Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! Importăm uraniu din Canada în timp ce închidem minele din România


ACUZAȚII GRAVE. Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! Importăm uraniu din Canada în timp ce închidem minele din România. Guvernul Cioloș a vrut să mărească pe furiș taxele și impozitele! Sunt acuzațiile lansate de Liviu Dragnea, președintele PSD, luni, în Parlamentul României.

Prezentarea stării economiei românești de către șeful Guvernului, Dacian Cioloș, a avut o replică dură și plină de acuzații lansată de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a scos la lumină chestiuni despre care nu se știa nimic până-n acest moment. Ce au ajuns românii să importe și cum guvernanții ajută companiile străine și mai puțin pe cele românești!

A spus (primul ministru Dacian Cioloș n.r.) că au avut în intenție să presteze un alt tip de guvernare: transparent, responsabil și predictibil. Dar ei au vrut să modifice Codul Fiscal pe furiș.

DRAGNEA

„CNADNR (Compania Națională Autostrăzi Drumuri) importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună.

La fel: România importă uraniu din Canada;

mina unde se exploatează uraniu se va închide,

cea care trebuie deschisă nu s-a deschis”,

a spus Liviu Dragnea în replica dată la discursul primului ministru din plenul Parlamentului României.

Zero e procentul fondurilor UE absorbite de Guvernul dumneavoastră în actualul buget european. Zero companii românești au primit ajutor de stat; în schimb, au primit șase companii străine, adaugă Dragnea.

Cioloș acuzat că a vrut să pună Taxele Multinaționalelor pe spinarea Salariaților

Șeful PSD îl acuză pe Dacian Cioloș de lipsă de sinceritate. Guvernul a vrut, în ascuns, să modifice Codul fiscal și să crească taxele și impozitele, fără să sufle un cuvânt, iar noi, contribuabilii să ne trezim în fața faptului împlinit.

„Știu că nu știți ce înseamnă sinceritate. Ați știut intențiile secretarului de stat Gabriel Biriș (secretar de stat în Ministerul Finanțelor n.r.), dar v-ați spălat imediat pe mâini și i-ați cerut să plece”, spune Liviu Dragnea.

http://www.fluierul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în PAMANT - PADURI - RESURSE NATURALE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s