Cum frecvența și vibrația crează structurile materiei și vieții


Dacă vrem să înțelegem modul în care este creată lumea materială și ce o menține într-o mișcare perpetuă, este nevoie a studia limba codurilor energetice ale materiei vii, care se face din lumină, sunet și vibrații. Cei mai mulți dintre noi știu că lumea materială este alcătuită din materie, dar nu înțelegem mecanismul din spatele ei. Știința convențională ne-a învățat că lumea materială a intrat în existență accidental. Dacă studiem știința materiei suficient de profund, ar trebui să ajungem în cele din urmă la concluzia că lumea materială nu s-a născut accidental. Faptul că fizicienii pot descrie Universul folosind doar formule matematice este dovada că o ființă divină a proiectat și a creat materialul sau lumea exterioară.

Când ne uităm la frecvență și vibrații din perspectiva externă a Creației, frecvența și vibrațiile au diferențele lor. Frecvența este modelul ciclic al undelor scalare care pîlpîie. Rata de frecvență este determinată de cât de repede unitățile energetice (partiki) se contractă și se extind. Unitățile Partiki sunt cele mai mici blocuri de construcție ale materiei, chiar mai mici decât cele mai mici particule cunoscute de rasa umană. Din acest motiv, oamenii de știință moderni nu sunt încă conștienți de partiki. Partikisunt realizate din unități de energie conștiente care se comportă ca șablonul conștiinței ce intră în manifestare.

Procesul prin care energia se contractă spre punctul neutru este cunoscut sub numele de vibrație. Procesul prin care energia se extinde în afara punctului neutru este cunoscut sub numele de oscilație. Combinația dintre vibrații și oscilații este ceea ce determină viteza de frecvență (model ciclic al undelor scalare) a tuturor lucrurilor. Undele scalare sunt unde stabile care pîlpîie. Acest proces creează modele de energie, care sunt procesate de conștiință și ADN-ul nostru pentru a crea realitatea externă. Modelul de pornire și oprire a energiei este foarte simplu, dar totuși are un potențial infinit. Aceasta este puterea misterioasă și uimitoare a inteligenței creației.

Cum funcționează realitatea la nivelul cel mai fundamental 

  Structurile de bază ale realității funcționează similar cu modul în care funcționează un calculator. Un computer comunică și funcționează prin utilizarea codurilor binare, care sunt coduri care constau din 0(închis) și 1(deschis). Codurile binare sunt foarte simple, dar cu combinațiile potrivite pot ajuta computerele să creeze lucruri magnifice. De exemplu, atunci când pictăm o imagine cu ajutorul unui program de calculator, starea de bază a culorilor și formele din imagine sunt practic realizate din acele 0 și 1. Noi nu vedem imaginea noastră ca unu și zero, deoarece unitatea centrală de procesare (CPU) și omologii săi procesează codurile binare în culori și forme. Cel mai mare lucru despre codurile binare este că nu există limite în combinațiile acestora.

Următorul fragment din Fix-Your-Computer-Today.com face o treabă excelentă când explică modul în care funcționează codurile binare: ,, Codul binar funcționează prin reprezentarea unui conținut (litere, simboluri, culori), într-o formă pe care computerele o pot înțelege. Acest lucru se face prin transformarea conținutului într-un sistem numeric de două cifre „0” și „1”. Pentru a realiza acest lucru, computerele folosesc impulsuri electrice de comutare OFF și ON pentru a reprezenta aceste două numere de cifre. Acest lucru poate fi mai bine înțeles prin înțelegerea modului în care funcționează un cip de computer. ”

,, Un cip de computer este format din milioane de tranzistori și alte componente, care acționează ca întrerupătorul unui bec din casa ta. Dacă doriți ca lumina să se aprindă, mutați comutatorul în poziția „ON” pentru a permite energiei electrice să curgă prin bec astfel oferindu-vă lumina, dar dacă-l treceți înapoi pe „OFF” lumina dispare, deoarece semnalul electric este întrerupt. Comportamentul de comutare al unui cip de computer este similar în sensul că se poate înțelege doar două rezultate, „ON” și „OFF„. Aceste rezultate corespund cu sistemul numeric de două cifre de „1” și „0”, cel mai bine descris ca binar („1” reprezentând „ON” și „0”, care reprezintă „OFF”).”

Procesul simplu de uz al codurilor binare, folosit pentru a crea lucruri în hardware-ul calculatoarelor este foarte similar cu modul în care Creația creează realitatea noastră externă sau lumea materială. Lumea materială funcționează foarte asemănător cu o realitate virtuală. În esența sa, lumea materială este făcută numai din lumină (energie), care pîlpîie ON – OFF pentru a crea coduri de energie. Acest proces fundamental care implică lumină intermitentă ON – OFF, este cunoscut sub numele de fazare partiki.

Fazarea Partiki creează modele de energie, care sunt apoi procesate de conștiința și ADN-ul nostru înainte de a deveni conștienți de existența noastră în lumea materială. Aceasta este în acest moment marea păcăleală, să credem că realitatea noastră este făcută din material solid. În realitate, lumea materială este făcută numai din tipare energetice. Acesta este cel mai mare secret al Artei Creației.

Partiki sunt responsabili pentru crearea realității noastre externe. Este dinamica interacțiunii prin care câmpurile electromagnetice ale frecvenței sunetului și spectrele de lumină sunt create, iar frecvența și vibrațiile sunt aduse în ființă. Frecvența și vibrațiile joacă un rol foarte important în crearea structurilor materiei, deoarece ajută la organizarea materiei, dându-i apariția și unicitatea. Din acest motiv, frecvența și vibrațiile sunt esențiale pentru ca viața să existe.

Videoclipul de mai jos face o treabă excelentă prin a ilustra modul în care frecvența și vibrațiile organizează materia în geometrii și forme sacre.
sursa: http://in5d.com/

http://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA (David Icke). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.