NU POTI FI ATAT DE SINCER, DECAT CAND ESTI SIGUR CA ASA VA FI. ACEST DEMENT NE SPUNE PE FATA CE URMEAZA.


Dacă nu auziți tobele RĂZBOIULUI, inseamnă că sunteți SURZI!”

o-henry-kissinger-facebook-465x390

La New York, in Statele Unite ale Americii – Henry Kissinger, fostul secretar de stat din era Nixon, face mai multe predicții legate de iminența celui de-Al Treilea Război Mondial, dezvăluind ceea ce se întâmplă în acest moment în lume și în special în Orientul Mijlociu.

Vorbind din apartamentul său de lux din Manhattan, New York, omul de stat, care  a implinit in mai varsta de 89 de ani, a facut o analiza predictiva din punctul sau de vedere, a situației actuale geopolitice și economice in lume.

„Statele Unite le-a momit pana acum pe China și Rusia, iar ultimul cui în sicriu va fi Iranul, care este, desigur, principala țintă a Israelului.

Am permis Chinei sa-si mareasca puterea militară și Rusiei sa se recupereze dupa sovietizare, pentru a le da un sentiment fals de bravadă, acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state.

Suntem ca tintasul istet, provocandu-ul pe neiscusit sa ridice arma, și atunci când încearcă, Bang Bang. Războiul care vine va fi atât de grav, încât o singura superputere poate câștiga, și aceia suntem noi.

Acesta este motivul pentru care UE este într-o asa mare grabă pentru a forma un superstat, pentru că ei știu ce se apropie, iar pentru a supraviețui, Europa va trebui să fie un singur stat întreg si unit.

Aceasta grabire a lucrurilor, mi-a aratat că ei știu foarte bine că ceea ce urmeaza este foarte aproape. O, cât de mult am visat la acest moment încântător. „

„Cine controleaza petrolul, controleaza națiunile; Cine controleaza mancarea, controleaza oamenii. „

Dl Kissinger a adăugat apoi: „Dacă sunteti persoane obișnuite, atunci puteți să vă pregătiți pentru război prin mutarea la țară și construirea unor ferme, dar trebuie să sa va luati armele cu voi, ca hoardele infometate nu va vor da pace. De asemenea, chiar dacă elitele vor avea paradisurile lor sigure și adăposturi specializate, acestea trebuie să fie la fel de atențe în timpul războiului ca civilii de rând, pentru că adăposturile lor pot fi compromise. „

După o pauză de câteva minute, facuta pentru a-si aduna gândurile, domnul Kissinger, a continuat:

„Am spus armatei ca trebuie sa cucereasca in jur de șapte țări din Orientul Mijlociu pentru a le exploata resursele și aproape ca si-au încheiat treaba. Știti cu toții ce parere buna am despre armata noastra, dar trebuie să spun ca de data aceasta au ascultat ordinele superficial.

Am ajuns la ultima piatra de temelie, adică Iranul, care într-adevăr va înclina balanța. Cât timp mai pot China și Rusia sa stea deopate si sa se uite cum America curata totul?

Marele URS rusesc și Secera chineză se vor trezi din somnul lor, moment in care Israelul va trebui să lupte cu toată puterea și cu toate armele sale pentru a ucide cât mai mulți arabi.

Sperăm că, dacă totul merge bine, jumătate din Orientul Mijlociu va apartine Israelului.

Tinerii nostri au fost instruiți bine in ultimul deceniu, iar jocurile de razboi jucate pe calculator au ajutat foarte mult in modul lor de gandire, de exemplu jocul Call of Duty Modern Warfare 3, reflecta exact ceea ce va urma în viitorul apropiat, este o programare predictivă.

Tinerii nostrii, în SUA și Occident, sunt pregătiti pentru că au fost programati pentru a fi soldați buni, carne de tun, iar atunci când acestora li se va comanda să iasă în stradă și să lupte cu acesti chinezi nebuni și russkies, vor asculta ordinele.

Din cenușa vom construi o societate nouă, o nouă ordine mondială; va fi doar o singura superputere ramasa, și un singur guvernul global care câștigă.

Nu uita, Statele Unite ale Americii, are cele mai bune arme, avem tehnologie pe care nici un alt popor nu o are și vom scoate aceste arme, atunci când este momentul potrivit.”, scrie dailysquib.co.uk

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la NU POTI FI ATAT DE SINCER, DECAT CAND ESTI SIGUR CA ASA VA FI. ACEST DEMENT NE SPUNE PE FATA CE URMEAZA.

 1. Doru Dascalu zice:

  Propagandă ieftină de doi lei. Boşorogul de Kissinger habar nu are în senilitatea lui, că maşina de propagandă a mafiei mondiale îi foloseşte numele. Deocamdată unchiul Sam e cu un picior în groapă şi încearcă prin şantaj economic să mai schimbe ceva. Mai schimbă o pluă. S-a dus naibii toată ultra tehnologia unchiului Sam. Alţii sunt cu mult peste americani la tehnologie. Mai bine să urmărim următoarele faze de manipulare. Îl aşteptăm pe Isus Cristos să ne apară pe cer şi „să ne spună” ce să facem. Acela va fi momentuul cel mai nasol, pentru că multe miliarde de proşti de pe planetă vor fi convinşi de mascaradă şi dacă vei încerca să le spui că este o înşelătorie, te vor linşa.

  Apreciază

 2. daniel zice:

  Acest bosorog se trage din maimuta conform teoriei darviniste pe care multi cum e el au dat doctorate si chiar au luat medalii de aur pentru nascocirile lor. Oare chiar crede ca sintem asa de incuiati, oare chiar crede ca nu stim cine sint si unde se ascund.
  Bosorogule! vezi ca azi si pietrele au inceput sa vorbeasca ,va veni ziua in care nu ve-ti incapea toti pe naveta spatiala blue warp si o parte din voi veti ramine aici sa dati socoteala pt. tot ce a-ti facut rasei uma e de mii de ani incoace ,pentru stoparea progresului tehnologic la care numai voi aveti acces iar noi i-l platim in facturi umflate. Nu mai este nevoie sa ne dati voi tehnologia cu pipeta si sa ne spuneti ca am evoluat datorita creerelor voastre luminate, cred ca a sosit momentul sa va luati cartile de istorie religie si stiinta falsificata cu care au venit stra stra strabunicii vostri sisa va duceti in p…a mamii voastre in stepa siberiana de unde va sint originile.
  Flit!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s