Petrecerile în cluburi sau restaurante sunt depășite. Acum se poartă cheful la muzeu pentru românii cu bani


Mda…degradarea peste tot…sila a trecut de mult la ceva mai  mare. Mai bine tac..

Petrecerile în cluburi sau restaurante sunt depășite. Acum se poartă cheful la muzeu pentru românii cu bani

Românii cu dare de mână s-au săturat de petrecerile în aer liber, din cluburi sau restaurante și preferă cheful la muzeu.

La Timișoara, cei care au bani se distrează în Muzeul de Artă. În Palatul de peste două secole, care adăpostește cele mai valoroase lucrări de artă din Banat, se dau chefuri cu geamurile deschise, muzică la maximum și jocuri de lumini. Pentru că legea le îngăduie. O decizie mai veche a mai marilor de la județ permite închirierea unor săli din muzeu.

Tnerii, îmbrăcați în stilul anilor ’20, petrec în clădirea istorică a cărei restaurare a durat aproape 23 de ani. Potrivit organizatorilor, petrecerea a avut ca tematică filmul Marele Gatsby. Întregul eveniment a avut loc în sala barocă a Muzeului de Artă din Timișoara, unde, potrivit unei decizii mai vechi a Consiliu Județean, petrecerile sunt permise, potrivit digi24.ro.

Șefii muzeului sunt bucuroși să primească vizitatori, chiar și noaptea.

„Nu mi s-a părut nimic nelalocul lui, din punctul meu de vedere deci. 4.000 este suma exactă plus alte cheltuieli dacă sunt solicitate.”, spune Victor Neuman, directorul Muzeului de Artă din Timișoara.

„S-au depășit din punctul meu de vedere inclusiv limitele fostului contract pot să spun. Am văzut poze poate prea stridente care aveau în spate exponate, iarăși mi se pare că se depășește puțin”, e de părere Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș.

Fostul director, Marcel Tolcea, nu este la fel de încântat:

„O formă de dispreț a actului artistic, a actului muzeal în sine, să aduci dansatori cu șampanie și să faci un party într-un loc în care se află tablourile unui artist mi se pare un lucru fără nici un fel de scuze”.

http://www.activenews.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Petrecerile în cluburi sau restaurante sunt depășite. Acum se poartă cheful la muzeu pentru românii cu bani

  1. mutu zice:

    pai e de ras! intrebare ” cum se cultiva romanii cu bani” raspuns „danseaza in muzeul unirii” si se cred urmasi lui cuza sau ceva genu! : )))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s