Lista participanților Bilderberg din 1954 până în 2014.


Veți vedea că toți participanții duc o politică coerentă comună una globalistă și progresistă, indiferent de poziția de putere pe care o ocupă

Nota Redacției:

Dacă vreți să aflați CONCRET, și să vedeți ZI DE ZI, cu ce se ocupă Grupul Bilderberg luați lista de persoane care au participat la diverse Reuniuni Bilderberg și căutați-le funcțiile avute în trecut sau în prezent, precum și luările lor de poziție pe diverse subiecte.

Veți vedea că toți participanții duc o politică coerentă comună una globalistă și progresistă, indiferent de poziția de putere pe care o ocupă în diverse structuri de putere mondiale: în învățământ, presă, economie, bănci, politică

Grupul Bilderberg este vârful de lance al Rețelei Progresiste Globaliste

Diagramă Fluierul.ro: Structura Relațională dintre „Grupul Bilderberg” și organizațiile subordonate lui: „Friends of Europe” și „European Council on Foreign Relations”.

Diagramă: Structura Relațională dintre „Grupul Bilderberg” și organizațiile subordonate lui „Friends of Europe” și „European Council on Foreign Relations”. Spunem ‘relații subordonate’ față de Grupul Bilderberg pentru că atât organizația „Friends of Europe” cât și „European Council onn Foreign Relations” sunt conduse de membri marcanți ai grupului Bilderberg: Etienne Davignon conduce „Friends of Europe” în timp ce Carl Bildt conduce „European Council on Foreign Relations”.

Observați modul în care conduce lumea „Grupul Bilderberg” . Secretarul General ONU este membru al Grupului Bilderberg, iar Barroso, cel care a condus timp de 10 ani Uniunea Europeană, este şi el membru al Grupului Bilderberg.

Mai mult, personaje marcante din Grupul Bilderberg conduc alte organizații subordonate grupului.

Astfel Etienne Davignon, fost președinte și membru Marcant al grupului Bilderberg, conduce „Friends of Europe”, în timp ce alt membru marcant al Grupului Bilderberg, Carl Bildt, conduce „European Council of Foreign Relations”

Observați că GEORGE SOROS e implicat atât la „Friends of Europe” unde este finanțator și stakeholder cât și la „European Council of Foreign Relation”

Primul Ministru al României, Dacian Julien Cioloș este membru al organizației „Friends of Europe”

Președintele României, Klaus Werner Iohannis este membru al organizației „European Council of Foreign Relations”

Nici Iohannis și nici Cioloș nu și-au declarat apartenența la aceste organizații în declarațiile lor de interese.

Cine ne garantează nouă că Iohannis și Cioloș nu implementează de fapt în România agenda globalistă a acestor organizații progresiste internaționaliste? NIMENI. Toate luările lor de pozitții coincid întru totul cu politica și ideologia duse de aceste organizații.

Notă: După publicarea știrii de către ActiveNews.ro, că Iohannis apare ca membru pe site-ul organizației „European Council on Foreign Relations”, Iohannis și-a șters poza de membru de pe site-ul acestei organizații, spunând că i s-a propus să fie membru și că va fi mândru și bucuros să fie membru după ce-și va termina mandatul. Asta ca să o dea cotită, Constituția României îi interzice să fie membru al unor astfel de organizații.

Cu roşu cei care erau în funcții alese de electorat la momentul participării la reuniunea Bilderberg care e un club PRIVAT

INT – International – cei care aveau funcții internaționale

2014. (reamintim că Grupul Bilderberg E UN CLUB PRIVAT)

– Bilderbergi din Politică:
– La Reuniunea PRIVATĂ din 2014 a Grupului PRIVAT Bilderberg au participat – Secretarul General al NATO, Bilderbergul Anders Fogh Rasmussen și șeful NATO pe Europa, generalul Bilderberg Philip Breedlove, șefa FMI, penala Bilderberg Christine Lagarde, precum și Înaltul Reprezentant ONU pentru Migrație, Bilderbergul Peter Sutherland (fost executiv de vârf la Goldmann Sachs, banca unde a ajuns director internațional și Bilderbergul Barroso, după ce a condus 10 ani Uniunea Europeană).
Observați prezența printre Bilderbergi a :

Bilderbergul Etienne Davignon (BEL) – membru marcant și vechi al Grupului Bilderberg. A condus de mai multe ori reuniunile Grupului Bilderberg. Șeful lui Cioloș la organizația „Friends of Europe”

Bilderbergul Carl Bildt (SWE) – – membru marcant și vechi al Grupului Bilderberg. Șeful lui Iohannis la „European Council on Foreign Relations” – până ce speriat că încalcă Constituția Iohannis și-a șters poza și apartenența la organizația „European Council on Foreign Relations”, spunând că e mândru și bucuros că i s-a cerut să fie membru dar că se va înscrie în viitor în organizația lui Carl Bildt după ce-și va termina mandatul. Praf în ochii proștilor, că doar nimeni nu te pune membru al organizației lor, pe site-ul lor, dacă tu nu ești membru.

Bilderbergul Emmanuel Macron (FRA) – care este candidat anul acesta (2017) la alegerile primare pentru prezidențiale din Franța, din partea stângii radicale.

