MISTERUL SACRU AL CORPULUI UNEI FEMEI Condor C Condor C


”Energia creativă a femininului deține atât de multă forță, încât au fost necesare secole întregi de suprimare a înțelepciunii sale, însă ea este în proces de renaștere, iar odată cu ea, povestea ei se schimbă. În ultimii 2000 de ani, povestea lui Adam și a Evei ne-a programat conștiința colectivă, poate așa cum nu a făcut-o nicio altă poveste din istorie. Ca femei, părem să fim purtătoarele păcatului originar al Evei, izgonite din Grădina Raiului, ca niște ispititoare păcătoase. La baza acestei povești iudeo-creștine se află mitul denaturat al femininului.
A venit vremea să scriem o nouă poveste. Puterea noastră de creație este legată, fără doar și poate, de forța orgasmică a a celei mai divine forțe a vieții: sexualitatea noastră.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA ( video). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la MISTERUL SACRU AL CORPULUI UNEI FEMEI Condor C Condor C

 1. Mulţumeşte-i şi zilei care nu ţi-a dat nimic! Puținul tău este mai bun decât averea altuia.
  Sanatate si mult bine, Aikido

  Apreciat de 1 persoană

  • Condor este un ghid intelept pe care il vizitez cu drag si de la care am multe de invatat.
   Fii binecuvantat maestre Condor C. Sa iertam si sa invatam de la noi, de la viata si de la tine. Sa lasam divinitatea sa intervina. Sa crestem personal si sa ne iubim si pe noi.
   Sanatate si mult bine, Aikido

   Apreciat de 1 persoană

   • Sa ne constiencizam pentru a ne implini dorintele si gandurile, sa gandim pozitiv si totul se va termina cu bine. Chiar daca vedem norii de pe cer sa gandim ca vantul ii va alunga si va apare soarele. Rabdare si iar rabdare cu gandul bun, fericit si reusita va veni mai curand. Sanatate si mult bine, Aikido

    Apreciat de 1 persoană

 2. Mera Cornel zice:

  Cand o sa sfarsim odata cu aceasta carte de povesti,care nici nu este a noastra a europenilor,nu a fost inventata pt noi ci pt evrei,cum evreu a fost si Isus,pt ei a venit acolo nici decum pt getii si dacii,or celelalte popoare din europa la vremea respectiva…ce pacat, al femei cand noi nu stim ce era cu noi,acum 200-300 ani darmite cu 2000-3000 ani i n urma?Femeia a fost exploatata si umilita de la inceputurile care se cunosc,ori sa nu uitam si sa fim obiectivi suntem legati de ele de cand ne nastem,pana dam coltul,fara ele nu ne am gasii mai ales noi(barbatii) rostul,cum nici ele fara noi,dimpotriva cred ca s ar descurca mai bine fara noi din multe puncte de vedere…Sa le lasam in pace si sa le iubim!! Sa auzim numai de bine!

  Apreciază

 3. Mera Cornel apreciez oda adusa cu respect femeilor in general si indirect memelor care ne-au nascut, crescut, ingrijit, mangait si iubit cu dragoste curata si fara limita sau cu conditii. Fiti binecuvantat pentru gandurile bune. Sa-i multumim ghidului nostru harinic care scoate de fiecare data ceva deosebit si cu morala din tolba lui de surprize Numai de bine, Paula.

