ianuarie 1948 ?) Si unde or fi acum acele 2 avioane-cu care din trenurile cu care a plecat Mihai I le-o fi carat ??? Domnule Funar, oare chiar credeti ca nu mai traieste nimeni din acele vremuri , nimeni din cei care au fost in trenul cu care a plecat definitiv regele Mihai din Romania (si de fapt o singura data!) sa nu stie ce s-a intamplat exact ? Regele Mihai a avut permisiunea sa isi aleaga ceva amintire de la Savarsin (castel proprietate personala-cumpar at si imbunatatit )-trenul cu care a plecat a oprit acolo. Regele Mihai si-a luat de acolo o scrumiera. Dar nici aceea nu I s-a permis sa o ia cu el. Cum puteti sa scrieti asemenea minciuni….???

   Apreciază

 2. Elena zice:

  ‘’Până în 13 august a.c. se află Adevărul despre răposata din Elveţia pe seama căreia a fost pus la cale un balamuc macabru nemaîntâlnit la nicio casă de nebuni din Uniunea Europeană.’’
  Subscriu!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Daniela zice:

  Aveti dreptate, domnule Funar doar in Romania se poate intampla circul acesta.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Victor Paras zice:

  Nu cred ,si nu vad pentru ce atita vilva pentru un om decedat.

  Apreciat de 1 persoană

 5. LUNGU MARIA zice:

  UN ADEVARAT SUFLET DE ROMAN! SA DISCERNEM ,ROMANI! MII, MILIOANE, SA GANDIM CA GHEORGHE,ROMANUL!

  Apreciază

 6. Monarhia nu mai exista, Romania este Republica, nu are nevoie de regina/rege.

  Apreciat de 1 persoană

  • Monica zice:

   Este doar parerea d-voastră.Poate ca unora la convine sa fie sub conducerea unui rege.Ar trebui sa cunoastem mai bine istoria acestei țări. Când si de ce a părăsit regele Mihai țara. Pt mine este un rege si ii acord respectul cuvenit.

   Apreciat de 1 persoană

   • Lupul Dacic zice:

    Corect Monica, daca este regele tau , poti sa-l iei acasa la tine, dar te rog nu ne mai plictisi cu incultura ta, altfel vei fi banata. Prostia NU are ce cauta la mine pe blog, CLAR?

    Apreciat de 1 persoană

   • CK zice:

    Oooohohoooo… deci blogu.lu’matale e numai pentru pupincuristi. E bine de stiut. Cat timp am pierdut intrand pe el. Sau.nu mai e a aceleiasi persoane? Pentru ca a fost un blog curajos,din putinele existente… Eh..tot ce-i bun tine putin,in Romanica. Lasii si lingaiii sunt fruncea.

    Apreciat de 1 persoană

   • claus zice:

    Cei ce nu cunosc istorie vorbesc doar pt a se afla in treaba! De cand e o rusine sa muncesti? Sau pt unii este poate o onoare sa furi si atunci… ,,hai Republica!”. Niste inculti. Orice informatie data de presa, daca starneste barfe, este ,,adevarata”. Nimeni nu mai are onoare!

    Apreciază

 7. Mirela zice:

  Monarhia romana _o liota de hoti nesatui si care s_a intors pe meleagurile romanesti sa suga tot ce se mai poate de la aceasta tara bogata,ca in Franta sau Elvetia nu le da nimeni nimic!

  Apreciază

  • maria zice:

   Republicanii nostri si in special Iliescu ce au facut pt aceasta tara ? Numai monarhia romana este o liota de hoti? Restul sunt cinstiti !!!! Vai de comentariile voastre de comunisti.

   Apreciază

   • MARIA , LA MULTI ANI 1 SI ILIESCU NU A FURAT ROMANIA , CA SI PUTORILE ASTEA DE REGI INCHIPUITI DE DOUA ORI ! CU CE DREPT A MAI REVENDICAT DOMENII SI PADURI ? STRAMOSUL LUI MIHAI NU A ADUS NIMIC DIN AUSTRIA ….ABSOLUT NIMIC ! DACA A CONSTRUIT CEVA A FACUT-O DIN VISTERIA TARII SI NU AU DREPTUL LA NIMIC ASA CUM NU ARE NICI ROMANUL LA NIMIC ! AICI REVENDICA DOAR UNGURII SI PRINT SI PRINTESE !

