Tinerii “frumoși”, liberi, proşti, idioţi și leneşi sunt chemaţi, din nou, să iasă în stradă. Se vor lăsa prostiţi din nou?


Oricât de antipatic îmi este Oprea trebuie să o spun pe șleau: orice om care gândește puţin își dă seama că vinovați de moartea polițistului se fac cei care au săpat groapa, nu au astupat-o în termenul prevăzut în autorizație și, în plus, nu au semnalizat-o conform prevederilor legale…

sa-fi-idiot

Deci, acuzarea lui Oprea de omor din culpă, este un abuz prin care, DNA = POLIŢIA POLITICĂ, voia să-l agațe pe Oprea pentru ca să-l determine, prin șantaj și amenințări, să facă o plângere sau denunț împotriva lui Ponta…

Iohannis și PDL în piele de PNL știu că nu au nici o șansă să câștige alegerile atâta timp cât Ponta e liber, mai ales că oamenii care l-au votat pe Iohannis, în cea mai mare parte, și-au dat seama că au făcut cea mai mare prostie din viata lor votându-l.

În timpul vizitei președintelui Franței, a căzut un motociclist! Ar fi putut să moară… Cine ar fi fost vinovat atunci?

După logica DNA şi a voastră (cei care vreţi să ieşiţi în stradă), în cazul în care motociclistul murea, lui Hollande trebuia să i se facă dosar pentru ucidere din culpă, exact ca și lui Oprea.

În fine, Oprea este vinovat de abuz de putere sau abuz în serviciu dar nu de omor din culpă… Propriu zis a fost un accident de muncă şi vinovaţii sunt cei cu groapa și, eventual, primăria din zona unde era groapa pentru că nu a verificat dacă autorizația dată pentru lucrările respective a fost respectată.

Incă ceva:
1. DNA nu are ca și competenţă anchetarea accidentelor rutiere ci faptele de corupție şi prejudicii de peste 10 000 de Euro.
2. Despre DNA:
DNA este o entitate independentă (asta este discutabil de vreo12 ani incoace) în raport cu branșele (ramurile) judiciare, cu parchetele de pe lângă acestea, precum și în relațiile cu celelalte autorități publice.
Infracțiunile care intră în jurisdicția(sub autoritatea) Parchetului sunt cele care au ca obiect al infracțiunii bunuri sau sume care sunt echivalentul a peste 10.000 de euro, în acest caz putând fi cercetate persoane indiferent de calitatea acestora. Parchetul poate cerceta și infracțiunile conectate actelor de corupție dacă aceste infracțiuni au cauzat o dauna mai mare de 200.000 de euro sau dacă aceste tipuri de activități au compromis grav bunul mers al autorităților publice, instituțiilor publice. DNA are jurisdicție exclusivă și nelimitată în combaterea corupției la nivel înalt, inclusiv în urmărirea membrilor Parlamentului.

2016-09-22_07-20-52

Deci, tineri “frumoși”, liberi, proşti, idioţi și leneşi, înainte de a ieși în stradă pentru o tâmpenie, folosiți-vă măcar un neuron ca să gândiți cu propriul cap.

Nu ați ieșit în stradă când mureau bebelușii în Argeș. Nu ieșiți în stradă că mor, ACUM, copii de rujeolă, dar ieșiți în stradă pentru că aşa vrea Kovesi, o slugă băsisto-iohannistă, care a transformat DNA-ul și justiția în POLIŢIE POLITICĂ, pentru că aşa vrea Iohannis şi PDL în piele de PNL şi Băsescu cu PMP. Nu ați ieșit în stradă când mameluca de la justiție a spus că drepturile și libertățile omului sunt un lux. Nu ați ieșit în stradă când miss Pigy de la finanțe voia ca românii să lucreze pe 2 lei. Nu ați ieșit în stradă când guvernul CIOLANNIS a finanțat firme străine în detrimentul firmelor autohtone. Nu ați ieșit în stradă când Cioloş a spus că suveranitatea și independenţa României sunt lucruri abstracte. Nu ați ieșit în stradă când guvernul CIOLANNIS, pe ascuns, voia să mărească CAS-ul de la 5,5% la 16,7%, etc. Dar vreți să ieșiți în stradă pentru un motiv inexistent: acuzarea lui Oprea pentru omor din culpă(?)…

Incă o dată:
Aveți creier. FOLOSIȚI-L și gândiți cu capul vostru! NU VĂ MAI LĂSAŢI MANIPULAŢI! Aţi făcut-o în noiembrie 2014 şi noiembrie 2015 şi, pentru România şi români, a fost rău.

Aceasta (foto de mai jos) a fost postarea mea de azi dimineață de pe facebook cu acest articol de pe blog… Asa-i că am avut dreptate şi că nu au întârziat injuriile la care mă așteptam?

2016-09-22_15-54-44

Autor: Valter Cojman

http://valter-cojman.blogspot.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tinerii “frumoși”, liberi, proşti, idioţi și leneşi sunt chemaţi, din nou, să iasă în stradă. Se vor lăsa prostiţi din nou?

  1. sandman zice:

    Ce spune individul asta e o timpenie cit el de mare. Oprea facea traseele, el dadea orele la care trebuia sa ajunga. Ca e vorba si de slugarnicia sefilor din Militine, corect, dar el ca sef al ministerului trebuia sa fie primul acre impune respectarea legii si nu incalcarea ei punind seful DIPI sau al Politiei Rutiere sa minta pt el.

    Apreciază

  2. Basil zice:

    Amice, esti idiot. Pun pariu ca tu esti urat si inlantuit.:)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s