Surpriză: Filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ nu este contestat de unguri!!! Le e frică de nenumăratele documente maghiare invocate în el?


Lansat în urmă cu 5 zile pe internet, filmul TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ s-a bucurat de foarte multă apreciere, ajungând în acest moment la 25.700 de vizionări, adică la o medie zilnică de peste 5.000 de vizionări

Cu toate că filmul se anunță unul cu o audiență foarte mare, fiind un film care spulberă falsurile istorice cu care a fost mistificată istoria Transilvaniei, el nu a fost luat la țintă încă de revizioniștii maghiari și nici de mistificatorii „români” ai istoriei noastre. Oare pentru că filmul conține prea multe citate din cronicarii maghiari care le stau în gât extremiștilor unguri și istoricilor români cu doctorate luate la Budapesta? Le este teamă că, atacându-l, vor atrage atenția supra lui și vor avea mai mult de pierdut, decât de câștigat? S-ar putea!

Cele câteva comentarii supărate de pe facebook sau de pe canalul de youtube nu înseamnă nimic…

Una dintre tehnicile de limitare a pagubelor atunci când apare un material care lovește in falsurile istorice este ignorarea lui, pentru a-i diminua influența, fiind știut că atunci când ataci un astfel de proiect, implicit vei stârni curiozitatea în legătură cu el. Iar dacă omul nu este prost, un astfel de film îl va pune pe gânduri.

Doar că noi suntem pregătiți să îl facem foarte cunoscut: în acest moment se lucrează la traducerea lui în engleză, franceză și spaniolă și sper să găsim o soluție și pentru traducerea lui în maghiară. De asemenea, îl vom propune cu titlu de difuzare gratuită tuturor televiziunilor din România, fie ele naționale sau locale.

Rămâneți aproape pentru că urmează și celelalte două părți ale filmului. Până atunci, sprijiniți-l și voi cum puteți – cu un share, cu postarea pe propriul blog sau site. Mulțumim!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/
TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – filmul documentar care aruncă în aer revizionismul maghiar!

Acest articol a fost publicat în UNGURI(editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Surpriză: Filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ nu este contestat de unguri!!! Le e frică de nenumăratele documente maghiare invocate în el?

  1. Ioan B. zice:

    Probabil istoricii maghiari sunt ocupati cu gasirea originilor nobilului protomaghiar, care a pierdut tablitele cand se plimba pe la Tartaria, in urma cu peste 7000 de ani.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.