INTEGRAREA ENERGIILOR ATUNCI CÂND TE SIMȚI COPLEȘIT


”Realitățile Noului Pământ vor fi total diferite de cele vechi. Ele vor consta în magie, fericire, prosperitate, bunătate, iubire sacră profundă, respect, integritate și onoare. O existență cu totul uitată.
Veți oscila între aspecte, de la o extremă la alta (masculin-feminin), pentru a ajunge la un echilibru, și pentru a vă întoarce la puritate. Veți da naștere noului vostru eu, noilor realități, idei…Totul va renaște în completă aliniere cu Sinele Superioare, din profunzimile sufletului vostru, la unison cu întregul Univers.
Asemeni unui cristal, uneori puteți doar transmite, alteori doar recepționa, pe când în alteori puteți transmite, recepționa și procesa cu ușurință și în același timp. Se întâmplă să nu puteți face nimic din acestea, căci corpul vostru este deconectat pentru ca noile programe să se încarce/activeze, pentru a se acorda apoi la frecvențe mult mai înalte decât înainte. Deveniți un emițător de frecvențe, ioni încărcați și energie plasmatică circulă prin voi; corpul vostru devine slab, apoi se întoarce cu mult mai puternic și cu noi abilități.
Realitățile voastre sunt clădite pe încredere, indiferent de ce spune lumea exterioară. Ele se materializează pentru voi, în funcție de lumina pe care o dețineți, de iubirea care sunteți, de ceea ce spuneți, faceți, proiectați.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA ( video). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.