  Apreciază

 4. „Petale de suflet” ti le daruiesc cu gandurile mele bune
  Îţi voi împrejmui grădina sufletului cu trandafiri albi, sălbatici căţărători, nimeni să nu te rănescă prin cuvânt. Ca să ştii că sunt mereu lângă tine, din loc în loc voi pune câte unul galben, pază peste cei albi. Îi voi stropi cu lacrimi de bucurie şi voi răspădi printre ei dragoste. Dacă şi numai dacă ar începe să-şi scuture floarea de tristeţe, voi face un parfum din ei şi-l voi numi „Petale de suflet”. De ce am ales culoarea alba pentru trandafiri? Culoarea alb semnifica puritatea, compasiunea si este un simbol al pacii. Persoana care indrageste aceasta culoare este buna si blanda. In combinatie cu alte culori, albul se imbina intotdeauna perfect. La fel, oamenii care poarta culoarea alb se adapteaza usor la orice situatie sau mediu. Mai mult, persoana care prefera culoarea alb are tendinta sa se sacrifice pentru cei din jur, punandu-i intotdeauna pe primul plan. Culoarea vesmintelor pe care le port reflecta starea mea sufleteasca. Cand sunt trista port culoarea gri sau neagra, cand sunt vesela port culori vii rosu, roz, alb, verde si albastru.

  Sanatate si mult bine, Aikido

  Apreciază

 5. Monologul sufletului
  Mi-e dor
  mi-e dor,
  mi-e dor de copilăria jucăuşă
  unde toată lumea era a mea,
  mi-e dor de adolescenţa zburdalnică
  unde conta numai dragostea sinceră şi pătimaşă,
  mi-e dor de gândul liber, când cugetam fără limite,
  mi-e dor de naivitatea sentimentelor ce le aruncam
  fără margini şi mă prindeam în jocul iubirii,
  mi-e dor de surâsul mamei dojenitor
  când făceam câte o boroboaţă,
  căci săraca nu putea nici să se încrunte la mine,
  mie dor de tot ce îmi e drag şi nu mai este,
  mi-e dor de multe sentimente uitate,
  mi-e dor de tine, prietenul meu de suflet.
  Sanatate si mult bine

  Apreciază

 6. Cele mai frumoase daruri sunt oferite din inima
  Cand ti se intinde o mana, accept-o. Cand ti se ofera un umar, pune-ti capul pe el. Cand primesti in dar o inima, acoper-o cu caldura ta. Cele mai frumoase daruri sunt acelea care nu pot fi cumparate cu bani.
  Sanatate si mult bine, Paula

  Apreciază

 7. Viaţa te aşteaptă afară, unde mă aflu şi eu cu braţele deschise. Insănătoşire grabnică. Nu cere prea multe de la tine azi, îți spun astrele. După un weekend plin ai un coeficient scăzut de energie și acest lucru îți va afecta potențialul. Dar nu te acuza prea tare; până la urmă, ești om și ai slăbiciunile tale. Moral te sprijin prin puterea absoluta a gandului de sanatate si putere. De unde sunt prin puterea telepatiei iti dau jumatate din sanatatea mea tie. Eu nu-ţi pot lua durerile, dar sufăr împreună cu tine şi sunt alături de tine. Sufletul meu e trist caci stiu ca suferi.
  Sănătate si mult bine! Aikido (luni 11 martie 2019)

  Apreciază

 8. https://psihologiadeazi.ro/ganduri-pline-de-intelepcine-si-curaj-spuse-de-paulo-coelho-care-iti-vor-lumina-viata-si-sufletul/?utm_campaign=2879866&utm_source=sendpulse&utm_medium=push
  Gânduri pline de înțelepcine și curaj spuse de Paulo Coelho, care îți vor lumina viața și sufletul
  Sanatate si mult bine, Aikido

  Apreciază

 9. Paulo Coelho este cunoscut datorită scrierilor sale curajoase, cu mesaje și povești de viață motivante, care de-a lungul timpului au schimbat viziunea multor oameni despre viață, despre dragoste și viața de cuplu.