    Apreciat de 1 persoană

  • Gheorghe zice:

   Ce sa mei zicem de tâlharii politicieni REPUBLICANI de după 1990?! Ne scăldăm in ridicol, oameni buni! Adevarul este mereu la mijloc!

   Apreciază

  • Te-a platit bine sa faci asemenea afirmatii.

   Apreciază

  • Florentina zice:

   Dar cei care ne conduc acum sunt satui ???? Ma intreb cum mai puteti sa vorbiti ?!

   Apreciază

 8. ionel buzu zice:

  rusine sa le fie.

  Apreciază

 9. nelu zice:

  titlurile astea de rege si regina, folosesc celor care retrocedeaza asa zisele mosteniri ale casei regale.sunt multe interese la mijloc.eu nu imi aduc aminte ca parlamentul romaniei sa recunoasca casa regala,ca un gest de bunavointa.dna ar trebui sa se sesizeze la toate repunerile in posesie catre asa zisa casa regala.

  Apreciază

 10. Marius zice:

  Declaraţia de la Budapesta, din 16 iunie 1989, nu are ca obiect anexarea Ardealului la Ungaria.

  Apreciază

 11. Andreia zice:

  Daca exista dovezi in acest sens de ce nu le popularizati. Aratati-le tuturor… Iar manualele de istorie ne spun ca Regele Mihai a fost rege pt. o perioada scurta. De ce?! De ce manualele nu sunt verificate?! De ce adevarul trebe ascuns?!
  Populatia este inselata chiar din scoli pana la ziare… Aveti ceva de zis… Aveti dovezi… Arata-ti si lumii… Nu le tineti doar pentru voi!

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Dovezile sunt peste tot pe net. Documentele circula liber. Cauta si vei gasi, inclusiv pe blog e plin. Lasa ce e oficial, inca nu ai inteles ca tot ce e oficial este manipulare si stergerea istoriei reale?
   Depinde de fiecare sa site cine este, si nu astepta ca altii sa-ti spuna, pentru ca nimeni nu are interesul., ei vor ca noi sa disparem….asta vor de 2000 de ani.

   Apreciază

 12. Monica zice:

  Asteptam sa vedem cine mai merita aceasta onoare:doliu national. Inteleg, au fost in exil in regimul comunist, dar ma intreb si eu, de ce nimeni, dupa 1989 nu i-a repus in drepturi si nu le-au redat tronul, ii intreb pe cei ce azi sunt la putere si sunt la funeraliile Reginei Ana, de ce nu i s-a dat cetatenia, de ce au continuat sa traiasca in Elvetia, cand Regele Mihai si copiii vor reveni in tara cu ce au plecat si cand va fi din nou rege? Asa ar fi corect, daca se face atata valva in jurul lor.

  Apreciază

 13. Benedek Emerich Stefan zice:

  Dr.Gheorghe Funar nu este pt.prima. data cand lanseaza insulte xenofobe, nationalist sovine, chiar daca uneori mai strecoara cate o stire adevarata ( cea mai mare parte fiind pure fantezii) o face in scopul de denigrare, de a accede in fata, de a atrage atentia…
  Este arhicunoscut scandalul lui cu Corneliu Vadim Tudor conflict din care a iesit destul de sifonat. Originar din Sanicolaul Mare jud. Timis, gurile rele vorbesc ca ar fi de.origine roma si in Timisoara a incercat sa creeze o atmosfera confuza antisociala in 1990, 1991 taxata ca atare. Fapt pt. care si astazi evita sa viziteze orasul de pe Bega.
  Mai am un singur lucru de adaugat: nu exista decernare a premilor Nobel, fara ca macar un evreu sau de origine evreiasca sa nu fie nominalizat. Evreii sunt un popor binecuvantat de Dumnezeu, oricat de mult ne-am chinui noi sa nu acceptam treaba asta. Trebuie sa recunoc fara sa fiu un admirator al neamului evreiesc.

