Fă ceea ce îți face sufletul fericit


Sufletul este asemenea unui rezervor din care te alimentezi în mod constant. Cu energie, emoții și înțelegeri care te ajută să crești pe toate planurile și care îi ating inclusiv pe cei cu care interacționezi tu. Când nu te preocupi să îți umpli acest spațiu cu frumusețe și energie pozitivă, devii vulnerabil în fața gândurilor negative și îți creezi treptat tot mai multe convingeri limitatoare. Despre viață, despre tine însuți și despre oamenii pe care îi întâlnești.

Dincolo de a simți că trăiești pe deplin, să faci ceea ce te încarcă pozitiv este propria modalitate de a-ți exprima potențialul. De a conlucra cu universul la diversificarea experiențelor vieții. Să faci ceea ce îți face sufletul fericit înseamnă să-ți exprimi profund recunoștința pentru ceea ce ești. Un miracol. O sursă de bucurie și frumusețe la care se pot conecta și cei din jurul tău. Fiecare pe nivelul cu care rezonează.

Imaginează-ți cum ar fi lumea noastră dacă fiecare om ar înțelege aceste lucruri și s-ar preocupa de sănătatea lui emoțională și psihică. Ce ar inspira celorlalți, cum s-ar raporta ceilalți la el, ce ar construi în lumea din care face parte și ce energie ar răspândi oriunde s-ar duce. Universul în care trăim este unul mental, bazat pe energii. Ceea ce avem în interior este și ceea ce materializăm în exterior. Dacă nu îți place viața pe care o trăiești acum, dacă întâmpini blocaje majore de ani de zile și te simți mai mult obosit decât bucuros să lucrezi la propriile proiecte, începe să faci lucruri simple care te încarcă cu frumos și energie vitală. Conectează-te cu oamenii care te inspiră, îndepărtează-te de relațiile pe care le simți toxice pentru tine, eliberează-te de supărarile pe care le alimentezi împotriva altor persoane, clarifică-ți prioritățile în viață, ascultă muzică și mesaje pozitive, citește cărți care te ajută să-ți dezvolți înțelegerea, oferă-ți momente de relaxare în natură, fă sport ori alege o formă de mișcare cu care rezonezi profund și îți dă energie.

Fii tu însuți ceea ce îți dorești să trezești în ceilalți. În funcție de valorile care contează cu adevărat pentru tine, cultivă gânduri și emoții care te îmbogățesc și îți dau aripi să te dezvolți armonios.

https://atractiasuccesului.wordpress.com/

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Fă ceea ce îți face sufletul fericit

  1. Rodi zice:

    M-am pierdut
    As vrea sa ma regasesc
    Ajutor !!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s