  Iată câteva gânduri pline de sens și lumină spuse de celebrul scriitor brazilian, Paulo Coelho:

  Nimeni nu se sperie de necunoscut, pentru că oricine poate să dobândească orice vrea şi îi face trebuinţă. Ne temem doar să nu pierdem ce avem.
  Dacă nu poţi sta lângă un om când îi este greu, nu ai dreptul să stai lângă el nici când îi este bine.
  Pasiunea te face să nu mai mănânci, să nu mai dormi, să nu mai munceşti, să fii împăcat.
  Omul trebuie să-şi aleagă şi nu să-şi accepte destinul.
  Fericirea poate fi întâlnită într-un simplu grăunte de nisip din deşert.
  Am plonjat în adâncul sufletului meu şi ştiu că încă mai vreau lucruri bune, multe lucruri bune de la viaţa asta.
  Există totdeauna o întâmplare în viaţa noastră care este responsabilă de faptul că am încetat să mai progresăm.
  Există momente în care viaţa îi desparte pe unii oameni doar pentru că amândoi să înţeleagă cât de importanţi sunt unul pentru celălalt.
  Universul ne ajută întotdeauna să luptăm pentru visele noastre, oricât ar părea ele de nebuneşti, pentru că sunt visele noastre şi doar noi ştim cu ce preţ le visăm.
  Energia urii n-o să te ducă nicaieri, dar energia iertării, care apare prin dragoste, va reuşi să-ţi transforme viaţa în mod pozitiv!
  Dacă vă aşteptă momentul ideal, niciodată nu se va urni din loc; e nevoie de un strop de nebunie ca să faci pasul următor.
  Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!
  Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibilă numită corp.
  Oamenii vor să schimbe totul, dar, în acelaşi timp, ar dori ca totul să rămână la fel.
  Chiar dacă ar fi însemnat despărţire, singurătate, tristeţe, iubirea îşi merită fiecare bănuţ din preţul ei.
  Gândindu-mă cum este lumea, o zi fericită e aproape un miracol.
  Nu încerca să fii de folos. Încearcă să fii tu însuţi: asta e de ajuns.
  Suferinţa apare atunci când aşteptăm ca ceilalţi să ne iubească în felul dorit de noi.
  În răzbunări putem deveni egali cu duşmanii noştri, în iertări însă putem deveni mai înţelepţi decât ei.
  Nu poţi schimba trecutul, dar poţi strica prezentul făcându-ţi griji în privinţa viitorului.
  Într-o zi te vei trezi şi vei constata că nu mai ai timp să faci ce ţi-ai dorit. Fă ceea ce-ţi doreşti acum!
  Există două feluri de idioţi: cei care renunţă să facă ceva pentru că au primit o ameninţare şi cei care cred ceva pentru că ameninţă.
  Nu uita: apusurile minunate au nevoie de cer noros.

  Apreciază

 10. Paulo Coelho despre cum să începi totul de la zero: „Lasă trecutul în urmă. Eliberează omul care nu mai este important în viața ta”
  Legea atracției este o lege foarte înțeleaptă după care se construiește viața. Din acest motiv, este foarte important să-ți dezvolți abilitățile intuitive și să atragi în viața ta ceea ce îți dorești.

  Probabil îți dorești să călătorești în jurul lumii? Sau vrei să îți deschizi propria cafenea? Fiecare persoană are vise mari, însă doar puțini cred că ele se pot realiza. Nu permite niciodată nimănui să îți spună că nu poți să obții ceva. Crezi în tine.

  Desfă-ți aripile! Găsește-ți un scop în viață și urmează-l. Cel mai important este să îl crezi real și să observi cum se transformă în realitate. Iar apoi, le vei demonstra celor din jur că viața nu e atât de dură precum cred ei.

  Fii pozitiv
  Fii pozitiv întotdeauna. Când vorbești, fă acest lucru cu intenții bune. Atrage gândurile pozitive, indiferent de ce faci. Cu cât mai mult energie pozitivă va fi în gândurile tale, cu atât mai puțin negativ va fi în viața ta.
  Fii recunoscător
  În această lume sunt o mulțime de „ceva” pentru care trebuie să fim recunoscători. Fii recunoscător pentru familia ta. Fii recunoscător pentru prietenii tăi. Fii recunoscător pentru casa ta. Fii recunoscător pentru mâncare. Fii recunoscător pentru aventurile din viața ta.
  Crezi în visele tale
  Atrage ceea ce îți place. Anume visele noastre sunt în stare să ne transforme viața într-o minune fără sfârșit. Trebuie să crezi în tot ceea ce îți dorești.
  Ai încredere în intuiția ta
  Ești unicul care deține controlul asupra celor ce se petrec în mintea ta. Dacă o activitate îți aduce plăcere, trebuie să o practici în continuu. Trebuie să îți asculți cu atenție vocea interioară. Trebuie să știi și să fii gata că intuiția ta te poate ajuta.
  Ai curajul să îți urmezi inima
  Legea atracției va avea o anumită influență asupra inimii tale. Iar dacă obiectivul inimii tale îți trezește suferință, trebuie să poți să treci peste aceasta cu forță. Curajul îți va da puteri.

