Distruși prin liberul nostru arbitru.


”Umanitatea este ostaticul elitei malefice. Știți filmele americane în care o grupare teroristă ajunge să preia controlul planetar ? Când acești malefici ajung să șantajeze șefi de state și de armate cu apăsarea butonului nuclear ? Ei bine, filmul a devenit realitate, se întâmplă acum ! Umanitatea e condusă de o elită teroristă, e oare atât de greu de observat asta ? ”
” Trăim ultimile clipe ale purității umane, tot ce este pur și divin în noi este atacat și pervertit. Trăim vremuri în care tot este îndreptat împotriva ființei umane, în care frumosul, compasiunea, umanitatea, iubirea sunt subtil deturnate, sunt mutilate și pervertite, într-o dorință satanică de a distruge complet pe cel mai frumos fiu al Creatorului, OMUL.” Toate astea corelate cu distrugerea ireversibilă a mediului, a tuturor resurselor, cu poluarea intenționată și din inconștiență a aerului, a apei, a solului. Otrăvirea oamenilor prin vaccinuri și medicamente toxice, alimente, chimizare agricolă etc. Am scris de nenumărate ori despre chemtrails, despre Codex Alimentarius, despre OMG-uri, vaccinurile toxice, devărsarea de reziduri radioactive în pănza freatică și cam tot ce se întâmplă acum pe Pământ. Tot ce se face e îndreptat parcă spre distrugerea acestei planete și pe depopularea ei. Aproape de fiecare dată se ridica întrebarea, bine, bine, dar ei nu sunt afectați, cei care spui că au pus la punct toate aceste planuri malefice ? Cine ar putea face aceste acțiuni, conștiuent fiind că acestea se vor întoarce și împotriva lor și/sau a urmașilor lor. Am mai multe răspunsuri la această îngtrebare, dar o să expun pe scurt doar pe cele mai plauzibile.
1 – Dețin un antidot universal, și-au creeat baze unde se pot retrage și trăi autonom până când efectele distrugerii se neutralizează. (nu cred că au mari șanse), Celebrele baze (buncăre) subterane unde au stocate rezerve mari de hrană și apă, generatoare de oxigen, ecranaje contra radiațiilor etc.
2 – Nu sunt ca noi și nu sunt de aici. Adică nu sunt oameni și vin din altă parte. Să spunem că o civilizație extraterestră, în căutarea unui loc bun de locuit pentru ei, au pus ochii pe Pământ. Dar sunt câteva probleme, aici locuim noi și celelalte ființe de pe pământ. Au deci nevoie de un plan laborios și bine gândit, așa că și-au trimis aici agenții lor secreți sub acoperire, adică ”deghizați” în oameni. În timp s-au strecurat (infiltrat) în posturi cheie din toate domeniile, s-au strecurat în guverne sau au corupt, șantajat și/sau cooperat cu acestea. Probabil unii au ajuns să conducă armate sau să fie președinți de stat. Ei au misiunea de a pregăti de fapt terenul (mediul) și condițiile pentru relocarea lor. Poate că ei nu au nevoie de oxigen și nici de apă, poate că prin acestă poluare ce pare haotică, pregătesc de fapt mediul propice pentru ei. Bun, dar ce civilizație suficient de evoluată ar proceda așa ? Ce civilizație avansată nu ar fi conștientă de încălcarea gravă a legilor universului ? E clar că ei sunt conștienți de aceste aspecte, așa că planul lor se derulează ”respectând” liberul nostru arbitru. Cum ? Simplu, noi trebuie să ne autodistrugem, e un plan insinuos de acțiune, prin sfaturi înșelătoare, prin guverne și structuri corupte (unii spun ființe hibride între noi și ei), prin forța și fascinația banilor, prin care gestionează umanitatea spre distrugere prin propriul ei liber arbitru. Restul știți, o viață aglomerată, care să nu permită timp de meditație și analiză, informații false, dezbinarea noastră, războaie, poluare, otrăvire lentă și sterilizare a populației, etc.
În câțiva ani au la dispoziție o planetă nelocuită, pregătită deja pentru ei .
Leonard Chesca 27 martie 2016
Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(manipulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Distruși prin liberul nostru arbitru.

 1. neicaion zice:

  Liberul nostru arbitru nu poate fi luat în considerare, de Creaţie, atunci când suntem intoxicaţi pemanent cu minciuni despre tot ceea ce se întâmplă, normal că oamenii iau decizii greşite. Este o costrucţie fantasmagorică, fără un suport real şi care nu are nici o şansă de reuşită, tot ceea ce este făcut prin miciună şi frică se va spulbera în neant.
  Fricile oamenilor este cea care menţine acestă lume în haos şi dezordine, să renunţăm la frică. Cu credinţă nemărginită în Dumnezeu şi să iertăm din suflet orice nemulţumire am avea şi totul se va transforma în bine.

  Apreciază

 2. lala zice:

  Ce naivitate ! cica solutia este sa iertam din suflet orice nemultumire am avea ! pai tocmai „intoarcerea si celuilatl obraz ” asa cum ne invata o anume religie ne-a adus aici prin indoctrinarea asidua cu porunca „supunerii in fata vointei lui Dumnezeu”. Oamenii s-au supus , nu au ripostat in fata asupritorilor nici cand au fost decimati de razboaie mondiale, sau de foametea provocata de regimurile colonialiste si totalitare , nici acum cand metodele de exterminare sunt mai subtile dar la fel de periculoase -vezi chemtrails- urile care otravesc pamantul care ne da hrana , apa si aerul , prin medicamente si vaccinuri, prin boli false create tot de EI – SIDA, EBOLA, ZIKA, CANCER.
  Oamenii au fost usor de manipulat prin minciuni, deoarece de cand EI DUSMANII oamenilor au invadat Pamantul EI au stapanit toate instrumentele de control prin legi si organizare sociala , educatie prin scoala , si au pervertit gandirea libera a oamenilor prin teroarea instaurata de religie .Orice forma de religie este favorabila STAPANILOR PENTRU CA STRUNESTE SCLAVUL dupa vointa STAPANULUI. SINGURA SOLUTIE ESTE LUPTA , CACI SI ASA NU MAI AVEM CE PIERDE DECAT VIATA CARE ORICUM ESTE IN PERICOL , CHIAR DACA STAM LINISTITI IN FATA TV, SAU CONDUCEM MASINA PE AUTOSTRADA SAU CHELTUIM BANII LA SUPERMARKET. ASTA ESTE CEEA CE NU INTELEG OAMENII , CA STAND LINISTITI IN CONTINUARE TOT ISI VOR PIERDE LIBERTATEA SI VIATA !!!

  Apreciază

 3. neicaion zice:

  Dacă stai liniştit la tv., înseamnă că accepţi minciuna şi totodată sclavia, există ştiri alternative, violenţa naşte violenţă, frica perpetuă, este aceea care ne menţine în acestă stare de acceptare a răului să se hrănească cu puterile noastre, doar Cerul ne poate lumina şi elibera prin noi Înşine, doar să ne dorim această eliberare din toată fiinţa noastră, acceptând iertarea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s