Cine este omul care i-a ținut steagul secuiesc lui Hans Klemm. Antal Arpad a amenințat că românii vor dispărea din Covasna precum sârbii din Kosovo


Cine este omul care i-a ținut steagul secuiesc lui Hans Klemm. Antal Arpad a amenințat că românii vor dispărea din Covasna precum sârbii din Kosovo

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost fotografiat ținând steagul secuiesc, în timpul vizitei în Covasna, alături de primarul orașului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad.

Doar că, se pare că Hans Klemm nu pare să cunoască detalii cu privire la partenerii de discuție cu care se așează la masă. În acest sens, Dan Tănasă a publicat pe blogul său câteva detalii cu privire la primarul UDMR din Sfântu Gheorghe.

„1. Antal Árpád este personajul care i-a amenințat pe românii din Covasna și Harghita cu soarta sârbilor din Kosovo, masacrați de albanezi (audio aici).

2. Antal Árpád este personajul care a amenințat public guvernul condus de Victor Ponta cu un conflict interetnic (detalii aici).

3. Antal Árpád este personajul sancționat contravențional de două ori pentru refuzul de a purta eșarfa tricoloră conform legii (detalii aici).

4. Antal Árpád este personajul care a fost amendat penal pentru ofensă adusă simbolurilor naționale (detalii aici).

 

5. Antal Árpád este personajul care a dat ordin ca un român să fie amendat pentru că a fluturat drapelul României de ziua națională a României (detaliiaici).

6. Antal Árpád este personajul care m-a amenințat în casa părinților mei (detaliiaici).

Și aș putea continua cu nenumărate alte exemple. Personajul ăsta este partener de discuție pentru Ambasada SUA la București?”, a scris Dan Tănasă pe blogul său.

Pe pagina de Facebook a edilului a fost postată această fotografie, alături de următorul mesaj: „Ambasadorului SUA i-am făcut cadou un steag al comunității secuiești, steag care a devenit și simbolul lipsei de respect al autorităților față de comunitatea secuiască. Menționez, că acest steag a fost folosit prima dată în 1599, când secuii au luptat alături de Mihai Viteazul”.

Au apărut și primele reacții după ce ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, s-a fotografiat în cadrul unui eveniment alături de oficiali din Harghita și Covasna, dar și de steagul secuiesc.

http://www.activenews.ro/

Acest articol a fost publicat în UNGURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s