Băsescu, dat în vileag de serviciul secret olandez: a fost slugă la mai mulți stăpâni!


Inevitabilul s-a intamplat. Tot ceea ce am scris si am spus despre Traian Basescu s-a confirmat. Din cele mai oficiale surse. Serviciul secret olandez l-a deconspirat. Fostul presedinte al Romaniei a fost, pe rand, turnator al Securitatii, apoi ofiter de informatii al Directiei de Informatii Externe si a sfarsit, exact asa cum am scris ani in sir, prin a fi racolat, la Anvers, de catre spionajul sovietic. Din 2004, i-a servit pe americani. Care, o vreme, l-au rasplatit. Iar astazi l-au lasat din mana.

ea2ea1051e84b4ca266bf6b56d802a7c

De ce aceasta dezvaluire oficiala provine tocmai din arhivele secrete ale Olandei? Din simplul motiv ca, in diviziunea muncii contrainformative a statelor NATO, in perioada in care Traian Basescu s-a aflat in misiune la Anvers ca sef al Agentiei Navrom, Olanda a raspuns de supravegherea unor agenti ai unor state din estul Europei, inclusiv Romania. O parte din arhiva de la Haga au fost desecretizata. In cazul Traian Basescu, desecretizarea s-a produs cu mai multa vreme in urma, atunci cand, in vederea vizitei familiei regale din Belgia in Romania, a fost intocmit un raport in ceea ce il priveste pe fostul sef al statului roman.

Conform acestui raport, Traian Basescu a devenit ofiter DIE specializat in transportul de armament si spionaj militar, in baza unui document semnat, inca din 1973, de catre Nicolae Ceausescu prin care sefii misiunilor Navrom din strainatate urmau sa devina, automat – desigur, dupa o instruire adecvata –, ofiteri acoperiti ai statului roman, specializati in spionaj militar si trafic de arme. Cand a ajuns seful Agentiei Navrom, Traian Basescu in aceasta calitate a ajuns, iar reteaua era condusa de prietenul sau Silvian Ionescu. Cel care, recent, l-a si dat in vileag.

Exista un general al fostului KGB urmarit inca si azi, Albert Ignatenko, care, in anii 80, actiona in statele Benelux si, in primul rand, in Olanda, un stat cheie pentru facilitatile sale portuare si o platforma internationala a traficului de armamet, dar si de diamante.

Traian Basescu a lucrat, asadar, o vreme sub dubla comanda, sub comanda lui Silvian Ionescu pentru DIE, si sub comanda lui Albert Ignatenko pentru KGB.

Acolo, la Anvers, el l-a cunoscut, a colaborat indeaproape si s-a imprietenit cu maiorul sovietic Viktor Bout, si el ofiter acoperit KGB, si el specializat in spionaj militar si trafic de arme. Intre timp, Traian Basescu a ajuns ministru al Transporturilor si, apoi, presedinte al Romaniei, mentinandu-si legaturile stranse cu Viktor Bout care, in aceeasi perioada de dupa 90, pana in urma cu cativa ani, cand a fost capturat de americani, a ajuns cel mai mare traficant de arme din lume. Nu intamplator, el a inspirat opera cinematografica “Regele armelor”, in care rolul principal l-a jucat Nicolas Cage.

In ahiva de la Haga, Traian Basescu ocupa un loc de cinste, acestui personaj fiindu-i dedicate zeci si zeci de rapoarte. La aceste rapoarte au avut acces, cum era si firesc, in cadrul parteneriatului NATO, si americanii. Incepand din 2004, acestia, la randul lor, l-au folosit pe Traian Basescu.

Astazi, documentele transpira din simplul fapt ca nimeni nu mai are nevoie de Basescu si, pentru serviciile secrete occidentale, a sosit ziua rafuielilor.

Ce ar urma sa se intample? Un lucru foarte simplu. Daca ceea ce se afirma in rapoartele serviciului secret olandez, care astazi este un partener al serviciilor secrete din Romania, este real, atunci rezulta ca un tradator al statului roman s-a aflat, ani de zile, in importante functii de conducere ale statului, inclusiv in cea mai inalta dintre acestea. Iar tradarea de tara trebuie anchetata, judecata si pedepsita ca atare, chiar daca tradatorul, in mod teatral, saruta, cu lacrimi in ochi, tricolorul atunci cand se despartea de Palatul Cotroceni.

Autor: Sorin Rosca Stanescu

http://www.corectnews.com/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Basescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Băsescu, dat în vileag de serviciul secret olandez: a fost slugă la mai mulți stăpâni!

