Celebru jurnalist, lăsat să moară de medicii din Londra, în timp ce Ambasada Marii Britanii făcea de râs spitalele din România


Celebru jurnalist, lăsat să moară de medicii din Londra, în timp ce Ambasada Marii Britanii făcea de râs spitalele din România

Fostul prezentator TV de la Bloomberg, Paul Gage, a murit într-un spital din Londra, după ce a așteptat patru ore la urgență, chiar dacă a ajuns la spital în 10 minute de când a solicitat salvarea. După ce a fost preluat de medici, prezentatorul a murit în timp ce era investigat, potrivit dcnews.ro.

Paul Gage a suferit o hemoragie internă gravă.

În ciuda acestui grav incident, la meciul dintre Steaua și Manchester City, Ambasada Marii Britanii la București a elaborat un ghid pentru suporterii englezi, în care au fost sfătuiți să stea departe de români, să fie atenți la hoții de buzunare și să se ferească de spitalele de stat din România.

Chiar dacă Ambasada Marii Britanii critică spitalele din România, în țară există coduri de urgență, în funcție de care pacienții sunt preluați, fără a sta la coadă până le vine rândul.

http://www.activenews.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în SANATATE( diverse).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s