  Apreciat de 1 persoană

 14. Offfff zice:

  Nu stim de cat sa denaturam adevarul, sa ne minitim uniii pe altii!
  Nu a fost regina, este adevarat!
  Dar nu trebuie sa improscam cu ca..t, dor ca sa dovedim ca avem dreptate! Nu trebuie sa avem jargon de maidan domnule Funar! Cum ne edcuam tineretul prin minciuni? Prin vocabular de toata mila? Aduceti dovezi, filmari, documente oficiale!
  Cititi adevarta istorie si nu o interpretati cum vreti dumneavoastra!
  Suntem un popor doar bun de gura, atat! Putem sa ne autointitulam „tara cu cei mai multi carcotasi pe cap de locuitor, de zvonaci prost informati!!!!”
  Mai bine domnule Funar, puneti umarul la treaba pentru tara asta, nu pentru buzunarul coruptilor!
  Atunci poprul o sa va ridice in slavi !

  Apreciat de 1 persoană

 15. Mare este grădina Ta Doamne !………Halal istoric…..dacă la facultate predai tot așa……..

  Apreciat de 1 persoană

 16. mariela zice:

  Felicitari domnule Funar! Perfect adevarat ce ati spus. Asta au povestit si parintii si bunicii nostri care au cunoscut trecutul si care unii din ei mai exista. Daca murea un roman adevarat pus in slujba poporului , tot asa primea onoruri? Sau majoritatea romanilor nu pot gandi limpede si participa la acest circ? Oare de ce? Ce au de castigat? Dar oare ,,regele,, mai traieste? De ce nu s-a dat un comunicat de la fata locului, unde zice ca este pazit de maicute, sa spuna poporului cat de rau ii pare ca nu poate veni in tara??? Oare de ce????

  Apreciază

 17. gruia cornel zice:

  Am citit cu interes si atentie articolul.Multe din cele spuse le stiam.Dar am aflat si altele,precum originea evreiasca(care nu este un pacat),sau chestia cu declaratia de la Budapesta,etc.Ma intrebam cine repeta cu obstinatie anumite lucruri;nume,ca nu stie romaneste,etc.M-am lamurit la sfarsit Ghita Funar.Ma intreb cand i-au dat drumul de la balamuc?Si iar ma intreb de ce patriotul Ghita Funar nu da el statul in judecata pt cele aratate . ?Daca sunt adevarate cineva sa raspunda si de unii s-ar alege praful,sau Ghita va merge la puscarie sau inapoi la balamuc.

  Apreciază

 18. O vorba crestineasca spune ca de morti numai de bine.Dar sa fii un strain si sa beneficiezi de onoruri intr-o tara care nu a fost niciodata a ta, mi se pare ca oficialitatile romane si mai ales acoliti aceste asa zisei case regale si-au pierdut ultimul gram de minte. Numai daca iau la analiza declaratia de la Budapesta ne putem da seama cat a iubit aceasta tara cu numele de Romania.Am mai auzit ca acest impostor cu numele de Radu sotul mostenitoare de la asa zisa casa regala pretinde guvernului Romaniei ca sa acorde 5 milioanr de EURO .anual pentru intretinere. Mascarda continuua !!!!!! Pentru cei care il critica pe profesorul Funar le sugerez sa-si inghita limba, fiecare dintre noi avem dreptul la opinie iar atunci cand este si argumentata cu atat mai mult

  Apreciază

 19. andrei nagy zice:

  Daca traia traia Dr Corneliu Vadim Tudor, atunci ar fi semnat si el!

  Apreciază

 20. aura zice:

  Nu am citit mizerie mai mare de la Vadim incoace! Nu va e rusine ce fel de crestini sunteti? Comunisti sigur sunteti! Nu pot sa cred ca avem atat de multi ticalosi in Romania.

  Apreciat de 1 persoană

 21. Flori zice:

  Tot acest circ este doar pentru a manipula poporul si pentru a mai stoarce tara asta de cate ceva! Dupa ce li s-au dat pamanturi, palate etc. acum vor sa mai fie si intretinuti in palatele lor! Acesti straini au venit aici sa ne supuna si sa ne asupreasca. Ei nu au nici un Dumnezeu dar fac aceste mascarade de slujbe ca sa impresioneze poporul! Hohenzollernii nu sunt ortodocsi ci catolici! De ce tot acest circ? Ca sa prosteasca acest popor! Dumnezeu sa-i ierte!

  Apreciază

 22. Gheorghe zice:

  Întreb si eu, nu dau cu patru’: toți cei care au cetățenie romană sunt romani?! Miile de cetățeni romani din pușcăriile României si ale altor state sunt adevărați romani?

