Cum va arăta lumea viitorului


Cum va arăta lumea viitorului?

Ceea ce vedem la ora actuală cu ochii noştri reprezintă produsul eforturilor actualelor generaţii. Începând de la scobitori şi până la avioane, sateliţi şi telescoape spaţiale, toate acestea constituie un imens cumul al activităţilor omeneşti de pe întreaga planetă.

Cum va arata lumea viitorului? 2

Deşi ne-am extins foarte mult pe suprafaţa Pământului, ca specie inteligentă, a rămas totuşi o foarte mare suprafaţă a planetei nelocuită de către om, şi aici nu mă refer de exemplu la savana africană unde sunt multe specii de animale, şi nici la deşertul autralian care e aproape cât toată Europa. De exemplu Canada are o suprafaţă mult mai extinsă decât Statele Unite, şi o bună parte a teritoriului canadian încă este nelocuit. Ca să nu mai spunem de Rusia – ţara cu cea mai mare suprafaţă dintre toate statele lumii. Vă daţi seama câtă populaţie ar putea încape în acea zonă vestică a Canadei? Cel puţin 200 de milioane de oameni ar putea locui acolo într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, depinde de cum va evolua omenirea în următorii 100- 300 de ani.

Trăim pe o planetă suprapopulată?

Specialişti din mai multe domenii realizaseră în anii 90 o serie de statistici remarcabile, care însă au fost date apoi uitării datorită intereselor Sistemului de a face ca populaţia lumii să scadă conform scopurilor acestei elite care crede că mai poate guverna omenirea din umbră. Acele statistici spuneau că planeta poate găzdui în următoarele secole, atât ca spaţiu de locuit pe uscat şi în apă, cât şi ca zone de agricultură pentru hrană, un număr de aproximativ 40 de miliarde de fiinţe umane. Vă daţi seama? De 5 ori mai mult decât în prezent! Şi atunci ne punem întrebarea: cine are acest interes obscur şi mârşav de a decima populaţia planetei, astfel încât să rămână doar aproximativ 1,5 miliarde de oameni pe întreaga planetă?

Să ne imaginăm puţin cum ar putea arăta viitorul nostru

Cum va arata lumea viitorului? 3Revenind la ideea articolului de faţă, putem spune că în următoarele decenii, având în vedere şi tranziţia către spaţiile dimensionale 4D şi 5D, omenirea va adopta tot mai mult un stil de existenţă şi de construire a clădirilor, indiferent că ar fi mici sau mari, apropiat de conceptul nepoluant şi în simbioză cu natura. Mai mult decât atât, putem vorbi chiar şi de stiluri arhitecturale în care colţurile şi muchiile, aşa cum le vedem azi aproape peste tot la clădiri, vor fi înlocuite de către vârfuri şi linii rotunjite.

Cum va arăta lumea viitorului – II?

Lumea viitorului va arăta complet diferit

Cum va arata lumea viitorului - II? 2

Este necesar să ştim aşa cum au demonstrat parapsihologia şi aerodinamica, faptul că energiile circulă mult mai bine şi benefic de-a lungul suprafeţelor şi liniilor curbe, în timp ce muchiile şi colţurile produc efecte negative. În privinţa muchiilor şi a colţurilor răspunsul e simplu de înţeles de ce se produce un asemenea efect. Vârfurile sau colţurile de clădiri sunt intersecţiile acestor muchii şi locul unde ele se termină, ori dacă două linii se unesc într-un unghi de 90 de grade, practic avem de-a face cu două energii care se cam bat cap în cap, deoarece fiecare energie vine dintr-o direcţie conform muchiei respective pe care se adună un potenţial de energie şi avem astfel fragmente de energii care se ciocnesc Pe când liniile curbe şi vârfurile rotunjite produc o curgere continuă a energiilor captate sau emise de însăşi forma clădirii, determinând o singură energie ce circulă pe suprafaţa clădirii.

Ce rol au energiile de formă?

În geografie avem de exemplu termenul de formaţiuni geomorfologice, adică formele de relief care conduc şi care totodată servesc energiile din natură. Asemenea câmpuri sunt ample tocmai datorită formelor de relief ce prezintă rotunjimi, cum sunt de exemplu dealurile. Din aceste considerente putem spune că lumea viitorului în următorii 100-200 de ani va cunoaşte transformări ample, mai ales dacă se va trece la folosirea energiei libere şi la simbioza sistemului social cu ecosistemul.

Arhitectura se va baza pe principiul Numărului de Aur

Clădirile aşa cum spuneam vor avea tot felul de forme şi mărimi bazate cel mai probabil şi pe Numărul de Aur – şirul lui Fibonacci, linii curbe, muchii şi vârfuri rotunde pentru a permite curgerea benefică a energiilor, şi în plus este foarte posibil ca marea majoritate a clădirilor să aibă în structura lor materiale organice sau chiar inteligente. Un exemplu în acest sens ar fi să zicem pereţii exteriori care, având o sensibilitate cromatică prin prelucrarea tehnologică, ar putea reacţiona la verdele vegetaţiei din jur, înmagazinând în pereţii exteriori atât vibraţia verdelui, cât şi energia acestei culori pe care să o transporte apoi prin structura interioară a pereţilor exteriori către spaţiile interioare ale clădirii, unde va fi transformată fie în aer răcoros pe timpul verii, eliminând astfel riscul aerului condiţionat din prezent care predispune la cancer pulmonar, fie va asigura celor din respectiva clădire un alt tip de facilitate necesară anotimpului sau condiţiilor de moment.

Clădirile vor fi în simbioză cu elementele naturale ale Pământului

Cum va arata lumea viitorului - II? 3Practic este vorba de a folosi inteligent resursele naturale în simbioză cu ceea ce este construit. Sau vibraţia verdelui captată de pereţii exteriori să poată fi transformată într-un tip de curent electric necesar aparatelor din interiorul clădirii. Nu-i aşa că sună minunat? Acestea sunt doar câteva descrieri foarte simple a unui tablou al viitorului, în care putem trăi în perfectă simbioză cu natura, ţinând seama şi de necesitatea evoluţiei către dimensiunile 4D şi 5D ca stil de viaţă. Şi mai putem vorbi despre mărimea ca întindere a unor asemenea spaţii locuite de oameni, dat fiind faptul că se pot alege tot felul de modele bazate pe liniile curbe, pe modele văzute în natură şi nu în ultimul rând pe o geometrie spaţială care să ofere atât interioare spaţioase şi luminoase, cât şi amenajări ca întindere astfel încât un complex de clădiri – să zicem o viitoare instituţie – să aibă forma ovoidală pe orizontală, cu spaţii de parcare ample pentru vehiculele angajaţilor, cu zone mari de vegetaţie de jur împrejur, pentru a oferi tuturor un tonus psihic optim în fiecare zi, un asemenea aspect ca stil de viaţă ducând în cele din urmă la un tip de evoluţie spirituală bazat pe respectul faţă de natură, faţă de semeni şi nu în ultimul rând la o conexiune energetică subtilă a oamenilor cu Mama Natură.

https://www.zenivers.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în CURIOZITATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s