CURĂȚAREA CÂMPULUI SUPERCONȘTIINȚEI


”Inițial, când începem să ne trezim, trebuie să plasăm limite clare, pentru a ne redobândi Spațiul Divin de aici. Mereu tăiem corzi de atașament și ancorările cu tărâmurile inferioare, până când corzile dispar. Suntem creatorii unei noi modalități de a fi. Pe măsură ce fiecare avansează în aceste existențe de vibrație superioară, limitele sunt necesare doar pentru oamenii cărora le lipsesc iubirea și respectul de sine. Putem menține cu iubire aceste limite, și să le arătăm celorlalți că există o altă cale, pe care noi o întruchipăm. Cuvintele sunt doar un aspect, însă când văd dovada, ei cred.
Suntem puri, nu avem nevoie de nimic de la nimeni, și ne întâlnim pentru a fi împreună exact așa cum este menit să se întâmple. Ne concentrăm din punct de vedere vibrațional asupra a tot, și permitem tuturor lucrurilor să se alinieze pentru noi. Realiniem ceea ce este în dezechilibru, prin inimile și profunzimile sufletelor noastre, ca Putere de Esență Pură și Divină, Înțelepciune și Iubire.
Pregătiți-vă, iubiților, și onorați-vă Spațiul Sacru. Curățați-vă câmpurile mereu, și mențineți-le curate, pe măsură ce totul avansează către realități de o vibrație cu mult superioară decât oricând altcândva. Vă iubesc enorm!
Continuați să atingeți inimile celorlalți prin propria Prezență Divină.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA ( video). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s