  Nu permite altora să te doboare. Fii printre oamenii care îți doresc să obții ceva și nu uita să îi susții și pe ei.

  Ascultă-ți instinctele
  Spunem întotdeauna că intuiția ne oferă sugestii corecte. Însă instinctele noastre, din contra, ne pot face mai slabi. Amintește-ți de aceste puncte slabe întotdeauna. Nu te da bătut!
  Oferă-le oamenilor doar bine
  Comportă-te cu cei din jurul tău, așa cum ți-ai dori ca ei să se comporte cu tine. Toți am auzit această frază. Însă nu trebuie doar să o auzim, ci trebuie să o și respectăm. Fii bun cu oamenii din jurul tău.
  Călătoriile inspiră și te duc la o altă etapă
  Călătoriile sunt unul dintre cei mai buni motivatori de schimbare a vieții. De fiecare dată când călătorești, vezi locuri noi, oameni noi și simți perspective noi. Iar toate astea sunt un „combustibil” perfect pentru „mecanismul” nostru ca ne schimbă viața.
  Găsește timp să faci ceea ce îți place
  Legea atracției înseamnă că noi atragem ceea ce ne dorim. Vrei să ai mai mult timp pentru a face ceea ce îți place mai mult? Dacă e așa, atunci nu spune „este imposibil”, ci începe să rezervi, pentru început, cel puțin câte 10 minute pentru acea activitate. Demonstrează că ai voință. Da, am o vointa de fier, tot ce imi doresc pot realiza.
  Fii sincer
  Fii tu însuți. Personalitățile false nu atrag. Fii tu, acel adevărat, fii sincer, fii bun și fii capabil să îți recunoști greșelile.
  Nu fi ipocrit
  Arată lumii că poți face acele lucruri pe care le pot face și oamenii din jurul tău. Dacă vrei să atragi doar bine în viața ta, atunci tu singur trebuie să fii o sursă pentru acest bine.
  Ține minte că imaginația ta are un rol deosebit
  Imaginează-ți că visele tale devin realitate. Legea atracției are influență asupra a tot ce vrei să transformi în realitate. Dacă întotdeauna te gândești la visul tău și ți-l imaginezi, atunci tu contribui la realizarea lui.
  Fii dedicat lucrurilor care te interesează
  Arată entuziasm pentru a afla mai multe despre lucrurile care te interesează. Dacă într-adevăr îți este interesant un anumit domeniu/lucru/eveniment/persoană, trebuie să afli cât mai mult despre el.
  Uită eșecurile
  Nu trebuie să răscolești în amintiri eșecurile suferite. Concentrează-te asupra succesului și a fericirii.
  Ține minte: grijile, stresul și frica nu au importanță
  Uită de frică. Dacă ne vom concentra asupra înlăturării grijilor, a stresului și a fricii, viața noastră va fi mai fericită. Necunoscutul ne sperie, însă inima așteaptă ca viața noastră să fie plină de aventuri.
  Recunoaște că totul se întâmpla cu un anumit motiv
  Eșecurile și înfrângerile au rolul lor bine definit în viața noastră. Viața uneori ne duce pe drumuri necunoscute, dar frumoase în felul lor.
  Spune adevărul
  Dacă vrei să atragi în viața ta ceva adevărat, spune întotdeauna adevărul și niciodată nu vei fi nevoit să ascunzi ceva. Dacă îți este rușine pentru ceva, recunoaște acest lucru.

