Anularea numelui de ”al României Paul”, solicitată în justiție. Comunicatul remis de Alianța Noastră România și semnat de Marian Munteanu


Anularea numelui de ”al României Paul”, solicitată în justiție. Comunicatul remis de Alianța Noastră România și semnat de Marian Munteanu

Formațiunea politică Alianța Noastră România a remis un comunicat, semnat de Marian Munteanu, cu privire la decizia justiției de a soluționa o solicitare prin care se cere anularea numelui de „al României Paul”.

Iată comunicatul integral:

”Alianța Noastră România salută decizia justiției române de a soluționa o solicitare prin care se cere anularea numelui de „al României Paul”. Acest nume a fost însușit, în mod ilegitim, de Paul-Philippe, cunoscut o perioadă sub numele de Paul Hohenzollern – nume contestat de Casa de Hohenzollern –, dar și sub numele de Paul Lambrino.

Alianța Noastră România cere clarificări din partea Ministerului Român de Externe care, printr-un document oficial fără nicio susținere legală, a comunicat Serviciului de Evidență a Populației faptul că această persoană ar purta numele de „al României Paul”.

Atragem atenția, în mod insistent, că numele de România este sacru și nu poate fi utilizat decât în situații cu totul și cu totul excepționale de către persoane fizice –  așa cum s-a întâmplat, cu aprobarea Parlamentului României, în cazul Majestății Sale Regele Mihai de România.”

http://www.activenews.ro/

This entry was posted in MONARHIE. Bookmark the permalink.

Un răspuns la Anularea numelui de ”al României Paul”, solicitată în justiție. Comunicatul remis de Alianța Noastră România și semnat de Marian Munteanu

  1. Elena spune:

    Foarte corect,perfect! Insa cand o sa vedem si anularea numeleui de principesa a Romaniei?Romania este republica sau nu?Chiar ne facem ca nu intelegem ne trebuiesc asemenea poveri?Nu are destule Romania ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s