Cioloș șochează: ”Națiunea și țara sunt valori abstracte!”


Un nou scandal îl are în centru pe premierul Dacian Cioloș, care este acuzat că a redactat un document oficial în care a scris că țara și națiunea sunt valori esențialmente abstracte.

dacian_ciolos_ap

Potrivit jurnalistului Dan Tanasă, premierul Dacian Cioloș a semnat și a trimis în Parlament un document în care a scris că “țara” și “națiunea” sunt valori “esențialmente abstracte”. Documentul ar fi fost redactat ca răspuns la inițiativa deputatului PSD Sorin Avram care propunea un proiect de lege de completare a Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal al României.

“Premierul Dacian Cioloș nu susține acest proiect deoarece, potrivit documentului oficial, „țara” și „națiunea” sunt valori „esențialmente abstracte”. Adică țara guvernată de Dacian Cioloș nu există în realitate, ci doar în abstract. La fel, și națiunea din care Dacian Cioloș face parte nu există în realitate, națiunea română fiind doar o chestiune abstractă”, scrie Tanasă pe blog.

“Practic, premierul Dacian Cioloș este un dușman al Constituției României în acest moment”, a comentat jurnalistul Dan Tanasă, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Sursa: Sputnik Romania-Moldova

http://ro.sputnik.md/

This entry was posted in POLITICA STIRI. Bookmark the permalink.

Un răspuns la Cioloș șochează: ”Națiunea și țara sunt valori abstracte!”

  1. mirceascalat1948 spune:

    Culme e ca csiolos asta are dreptate din punct de vedere juridic, deoarece Puterea Legislativa discerne notiunea de STAT si CETATENI, iaru pe cele de „tarã” ori „neam”!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s