  Nu judeca oamenii pentru greșelile făcute. Controlează-ți obidele și învață să recunoști propriile greșeli.

  Trăiește de parcă fiecare zi e o minune
  Trăiește de parcă visele tale se realizează în fiecare zi. Trăiește azi de parcă mâine nu va mai fi. Și în jurul tău vor apărea minuni.
  Fii deschis
  Pentru a atrage ceea ce îți dorești, trebuie să fii deschis la minte. Având o minte deschisă, vei reuși să obții mai multe puncte de vedere asupra modului cum ai putea obține ceea ce îți dorești.
  Nu permite școlii să îți influențeze învățătura

  Așa a spus odată un profesor renumit. Altfel spus, școala nu este unicul loc în care oamenii învață. Vei obține lecții și experiențe din alte surse.

  Învață de la toți
  Nu trebuie să învățăm doar din experiențele proprii. Putem afla foarte multe de la oamenii din jurul nostru. De la fiecare avem ce învăța. Asta demonstrează că împreună putem obține ceva mai mult.
  Învață să observi cel mai bun în oameni
  Dacă vedem ceva bun în alți oameni, ei de asemenea vor vedea ceva bun în noi. Aceasta face parte din legea atracției. Începe de la cel mai mic, oferă-i cuiva „prezumția de nevinovăție”. Dacă aceasta persoană încetează să te mai dezamăgească, asta înseamnă că tu ai devenit mai bun pentru ea.
  Crede în abundență și libertate
  Alături de libertate vine din abundența. În timp ce obții mai multă libertate, poți face tot ce vrei. Permite-ți să fii fericit gratuit și să ajuți pe cei din jurul tău. Libertatea aduce în viața noastră abundența.
  Concentrează-te asupra dorințelor
  Atrage ceea ce îți dorești, iar dorințele tale vor fi roditoare. Necesitățile vin treptat.
  Nu te concentra asupra faptului că banii pot cumpăra fericirea
  Cu bani cumpărăm lucruri materiale. Însă fericirea și iubirea nu o cumperi. Împlinirea și succesul nu îl cumperi cu bani. Nimeni nu îți va vinde visuri minunate și scopuri în viață. Mai mult decât atât, dând cuiva ultimul leu din buzunar, i-ai putea schimba viața. Iar a ta se va schimba dintr-un alt motiv.
  Întotdeauna ai încă o șansă de a te perfecționa
  Nimeni nu este ideal. Nu te poți naște wunderkind sau cu un anumit talent, pe care ți-l dorești acum. Însă poți să te dezvolți. De ce să nu obții mai multe cunoștințe într-un domeniu care te interesează, iar apoi să îmbunătățești ceea ce ți se pare mai important?
  Nu renunța
  Nu renunța! Niciodată! Nicăieri! Indiferent de circumstanțe!
  Ai răbdare
  Răbdarea este o adevărată valoare. Toți îți doresc să obține succes într-un timp cât mai scurt, însă de cele mai multe ori trebuie să ai răbdare pentru a parcurge întreg drumul spre victorie.
  Inspiră-i pe cei din jur!
  Tinde să inspiri! Toate ambițiile și entuziasmul tău îi pot motiva pe cei din jur! Arată-le oamenilor că viața ta este o întreagă călătorie. Datorită imaginației tale, visele pot fi controlate. Anume noi le putem da libertate și atunci ele vor deveni realitate!

  Pentru a putea să începi de la zero, trebuie să lași această etapă din viața ta în trecut, să știi când să faci acest pas. Nu din mândrie sau din slăbiciune: pur și simplu pentru că ea nu se mai incadrează în viața ta. Spune-ți că ce a fost nu mai întorci.

  Da, sună banal, dar este atât de important.

  Sanatate si mult bine, Aikido (Paula Lotusepasco)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.