20 de Adevăruri pe care nimeni nu are curajul să le spună – Jocul cabalei s-a sfârșit


Un articol scurt și la obiect despre situația geopolitică actuală și perspectiva vieții pe această planetă. Iată 20 de adevăruri pe care încă nimeni nu le face cunoscute în masă omenirii :

 1. Timp de 13 milenii pământul a fost înrobit de specii extraterestre pentru a extrage și fura multe din resursele sale naturale și a face experimente genetice cu rasa umană.
 2.  Aurul este folosit ca aliment pe alte planete, în alte civilizații și de ce are o astfel de valoare ridicată.
 3.  Donald Trump este un hibrid extraterestru, moștenitor al Imperiului Khazar Ashkenazi, dependent de sex, tâlhar în afaceri și acum operativ politic cu 62 de milioane de voturi ale americanilor care au dormit.
 4. Cariera lui Hillary Clinton tot a Imperiului Khazar Aschkenazi, a fost de mult timp moartă, chiar înainte de aceste alegeri în care 65 de milioane de americani adormiți au votat pentru ea.
 5. Președintele Camerei, Paul Ryan a fost numit Președintele Republicii Statelor Unite din octombrie 2015 și va trece în cele din urmă în puterea funcției la 20 ianuarie 2017.
 6. Sistemul Colegiului Electoral a fost deja eliminat din Constituția Statelor Unite de către Congresul ascuns al Noii Republici. Astfel, nu există nici un rezultat legal al Colegiului Elector pe 19 decembrie. Acesta este irelevant.
 7. Versiunea actuală a președintelui Obama este o clonă a unui suflet binevoitor în plimbare aici, pentru a supraveghea aplicarea legii GESARA.
 8. Umanitatea prin propriile forțe Rusia / China / Iran, a învins anglo-saxonii care au creat ISIS într-unpic mai mult de un an.
 9. Națiunea Suverană a lui Israel va fi fratele mai mic în cadrul Națiunii Suverane a Palestinei foarte curând și în mod permanent.
 10. Banii din hârtie și monedele vor fi eliminate până în 2030
 11. Toată sărăcia, războiul, boala, cei fără adăpost, crima ce dăinuie de mii de ani, va fi eradicată în timpul acestei vieți.
 12. Module individuale de transport (autoturisme) ce pot zbura folosind energia punctului zero (MaGrav), cu care cu toții vom zbura vor fi eliberate foarte curând.
 13. Călătoria interstelară, de la planetă la planetă este deja posibilă
 14. Călătoria multidimensională (temporală prin găuri de vierme) este deja posibilă.
 15. 900 de specii extraterestre există deja în / sau pe planul gravitațional al Pământului.
 16. Corpul uman poate fi susținut confortabil timp de mai multe secole, nu mai puțin de 80% din el.
 17. Populația umană va scădea după Eveniment, deoarece mai puține suflete non-fizice vor trebui să se încarneze sau să se reîntrupeze.
 18. Rasa albă este extraterestră ca origine pe pământ și sionistă prin design.
 19. Armele nucleare nu vor fi utilizate din nou pe suprafața pământului datorită tratatului galactic.
 20. Pacea pe pământ este gata deja să fie atinsă.

Aici totul se destramă? Totul va veni împreună? Ambele? Unde este armonia în tot acest zgomot? Unde este pacea într-un război perpetuu?

Pentru a înțelege un adevăr este nevoie a înțelege tot adevărul – Dumnezeu nu poate fi uzurpat, evitat, modificat sau depășit de către om sau de către orice altă ființă existentă pe fața pământului. Și astfel, predarea voinței proprii, voinței lui Dumnezeu nu este cea mai mare cale spre ascensiune, ci este singura cale. Acesta este motivul pentru care Iisus a fost trimis și sacrificat, a renăscut și s-a înălțat. Astfel, revolta sub orice formă, indiferent cât de avansată, bine înarmată sau superioară intelectual ar fi planificată, va eșua. Ca forță este inutil. Si orice ce nu este cu adevărat voia lui Dumnezeu, dispare pentru că nu este decât o iluzie.

Cabala este doar o iluzie. La fel ca ISIL, DAESH și Statul radical islamic … nu există nici un astfel de lucru … totul e fabricat de câteva familii ascunse care doresc să controleze omenirea, folosind campanii constante de frică, moarte, război și teroare. Realitatea lor nu este realitate. Mai degrabă, o serie de situații emoționale prin care realitatea divina este înlocuită cu una din păcat și disperare. Aceasta este ceea ce este acum descoperit ca fiind un nonsens complet și iluzie totală … fantezia lor a răului, sărăcia și frica nu are nici o origine divină și prin urmare, nu are capacitatea divină de a susține obiectivul intenționat – înrobirea.