 1. traianioan zice:

  Sorin Roșca Stănescu,
  Mă faci să râd, când văd cât ești de prost.
  Nu știu dacă ești Român prost sau evreu care te crezi deștept și ales de Dumnezeu.
  Oricum trebuie să vă spun tuturor că, eu caut un om mai puțin prost decât mine; cu toate că Țara Românească este plină de proști și năpădită de evrei care se cred deștepții lumii, nu s-a găsit, până acum, unul care să-mi arate prostia. Toți mi-au spus că sunt prost , dar, ce să fac, atâta lucru știu și eu. Arătați-mi prostia, d-le Stănescu Roșca Sorin, așa cum vă voi arăta-o eu pe a dv. și pe a tuturor naționaliștilor care vă apărați credința în loc să vă apărați știința.
  Nu am studiile dv. fapt pentru care vă cer, anticipat, scuze pentru lipsa eufemismelor din limbajul folosit de mine.
  Eu speram ca d-ta să fi înțelept, dar citindu-te am realizat că ești total lipsit de rațiune, de judecată, de inteligență acuzându-mă și pe mine, fără să vrei, și pe toți ceilalți colaboratori ai Securității de pe vremea Socialismului Românesc întocmit de Popor, sub conducerea Președintelui (Zeului) Nicolae Ceaușescu.
  Nu uitați că pe lângă proști trădători, poporul Român, a avut întotdeauna și are, încă, Patrioți.
  Știi ce înseamnă Patriot, ANIMALULE? (Vorba preș-ului Ion Iliescu)
  Știi ce înseamnă PATRIE, evreule?
  Știi ce înseamnă trădare Creștinule?

  Nu pot să trec cu vederea spusele lui Ion Cristoiu, iată-le:

  „Ca istoric m-au preocupat şi mă preocupă enigmele, marile enigme din trecut. De ce-a dizolvat Corneliu Zelea Codreanu Garda în februarie 1938, după instaurarea dictaturii carliste? Cu forţa sa militară, cu simpatia confirmată de succesul înregistrat la alegerile din decembrie 1938, Garda se putea opune în stradă lui Carol al II-lea. Cum de n-a ştiut Mareşalul de Complotul de la Palat, care avea să-l închidă în fişet în după-amiaza lui 23 August? Ce-a fost în capul lui Nicolae Ceauşescu cînd a acceptat să se urce în elicopterul-capcană pregătit de generalul Stănculescu?”

  Ce știu eu, ca răspuns la toate cele 3 (trei) întrebări pe care și le pune d-l Ion Cristoiu.

  Pe un teritoriu din actuala Europă trăiește poporul despre care Biblia spune:
  Ieremia 5: 15. Iată, aduc de departe un neam împotriva voastră, casă a lui Israel – zice (DOMNUL) Sântio – un neam tare, un neam străvechi, un neam a cărui limbă n-o cunoști și ale cărui vorbe nu le pricepi.
  Eu, omul Ioan Traian, aparțin acestui Popor, sunt unul care vreau să înfăptuiesc ce este drept, care doresc adevărul, pentru a fi iertat până și Ierusalimul criminal (Ieremia 5:1).
  În mijlocul acestui Popor, urmaș al străvechilor Daci, se găsesc două mulțimi de oameni botezați:
  1. – Creștini, băștinași Români și
  2. – Evrei cotropitori, cu nume conspirative de băștinași sau nici măcar.
  Evreii cotropitori, nu s-au mulțumit doar cu furatul, au distrus toate realizările localnicilor în cârdășie cu Clerul Bisericii, numite, Ortodoxă care propovăduiește minciuna, numită Isus, care a fost și este considerat Cristos, Mesia, Șilo (Geneza 49:10).
  Răspunsul la cele 3 (trei) întrebări ale lui Ion Cristoiu este unul singur:
  Cauza tuturor relelor din lume este prostia evreilor de a se considera superiori Creatorului Sântio, care a întocmit cerurile și le-a întins, care a așternut pământul și cele de pe el, care a dat suflare celor care-l locuiesc și duh celor care merg pe el (Isaia 42:5).
  În ceea ce-l privește pe Președintele (Zeul) Traian Băsescu, care, fiți siguri cu toții, că este capabil, fiind încă în viață, să se apere singur, vă spun că el a fost în serviciu numai al Sistemului stabilit de Președintele Nicolae Ceaușescu.
  Cine-i pune la indoială, Patriotismul lui Traian Băsescu, se acuză singur!
  Am spus în multe rânduri că sunt omul profețit în multe locuri din Biblie, dar toți ați fost lași. Nici măcar unu , nu ați catadicsit să veniți să ne judecăm pentru a ne îndrepta. Ba mai mult, Doctorița Aurelia Giosa, medic specialist Psihiatric, spunându-i că sunt Șilo, Mesia și argumentându-i că evreul Isus nu este Cristos, așa cum s-a crezut, cerând și lumii să-l creadă – a încercat să mă ucidă.
  Postat, vineri, 30 septembrie 2016, ora 20:15.

  Apreciază

 2. dacianus zice:

  Pai nu esti Mesia. Si nici nu vei fi vreodata ! Indiferent cine te crezi tu !!!
  Iar Biblia nu spune nciunde daca nu ma insel despre un asa popor numit Santio.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.