Șocant: Mohamed, cel mai popular nume pentru nou-născuții din Marea Britanie. Adică islamizarea este pe cai mari!!!


Cum se mai întoarce roata destinului!…

La începutul secolului XX, Imperiul Britanic stăpânea peste 20% din pământul Terrei, adică cam de trei ori suprafața Europei. Sute de ani, britanicii au jefuit alte popoare, din America până în Africa sau India, furându-le resursele, exploatându-le munca pe nimic, vânzând sclavi, omorând oameni nevinovați. Sigur că, în astfel de condiții, crești economic, îți construiești palate și șosele, îți dezvolți și mai mult industria…

Dar iată că, de mai multe decenii, ca o compensare pentru crimele comise, Marea Britanie le-a permis multora din fostele colonii să se stabilească în Londra sau în împrejurimi. Și au venit atât de mulți încât astăzi Marea Britanie este copleșită de imigranți și de islam. Londra are primar musulman, capitala britanicilor având o majoritate formată din imigranți, iar într-o o serie de alte orașe s-au dezvoltat cartiere musulmane în care se aplică legea sharia.

Și ce dovadă mai bună am putea avea în sensul islamizării Marii Britanii decât faptul că, potrivit Oficiului Național Britanic de Statistică, Mohamed este cel mai popular nume de băiat în Anglia și Țara Galilor. În 2015, spre exemplu, s-au născut 7.361 de băieței care au fost botezați Mohammed, Muhammed, Mohammad sau Mohamed.

În condițiile în care musulmanii au o rată a natalității de 4-5 ori mai mare decât a britanicilor, putem estima că în câteva generații vor fi majoritari, iar Marea Britanie va fi condusă de ei, religia musulmană devenind prima religie a mândrului fost Imperiu Britanic.

Dacă este să fim corecți din punct de vedere istoric, putem spune că britanicii își merită soarta pentru toată exploatarea colonială pe care au făcut-o, pentru toată aroganța de care au dat dovadă în decursul timpului.

În același timp, ce se întâmplă la ei este un semnal de alarmă și pentru noi: dacă vom accepta cotele obligatorii de imigranți pe care vrea să le impună Germania și Franța, alte două țări în curs de islamizare, ne va aștepta, cândva, o soartă asemănătoare, pe care însă noi nu o merităm; decât dacă suntem proști!

Daniel Roxin 
http://daniel-roxin.ro/

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în EUROPA- ANGLIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s