  Apreciază

 23. Andreea zice:

  Noi,ca romani,in iarna lui’89, trebuia sa luptam pentru ca Romania sa devina monarhie. Celelalte tari care sunt monarhii acum nu sunt atat de dezbinate precum suntem noi la ora actuala – ca niste oi fara pastor!

  Apreciază

 24. nu-mi vine sa cred cat de mare e gradina domnului

  Apreciază

 25. Calin Manta zice:

  PORC AI FOST / MAGAR AI RAMAS MAI FUNAR !

  Apreciază

 26. Te-ai racorit domnule Funar? Dumneata faci un circ macabru cum ai facut mereu..in ciuda mizeriilor scuipate nu poti sa schimbi nimic.. asta este istoria.. care nu iarta pe nimeni…dar in ciuda tuturor faptelor sa privim esenta lucrurilor: un om a murit,unii vor sa-si exprime omagiile,altii sa-l conduca pe ultimul drum…si in fata mortii se spune doar ” Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele..”nimic altceva..Ai facut-o si dumneata,fatarnic,dupa ce ai improscat cu noroi…Sa te ierte si pe dumneata Dumnezeu…nimeni nu e mai presus de moarte…

  Apreciază

 27. S-o fi scremut mult Funar ca sa spuna chestiile astea? Tragic este faptul ca are si adepti, ar putea sa se faca un balamuc numai pentru ei.

  Apreciază

 28. Mimi Meci zice:

  Multi tampiti pe lumea asta….ma gandeam sa-mi exprim in mod civilizat parerea….dar nu se poate ….regretul meu este ca o alta fara minte a dat share acestui articol scris, care nu merita citit si nici dat mai departe, doar IGNORAT….habar nu am cine este acest ”Funar”….oricum stiu atat, ca in tara asta prostia si domnia se platesc cel mai scump….nivel scazut de cultura….manipulare pe fata….si lipsa bunului simt….total dezagreabil tot ce am citit de lainceput pana la sfarsit…si ne mai intrebam de ce ne pleaca tinerii in afara….de ce in Romania va ramane doar populatia de peste 60 de ani….sa va vad ce o sa mai sugeti de la noi atunci ?!!!

  Apreciază

 29. Lupul Dacic zice:

  Vad ca sunt destui care habar nu au de istorie, dar isi dau cu pararea despre un articol care are ca argument istoria.Dragii mei daca aveti destule lacune istorice va rog sa va documentati.
  Aceasta femeie care a murit, nu avea nici o treaba cu Ro. ca de altfel toata clasa regala de cind a fost instaurata monarhia de catre masonii care l-au mazilit pe Cuza.
  Acesti straini nu au nici o treaba cu poporul roman/dac. De 27 de ani au venit inapoi, ca niste capuse, ca aproape toti care ne conduc. Toti NU sunt romani. Daca stai sa vezi nationalitatea parintilor, bunicilor oricarui om politic si cunoscut care are functii mari de decizie undeva in stat, te i-a durere de cap pentru ca te duce la o cu totul alta nationalitate decit cea romana.
  Asa ca despre ce vorbim aici? Despre o femeie care a murit, iar presa oficiala care se stie a cui este si cine o conduce, o ridica in slavi. E treaba familiei ei, dar nu a poporului roman. De ce fac circul asta? Pentru ca sunt disperati, vad ca poporul habar nu are de prostia asta de asa zisa clasa regala, si oricum nu au nici o sansa…
  Deci….cine este incapabil sa scrie ceva care sa ateste cunoasterea istorica, il rog sa nu mai scrie a prost pe aici. Pupatorii in cur ai mosului aluia oligofren numit ex.rege, ii rog sa cinte la alta masa, pentru ca plicitsesc pe cei care citesc. Multumesc.

  Apreciază

  • Monica zice:

   De ce nu spuneti care este motivul pt care nu avea nici o treaba cu Romania? Daca sunteti un asa bun cunoscator de istorie va rog sa spuneti tot. Am o singura intrebare?De ce a plecat regele Mihai? Oare de ce si cine a fost vinovat? Spuneti tot nu doar ce vă convine.

   Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Eu nu sunt profesor ca sa invat pe cineva. Cind nu cunosti incepi sa cauti. Cauta si vei gasi toate raspunsurile. Vrei acum ca eu sa-ti fac lectiile si sa-ti suplinesc lacunele? Pune mina si citeste, pe net gasesti tot ce vrei. Ce intrebi tu inseamna ca eu sa-ti scriu carti intregi aici.
    Daca nu cunosti nimic, te rog nu mai scrie de altul ca nu stie. Intai cauta sa vezi daca nu e adevarat ce scrie in articol, de ce nu e, si dupa aia scrii. Dar tu habar nu ai despre ce negi, si nu vii cu nici o dovada a celor sustinute de tine, dar ai pretentii ca eu sa te luminez. Ha ha ha

    Apreciază

  • Doamne, cum te exprimi?! Asta e respectul pentru cititorii tai? Daca nu sunt de aceeasi parere cu tine, care crezi ca detii adevarul absolut, inseamna ca trebuie sa-i jignesti? Asta nu mai tine de istorie, tine de minima educatie. Daca astia sunt romanii, prefer sa ne conduca un strain care sa stie sa ne respecte.

   Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    In primul rind cititorul trebuie sa respecte „casa” unde a intrat si dupa aia sa aiba pretentii. Atita timp cit cineva care citeste si nu intelege mare lucru, eventual prost intentionat, ii voi raspunde pe masura. Blogul este pentru oameni care au un anumit nivel si nu pentru toti.
    Adevarul absolut in ce priveste cunostiintele oricruia nu exista ci doar parerea acelei persoane in speta acum a mea. Nu am pretentia sa cunosc tot, doar ca blogul este constituit dupa gindirea mea. Celor care nu le convine e problema lor si usa e libera. Daca nu-i place ce citeste, nu intelege si lasa un com. fara nici o noima, atunci sa nu se mire ca i se raspunde pe masura. Civilizat este atunci cind nu intelegi sa adopti un ton normal si nu defensiv. Daca ai argumente/dovezi in contra la ce scrie in articol, atunci trebuie sa le scrii, daca nu si doar negi inseamna ca esti ca ala care spune ca ciorba nu e buna dar nu stie de ce nu e buna si culmea ca tot el e revoltat. Atunci eu ce trebuie sa fac?

    Apreciază

  • Aha, nu stiam ca cititorii trebuie sa aiba un anumit nivel, altfel le dai cu sutul. Pune un anunt sa prezentam CV-ul. Cand ai un blog, iti asumi sa primesti comentarii pro si contra, iti asumi sa fii citit de oameni cu diverse pareri. Daca tu te certi cu cititorii ca nu sunt de aceeasi parere cu tine si vrei ca toata lumea sa aprobe ceea ce scrii tu, e treaba ta. Bafta pe mai departe !

   Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Oare de ce nu intelegi ce am scris? 🙂
    Parerile alea contra de care spui, am scris clar ca trebuie sa fie argumentate altfel ti-am dat ex. acela cu ciorba. Si da, trebuie sa ai un anumit nivel ca sa o poti face.
    Nu ma cert cu nici un cititor ci doar arat ca daca spune ceva trebuie sa vina cu dovezi, in cazul in care lasa doar un comentariu din care altcineva care citeste nu il ajuta cu nimic, atunci pentru ce sa scrie? Doar ca sa spuna ca ala care a scris e prost?

    Apreciază

  • grasul zice:

   asa este , dar Hrebenciuc si gasca chiar au treaba cu Ro .
   ei au furat cat 30 de regi.

   Apreciază

 30. daegeo zice:

  In Romania nu avem ca forma de conducere monarhia atunci de ce se face atat de mult caz cu acest lucru sa ne lase asa numitii regi si sa ne vedem de treaba noastra

  Apreciază

 31. Rodica zice:

  Au jefuit fara mila Romania.si poporul care i-au primit bine
  Pacat.mare pacat…. nu este voie sa i se faca slujba ortodoxa .Nu sant ortodoxi.nu trebuia pusa la Curtea de Argesi.au jefuit tara fara mila .

