ARMATA ÎN VREMEA HOLEREI…sau cum va arăta Armata Federală Europeană și Serviciul Militar UE Obligatoriu în viitoare Federație Europeană


ȘTIREA ZILEI:

Süddeutsche Zeitung a scris că a obținut o copie a unui document „de principiu” de șase pagini, scris în comun de către ministrul francez al Apărării, Jean-Yves Le Drian, și de către omologul său german, Ursula von der Leyen.

Potrivit ziarului, documentul va fi distribuit liderilor europeni la summit-ul informal din Bratislava, Slovacia, ce va avea loc, azi, pe 16 septembrie 2016.

Franța și Germania, vor cere liderilor celorlalte state membre ale UE nu doar să aprobe măsurile, dar, de asemenea, le vor cere „să discute despre o implementare rapidă a lor.”

Documentul franco-german despre Armata UE – prevede instituirea unui comandament militar european „comun și permanent”, precum și crearea structurilor militare ale UE, inclusiv o comandă logistică a UE și o comandă medicală a UE.

Documentul cere statelor membre ale UE să integreze logistica militară și achizițiile militare, să integreze coordonatele de cercetare și dezvoltare militară și politicile în materie de sincronizare a finanțărilor și de planificare militară.

Colectarea de informații militare ale UE ar urma să fie îmbunătățită prin utilizarea sateliților europeni; o academie militară comună a UE „va promova un corp militar comun de ofițeri şi un spirit comun european.”

NE DOARE DE DISPARIȚIA ARMATEI ROMÂNE care va fi „FEDERALIZATĂ” în Armata Bruxelles-ului ca PRIM PAS spre DISPARIȚIA EI

ȘI CUM VA DISPĂREA ARMATA NOASTRĂ…..AȘA VA DISPĂREA ȘI ROMÂNIA.

Rețeta franco-germană a Federalizărilor o aveți mai sus – azi se federalizează Armata, mâine se va federaliza Orice Altceva din România, până vom ajunge o simplă tarla:

Și nu exagerăm cu nimic când spunem asta. Mai citiți odată ce prevede documentul Franco-German pe care Iohannis îl ține ascuns.

Armata va fi ca pe vremea Imperiului Roman: când dacii din Dacia erau duşi obligatoriu, să facă armata în Britannia (Cohors I Aelia Dacorum), iar cei din Orient şi din Sudul Italiei erau aduşi să facă armata la noi, în legiunile din Dacia, pe baza serviciului militar „UE” obligatoriu, ca modalitate de omogenizare etnică a Imperiului. După care, la lăsarea la vatră, tot pentru omogenizarea etnică, primeau acolo unde făcuseră armata şi teren agricol, teren pe care-l lucrau băștinașii ca zilieri, şi unde băştinaşii, adică noi, le spuneam cu respect „veterānī” – „beterani”, adică …bătrâni.

Prin urmare, „armata lui Juncker” vrea să-şi instaleze, cu timpul, garnizoanele UE peste tot. Oltenii noștri vor face armata obligatorie în Franța alături de niște italieni şi portughezi, în garnizoana UE de la Limoges, condusă ‘întâmplător’ de francezi şcoliți la noua Academie Militară UE, secuii vor fi duși în armată, în Tirol (că tot le place lor acolo), în timp ce unguri, nemți şi francezi şi poate vreo 2-3 moldoveni (din ăia care ‘nu-s români’) vor fi instruiți să tragă cu tunul în garnizoana UE, de la Năvodari, garnizoană comandată de ofițeri germani, şcoliți la „Înalta Academie Militară UE” de la Berlin.

Câte un prost arivist de la noi, va primi la Limoges o „medalie militară UE”, pentru c-a rămas fără un ochi în Siria, medalie pe care o va arăta mândru la vecinii din Băicoi când va avea 3 zile concediu de „Zilele Federației”. Ziarele „The Truth”, „HotNews” și „Le Penseur” vor scrie un articol elogios despre el, iar seara va participa la emisiunea „The Power Games” de la Reality TV după care va repeta prestația la „The Federation TV”, unde va spune „Bună Seara” în limba română la începutul și la sfârșitul emisiunii ca un favor al multiculturalismului făcut băștinașilor. Guvernatorul local, un neamț care ştie engleza din Freiburg, îl va da ca exemplu, copiilor la școală, la deschiderea anului școlar. Mai târziu va apărea o lecție despre el în Manualul de Limba și Literatura Federației pentru clasa IV.

Armata Română va fi demult dispărută la acel moment, şi am descris situația doar ca să puteți simți concret ce va însemna Federalizarea Europeană. Și asta înseamnă doar federalizarea armatei.

Pe cerul UE-ului, că nu mai putem vorbi de „Cerul Patriei”, vor zbura avioane UE, proprietatea Bruxelles-ului, produse de Airbus şi pilotate de spanioli şi italieni care vor ateriza la baza UE-ului de la Câmpia Turzii a Garnizoanei UE „UE-Siebenbürger-01425”

Decât așa ceva, nu mai bine mergem toți 20 de milioane şi ne facem mâine o Poză Mare, Mare, cu Steagul Ținutului Secuiesc? Chiar, pe bune, o spunem…Deja ni se pare o idee minunată…

Măcar DECEBAL s-a bătut 6 ani în două războaie sângeroase, 101-102 și 105-106, cu cel mai mare Imperiu din Istoria Omenirii și și-a pus singur capăt zilelor decât să vadă așa ceva. Azi, noi, APLAUDĂM FEDERALIZAREA ca maimuțele….și suntem mândri de ea. Practic, nici măcar nu realizăm ce ni se întâmplă, în halul ăsta de îndobitociți am ajuns…

SĂ NE FIE RUȘINE.

http://www.fluierul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ARMATA (U.E.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s