Ce-i prea mult e prea mult. Gata, nu mai vrem toate astea. Chiar și după 13 milenii. Doar o clipire a ochiului lui Dumnezeu vede totul, nu Horus. Dumnezeu le-a permis această rebeliune împotriva Lui pentru a demonstra că revolta nu este niciodată o strategie pe termen lung, ci pur și simplu o criză de isterie ca a unui copil împotriva unui părinte atotputernic. Și acest lucru este ceea ce cabala tocmai nu a acceptat peste secole, că întreaga misiune a lor a fost de a se înlocui ca și „Dumnezeul umanității”, ce pur și simplu nu poate fi niciodată. Cât de obositoare trebuie să fi fost aceste încercări fără odihnă sau pauză, de a păcăli întreaga umanitate…?!

Acesta este motivul pentru care cabala insistă, făcându-ne atât de dependenți de guvern pentru fericirea noastră, venituri și protecție. Să ne bazăm pe ele, cu toată inima și sufletul ca să ne țină departe de adevăr? Iubirea lui Dumnezeu este sursa, nu omul nostru și cu siguranță nu ei. Cu toate acestea, ei continuă să insiste să ne bazăm pe ei față de EL – care nu pot fi niciodată, iar deacum niciodată nu va fi din nou. Cu toate acestea, chiar și în fața distrugerii absolute, ei continuă să promoveze marea lor minciună. Ca urmare, cei care refuză să se predea își semnează pur și simplu sentința la moarte … cu dragoste și alegerea personală. Aceasta este ceea ce se întâmplă acum. Adevărul lui Dumnezeu este rapid restaurat deoarece Dumnezeu a hotărât să facă acest lucru. Și minciunile omului sunt revelate nouă acum fără părere de rău, ca și arhitecturi de înrobire vechi ce erodează peste fiecare colț al pământului Său, pe fiecare continent, în fiecare om, organizație / guvern / entitate și structură pentru a pierde inimile și sufletele populațiilor LUI.

Nimeni nu mai cumpără ceea ce orice minion cabalist mai are de vânzare. Si acum este atât de evident dacă loialitatea fiecăruia se odihnește … pe Dumnezeu sau nu pe Dumnezeu. Pentru că adevărul nu minte niciodată și nici nu este niciodată fals, el este real. Acest lucru face război, corupție și cămătărie, dar instrumentele inutile temporare ale unui control, prin care mecanismul global de înșelăciune acum apare în mod deschis, disperat de a menține o aparență de comuniune, structura lor de putere iubită, dispare în uitare. Si nu e absolut nimic a face pentru a-l opri pe Dumnezeu, de a-l întoarce pe Dumnezeu și nici să-l învingă pe Dumnezeu. Cabala a avut timpul ei de-a explora posibilitățile rebeliunii care au făcut-o și acum acea perioadă a experienței umane s-a încheiat. Singura opțiune pentru omenire acum este iubirea și rămânerea în bunătate și pace, bunăvoință și adevăr. Acesta este modul în care omenirea va experimenta deacum viitorul și cu o reconectare fraților și surorilor galactici, care au așteptat cu răbdare ca vibrația noastră universală să crească suficient de mult pentru a ne recontacta.

Minciuna care este Uniunea Europeană se va prăbuși. Așa cum va fi și cu moneda fiat (Euro) și conducerea publică. Aceasta este realitatea noastră. Minciuna este că Statele Unite ale Americii esteCorporation Inc. (o corporație) și se va prăbuși. Așa cum va fi și cu moneda fiat (USD) și conducerea publică. Aceasta este realitatea noastră. Prin națiuni suverane, cum ar fi Venezuela, India, Columbia, Ungaria, Serbia, Filipine, Irak, Turcia și Grecia, suntem martorii unor națiuni / stat o dată puternice, care sunt făcute mici înainte de a deveni cu totul irelevante – deci, să dispară pentru totdeauna. Chiar și leagănul sacru al puterii cabalei, patria lor genetică, Ucraina, este chiar acum redusă la un moloz economic și energetic, nici un consorțiu de propagandă politică sau umanitară nu o mai poate salva de la moarte înainte de sfârșitul iernii.

Militar, politic, diplomatic, și financiar, acest meci existențial s-a încheiat în favoarea lui Dumnezeu – așa cum ar trebui, așa cum trebuie – și lecțiile învățate din depășirea răului vor fi încorporate în memoria noastră colectivă și individuală a sufletului. Triumful binelui asupra răului. Adevărul prevalează asupra minciunilor. Dragostea învinge frica.

Așa că expirati. Știți că fiara a fost ucisă. Regulile Cabalei s-au încheiat. Cu toții suntem protejați … liberi prin harul și mila unui Dumnezeu iubitor, aici, pe Pământ ca și în Cer.

Așa să fie!

Drum drept spre Lumină!

Sursa: http://www.ascensionwithearth.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.