Al Qaeda in Siria isi schimba numele iar acum, SUA inarmeaza “noua grupare” pentru a destabiliza si mai mult zona Orientului Mijlociu.


Obama se mira de unde a venit repulsia liderilor mondiali fata de SUA, la G20 din China..? Raspunsul ar fi: De la terorismul promovat de SUA la nivel international…

Multi dintre cititori nu stiu ca, al Qaeda din Siria, denumita pina nu demult al Nusra Front, a fost de curind… redenumita cu ”brand-ul” Jabhat Fateh al Sham.. o schimbare cosmetica, strict necesara SUA, pentru a-i aproviziona cu arme din alt punct al ecuatiei geopolitice a dezastrului generat de americani in zona…

http://www.cnn.com/2016/08/01/middleeast/al-nusra-rebranding-what-you-need-to-know/

Ca totul sa fie si mai clar, rebelii sirieni, intretinuti de SUA de la inceputul ostilitatilor din Siria, sint “sincronizati” de CIA cu aceasta “noua” grupare terorista si armele americane ajung la ambele tabere teroriste, diplomatii americani insistind ca nu au legatura cu gruparile teroriste…dar in realitate sint impotriva unui guvern ales democratic, dar nu in spiritul “democratiei” americane in care conteaza banul si nu omul…sau respectul.

http://www.atlanticcouncil.org/blogs/syriasource/the-nusra-front-s-trap-for-the-syrian-opposition#.V7v5vqNfECk.twitter

Sa fie tot Presedintele Putin de “vina” pentru acest genocid controlat de americani de la Washington? Greu de crezut.. dar americanii sint in stare sa o spuna oricind in Media jewmericana.

Daca al Sham, alaturi de extremistii jihadisti sunni, vor cistiga in fata trupelor guvernamentale siriene vom vedea un genocid de proportii asupra gruparilor religioase minoritare, printre care si crestinii, din zona, dar ce conteaza pentru americani, ei au nevoie de bani si putere, iar “fratii” lor evrei vor ca Arabia Saudita & Co, sa ajunga in porturile siriene cu conductele lor de gaze si petrol, catre Europa, pentru ca oricum americanii o islamizeaza..

Nu am auzit nici o publicatie jewmericana sa creeze in rindul populatiei americane un  resentiment legat de al Sham, noua al Qaeda, din Siria, iar ajutorul american pentru ISIS este fara limite, americanii dorind din ce in ce mai mult demolarea Siriei in totalitate in urma unui razboi civil generat de ei, din care nu va iesi invingator decit Rotschild, Cheney, Summers si alti sforari ai petrolului si finantelor la nivel mondial. Asta daca nu se va opune Rusia, care cu siguranta nu va permite derularea acestui genocid Americano-Israelian-Saudit, asupra poporului sirian si yemenit..

https://shadowproof.com/2015/12/15/are-the-us-and-al-qaeda-friends-again/

Ne mai putem mira de ce a fost atita aversiune la adresa Americii la intilnirea deabia terminata a G20, din China? Ne mai miram de ce Obama a fost lasat singur, izolat si in privirile batjocoritoare ale asistentei? Ne mai miram de ce presedinti ca cel al Filipinelor, si-a iesit din minti datorita ingerintelor si dictarii conditiilor economice, legale si sociale de catre americani, in tara lui, numindu-l pe Obama, “son of a bitch”?

Categoric ca nu putem agrea cu asemenea iesiri “diplomatice”,dar tensiunea a fost creata si intretinuta de America… La intilnire a fost un mare castigator, China si un mare diplomat, Presedintele Putin, care a dovedit intregii lumi ca intelege ceea ce se intimpla si ca solutia este numai colaborarea in respect unul fata de celalalt in cadrul unei eventuale globalizari, demolate si ea de mecansimele americane…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s