Oameni ai străzii din America sunt răpiţi şi apoi trimişi în tabere FEMA


Ştiaţi că acum, în cel puţin 33 de oraşe din America, este ilegal să oferi hrană unei persoane fără adăpost? Ceea ce plănuieşte să facă FEMA (Federal Emergency Management Agency – Agenția Federală pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență), în numele guvernului federal al SUA, este cu adevărat odios.

Oameni ai străzii din oraşele americane sunt „verificaţi şi făcuţi să dispară” de către agenții FEMA, conform unei note suicidare lăsate de o persoană din interiorul guvernului.

Descriind fenomenul ca pe o „măturare a oamenilor străzii”, persoana din interior a afirmat că răpirea celor fără adăpost este primul stadiu al unui complot al FEMA de a transforma 800 de centre de pe teritoriul SUA în închisori pe deplin funcţionale.

Persoana din interiorul guvernului, despre care putem spune că era agent de frontieră în orașul New York, a scris o lungă notă suicidară expunând planurile pe care guvernul le are pentru poporul său.

Nota, care a scăpat secretizării datorită unui membru al poliţiei din New York, explică de asemenea de ce a hotărât persoana respectivă să se sinucidă:
America în care am crescut şi pe care am preţuit-o a fost ucisă de propriul guvern federal. Constituţia noastră a devenit fără însemnătate iar legile noastre au fost atât de politizate încât nu mai sunt aplicate decât în scopuri politice”, se spune în notă. „Oficialii noştri aleşi sunt, până la ultimul, corupţi în cel mai grav mod şi complet goliţi de orice sentiment de iubire sau respect pentru ţara care îi plăteşte. Pentru ei, totul se învârte în jurul obţinerii şi deţinerii puterii, şi a producerii de bani iliciţi prin afaceri realizate pe uşa din spate”.

Ofiţerul de Frontieră pentru Imigrări şi Deportări Forţate al SUA, în vârstă de 42 de ani, s-a împuşcat cu un pistol de serviciu de calibru 40 în interiorul ariei Pier 40 din parcul Hudson River, în jurul orei 11 a.m. O sursă de la locul faptei a descris cum ofiţerul a intrat în parc şi se plimba calm, a scos pistolul din toc şi s-a împuşcat în cap. El a fost dus de urgenţă la spitalul Lenox Hill dar medicii nu au putut să îl salveze.

„Măturarea” de pe străzi a celor fără adăpost

Nota punctează faptul că guvernul federal al SUA ţinteşte acum propriul popor, începând cu cei mai vulnerabili cetățeni. „Ştiaţi că acum, în cel puţin 33 de oraşe din această ţară a noastră, odată mare, este ilegal să hrăneşti un om fără adăpost? S-a zis cu datoria dvs. creştinească de a-i ajuta pe cei nevoiaşi. Dar ceea ce face FEMA, în numele guvernului federal, este şi mai rău.”

Nota spune că FEMA organizează bucătării mobile pentru prepararea de supă, cu scopul de a-i atrage pe cei fără adăpost. În următoarea zi, o dubă albă apare, iar uneori chiar mai multe, fără număr de înregistrare sau vreun însemn anume şi cu geamuri albe sau negre. Oameni îmbrăcaţi în salopete albastre ies din aceste dube şi îi „culeg” pe cei fără adăpost.

Ce este FEMA?

Oare chiar este ea Agenţia Federală de Gestionare a Situațiilor de Urgenţă? De fapt, FEMA este „guvernul secret”. Această agenţie are putere şi autoritate dincolo de cele ale oricărei agenţii americane. Ce poate face FEMA? Poate suspenda legi. Poate muta populaţii întregi. Poate aresta cetăţeni fără să aibă mandat şi îi poate arunca în închisoare fără proces. Poate confisca proprietăţi, rezerve de alimente şi sisteme de transport. Şi poate chiar suspendaConstituţia SUA.

Trădaţii

Oamenii străzii dispar. Numărul celor dispăruți fără urmă creşte în fiecare zi. Căutaţi pe Google şi veţi găsi oameni din toată America vorbind despre acest fenomen şi despre ceea ce văd că se petrece chiar sub ochii lor. Dar mass-media principală tace. Deoarece aceşti oameni nu au adăpost, ei nu sunt demni să fie subiect de știri.

Minciuni propagate

Există o problemă de percepţie culturală a persoanelor fără adăpost. Am fost învăţaţi să credem că aceşti oameni sunt scursura societăţii – alcoolici, dependenţi de droguri şi schizofrenici. Dar, în realitate, mulţi dintre oamenii străzii de astăzi (din America) sunt veterani, oameni care au luptat pentru ţara lor, sau oameni care au trăit de la un salariu la altul – apoi locul lor de muncă a fost trimis în străinătate şi astfel universul lor s-a dărâmat.

Ei au fost trădaţi, iar acum trădarea continuă

Unde sunt duși aceşti oameni fără adăpost? Ce se petrece cu ei în aceste centre FEMA? Mergem pe drumul descendent pe care merge şi China, răpindu-și proprii cetățeni pentru organele lor şi pentru experimente pe oameni? Sau sunt luaţi în centrele FEMA pentru ca ofiţerii responsabili cu securitatea să se antreneze pe ei înainte ca aceste zone să fie puse în funcţiune, pentru scopul real pentru care au fost pregătite? Întrucât societatea americană se prăbușește (locuri de muncă vândute în străinătate, economie în colaps), nu-i aşa că din ce în ce mai mulţi dintre cetățenii din SUA vor deveni oameni ai străzii? Vor deveni dubele albe şi salopetele albastre o priveliște comună? Din ce în ce mai mulți oameni sunt în poziţia de a-şi pierde toate drepturile. În viitorul apropiat, oricare dintre americanii de rând ar putea să ajungă într-unul din cele 800 de centre FEMA.

http://www.yogaesoteric.net/

Acest articol a fost publicat în AMERICA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Oameni ai străzii din America sunt răpiţi şi apoi trimişi în tabere FEMA

  1. xaeus spune:

    Legile alea sunt date la nivel de stat, nu oras. Si da, in 33 asa e.
    Legile alea le-au copy-paste si la noi.
    Veteranii mor pe capete iar oamenii strazii sunt luati pentru experimente bio-chimice.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s