  Apreciază

 32. Socate Daniel zice:

  Data au in gram de adevar… Așa se înțelege că regele Mihai stătea în tara și ea în Elveția… Și a vrut sa arate ca nu aparține neamului românesc..Astazi, pentru toti din neamul lor trebuie să se facă atâta fast și dacă e adevărat cu declaratia din 89 chiar merita sa se retragă toate drepturile regale… Numai „principesa” strica ca a impus să se facă toate în tara asta.. Nu la Elveția… Tara în care a vrut sa trăiască.. Nu la noi în țară… De ce acest circ și de ce nu a fost un preot catolic? Se schimba religia mortului asa, după moarte? Numai sa fie cu fast o înmormântare de a lor! Bravo DNA REGINA a României Unite!. În tara, ati luat ce se cuvine, palate, terenuri, dar, pt tara ce ati făcut în ultimi 10 ani ? Pt poporul roman… Eu când merg în străinătate la mașină în spate pun tricolorul și mă salut cu alti români pe drum și în Austria opresc din egoism poate și mai vorbesc tare românește și pun steagu la mașină să moară uni rasiștp, sa moara ei de ciuda ca sunt roman, ca au o ura pt români ca îi știu numai tigani și cersetori.Dvs. care aveți alte posibilitati la alt nivel, ce faceți? Aduceti investitori în tara pt români? Sau prin curțile europene aveti uși închise? Și va cereti dreptu aici la noi? Aveti cantine pt săraci în casele regale sau tuneti de bani ca ati dus-o greu când nu erati regi și printi la noi în tara.. Și un haos total în tara și în Elveția!

  Apreciază

 33. ion zice:

  oare daca STEFAN sau DECEBAL traiau ce mai mizerii se scria despre ei…………cine nu suporta istoria romaniei este liber sa plece poate in ungaria traiesc in largul lor .o dat DUMNEZEU si avem numai istorici, ingineri,mai putini patrioti.

  Apreciază

 34. catenaccio zice:

  mihai prin abidicare nu mai este rege iar prin deciziile luate este un tradator de neam si tara

  Apreciază

 35. Constantin zice:

  Nu o sa comentez nimic la ce s-a scris aici. Dovezile sunt infinit insuficiente. Numai ca nu-mi place reactia cand cineva este de alta parere. Oricum nu schimba cu nimic soarta Romaniei, nici daca e fals, nici viceversa…Sunt total impartial. Oricum Romania este intr-un declin cultural, moral, financiar. Vad aici numai patrioti, care mai de care, mai patriot ca altul..si probabil se sterge de manele la gura, gata sa sara la gatul unuia care nu-i de acord. Dar este dreptul fiecaruia, bineinteles. Este un citat: Un patriot adevarat trebuie sa fie oricand pregatit sa-si apere tara de propriul guvern. Si lupule dacic, ca nu stiu cine esti…Nu mai acuza de prostie o alta parere, este dreptul fiecaruia sa creada ce vrea si sa-si spuna opinia. Poti sa nu fi de acord, bineinteles. Dar daca nu e cum vrei tu, nu insemna ca e prostie. Cam asa s-ar defini democratia. Dar de asta probabil nu o sa avansam niciodata, pentru ca unii sunt mult prea patrioti, decat umani. Mult prea crestini decat intelepti, si mult prea destepti pentru a mai face ceva pentru mana de oameni cinstiti, muncitori sau din orice alta ramura, care ar face cinste Romaniei. Probabil primul instinct o sa va indrume sa stergeti comentariul, ar fi de inteles…

  Apreciază

  • dacianus zice:

   De acord cu tine Constantin

   Apreciază

  • Maricel zice:

   Domnule Constantin cei mai patrioti dintre noi sunt guvernantii de asta se numesc demnitari adica cei mai corecti si cinstiti oameni din aceasta tara si cei mai inteligenti,,,ai carte ai parte cum ar fi de exemplu Udrea Elena sau Basescu Traian,,,si uite un alt exemplu elocvent sarmanul romancier Camil Petrescu a scris 3 romane in 20 de ani si senatorul Voiculescu a scris 6 romane in 12 luni in inchisoare,asta inseamna sa ai celula ta unde sa stai linistit departe de lumea dezlantuita,,,si inca ceva in Biblia crestina (ca nu stiu alta ) gasim toate raspunsurile cu privire la intelepciune poate sa-ti confirme chear si razboinicul luminii atot stiutor in materie religioasa care se picteaza printre sfinti pe peretii bisericilor,,(,cu siguranta cred ca se considera si el sfant ),,cu oameni ca astia este cat se poate de normal ca tara asta sa fie intr-un continu declin cultural si moral cat despre partea financiara sa-ti spun ce mi s-a intmplat mie si judeci cum crezi,,,,Eu sunt instructor auto si intr-o zi in timpul unei sedinte de conducere cu un elev cu masina de scoala am indraznit sa opresc pentru 5 minute in dreptul unui mahar patron de brutarie care atunci cand ne-a vazut a iesit cu fiusu cu batele sa ne sparga masina si tipau ca ne crapa capurile ,,,,ca cica noi eram marlani si ei oameni cu bani asa ca a trebuit sa vina politia sa-i duca la parchet pentru o sedinta foto fata si profil,asta este democratia astora care conjunctural au reusit sa adune ceva mai multi bani si care au pretentia ca lor li se cuvine totul, Daca sunteti monarhist si bineinteles preferati si un conducator strain adica rege la fel ca si Regina Buburuza ( de pe blogul asta ) si care sa va si respecte va rog sa ma credeti ca va inselati amarnic foarte amarnic,nu ca republicanii ar sta mai bine la capitolul respect dar cei care nu sunt in stare sa-si spele rufele in familie pierde si respectul din partea celorlanti. Credeti ca printul Charles (nu stiu daca i-m scris corect numele ) vine in Romania din dragoste pentru Romania si pentru romani ? aiurea,,, numai niste naivi ca sa nu le spun altfel cred asta,de observat ca printul vine la un conte maghiar care si el are un dispret total fata de tara asta la fel ca si Mihai asta suveranul din Elvetia care in 1990 a venit in Romania fara niciun act valabil asa ca si cum tara asta ar fi fost proprietatea lui si el avea toate drepturile si onorurile militare si civile ca de asta familiile regale au sange albastru,REGELE este egal cu Dumnezeu si chiar mai superior daca nici sarmanul Iisus Hristos nu avea sange din asta albastru. Familiile astea regale se considera umiliti daca li se cere sa plateasca si ei taxe si impozite asta este exemplul pe care-l dau supusilor ? pentru ce merite deosebite toata societatea trebue sa munceasca pentru ca familia regala sa fie tinuta numai in puf Daca este atat de dragastos fata de Romania de ce casa regala nu doneaza ceva pentru statuia lui Brancusi pentru a ramane in proprietatea statului roman ? Aceasta familie regala are atata dispret fata de Romania incat nici asa numita regina nu a fost invelita in tricolorul Romanesc Cica regina asta ar fi fost foarte luptatoare in timpul celui de al doilea razboi mondial o fi fost la Stalingrad ? ca bunicul meu a fost si n-a vazut-o, De ce in Franta nu a fost doliu national ca doar pentru Franta a fost pe front si a fost si cetatean francez.

   Apreciază

 36. Daniela zice:

  Si eu sunt de acord cu cele scrise de Constantin.

  Apreciază

 37. Razvan zice:

  Subscriu la cele spuse de Constantin.Mare adevar !

  Apreciază

 38. Coret> Dumnezeu s-o odihneascã şi să-i ierte păcatele vrute şi nevrute!
  Însă cine le va ierta păcatele celor care colportează neadevăruri şi manipulează fapte în numele Neamului?!
  Dumnezeu să-i odihnească’n pace!
  Neamul ar trebui să nu doarmă’ntruna’n opinci ori „cizme”, şi să se dea de ceasu morţii după zicerile gurilor slobode şi hâde!

  Apreciază

 39. Florea Ion zice:

  Am urmarit comentariile facute de diversi cetateni.Este foarte grav faptul ca autoritatea statului,respectiv organele competente nu intervin si nu prezinta realitatea.Aceasta ar trebuii
  sa fie conduita in statul de drept daca dorim sa fie o reala DEMOCRATIE.Cu alte cuvinte ‘aceste oragane se fac vinovate si vor trebuii sa dea socoteala.La toata mascarada se impune o interventie din oficiu a organelor de procuratura in statul de drept.In plus se impune o informare publica asupra averii GOJDU,situatia cu insula Serpilor,situatia cu statiunea Voineasa si multe altele

  Apreciază

 40. Catalin Didica zice:

  Aceasta Ana, Principesă de XILOFON de Bourbon de TUICA sau PALINCA de Parma nu a fost decat o jigodie la fel ca regele tradator mihaita barbatul ei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.