Bilderbergul George Osborne (FRA) – ministrul de finanțe al Marii Britanii din cabinetul lui David Cameron, la acea vreme în funcție.

Bilderbergul Robert B. Zoellick (SUA) care a fost reprezentantul SUA la Banca Mondială pe probleme de Comerț între anii 2001 – 2005, ca mai apoi să fie Președinte al Băncii Mondiale între anii 2007 – 2012.

Bilderbergul Pieter Thiel (SUA) – miliardar și unul dintre fondatorii PayPal, care după ce l-a sponsorizat pe Donald Trump în campanie, a ajuns consilier al lui Donald Trump și va face parte din noua administrație Trump ca și consilier prezidențial. Asta ca să vedeți cum se strecoară Bilderbergii „peste tot”.

Bilderbergul Gordon Bajnai (HUN) – interesant că în 2014 a apărut un nou Bilderberg la reuniune, și-anume seful partidului progresist-soroșist numit „Împreună” („Împreună, „Uniți Salvăm”, „Proletari din toate țările uniți-vă” observați aceeași gamă de cuvinte), dovadă că Bilderbergii sunt oarecum îngrijorați nu numai de Erdogan (a se vedea mai jos , la „presă”) dar și de Viktor Orban

– Bilderbergii din Presă:

– Observați că la Reuniunea Bilderberg participă Bilderbergul Martin Wolf, redactorul șef și editorialist al binecunoscutului ziar progresist „The Economist”, ziar ce aparține într-un procent încă important familiei Rotschild (deși a vândut o parte din el). Martin Wolf îl înjura pe Donald Trump de mama focului în timpul campaniei prezidențiale americane. Fiind ziarul lui Rotschild, tot de la ziarul The Economist a mai participă și editorialistul șef, Bilderbergul John Micklethwait, ca să știe exact ce trebuie să scrie de acum încolo și care e direcția propagandei progresiste.

Bilderberga Nougayrede Nathalie, Directoarea și Editorialistul Șef al binecunoscutului ziar progresisto-socialist „Le Monde”.
Asta ca să vă dați seama cît de important e rolul de propagandÎți ai rețelei a ziatekor din presa progresistă mondială. Nici un ziar conservator nu a fost invitat vreodată la reuniunile Bilderberg, asta dacă mai aveați dubii că presa progresistă este arma de propagandă principală a rețelei progresiste mondiale.

– Tot un Bilderberg este și Cengiz Çandar, un veteran editorialist al presei turce ce scrie la ziarele turce Al-Monitor, Radikal și Hurriyet, cel care a criticat în 2014 politica de securitate a lui Erdogan, pretinzând că lupta lui Erdogan împotriva terorismului kurd dar mai ales împotriva grupului militant kurd PPK este de fapt o revanșă a partidului lui Erdoğan, după ce reușise victoria în alegeri și nu o luptă împotriva terorismului fapt pentru care a fost dat în judecată de Erdogan în 2016. Asta ca să vedeți cam cine îl critică pe Erdogan în Turcia și în afara ei.

Bilderberga Magioni Monica (ITA) – Editor Șef la RaiNews și la RAI TV

– Bilderbergii din Universități:

– Bilderbergii ce conduc Bănci și Marile Firme internaționale: – despre miliardarul suedez Bilderbergul Wallenberg și afacerile firmelor sale private în domeniul protecției copiilor din Norvegia (firme care primesc bani de la organizația de stat norvegiană Barnervernet) am scris la momentul scandalului răpirii celor 5 copii ai familiei Bodnariu. Deși nu de bani credem că are nevoie miliardarul Wallenberg ci de implicarea sa în acest experiment social progresist al protecției copiilor așa cum SOROS e implicat în alte proiecte sociale și politice via ONG-urile sale.

– Google, Microsoft, Goldman-Sachs, ANB-Amro, Airbus, Carlsberg etc…etc…

2013 – Etienne Davignon (șef la Friends of Europe) și Carl Bildt (șef la European council on Foreign Relations) prezenți la Reuniunea Grupului Bilderberg, acolo unde a participat și Primul-Ministru al Marii Britanii în funcție David Cameron alături de nelipsitul ministru de finanțe George Osborne. (reamintim că Grupul Bilderberg E UN CLUB PRIVAT)

2005 – Angela Merkel participă la Reuniunea Grupului Bilderberg în 2005 exact anul în care e aleasă pentru prima dată Cancelar al Germaniei. Președinte al Reuniunii Bilderberg care o lua la întrebări pe Merkel, era nemuritorul Etienne Davignon, șeful lui Cioloș de la „Friends of Europe” (reamintim că Grupul Bilderberg E UN CLUB PRIVAT)

Wikipedia – Ca urmare a alegerilor federale din 2005, Merkel a fost desemnată ca prima femeie cancelar din istoria Germaniei. Ea a devenit cancelar ca șef al unei mari coaliții formată din CDU plus aliatul său bavarez Uniunea Social-Creștină (CSU), în alianță cu Partidul Social-Democrat din Germania (SPD).

Ca să nu fie dubii despre succesiunea temporară a evenimentelor din 2005 succesiunea evenimentelor a fost următoarea

La data de 5-8 iunie 2005, are loc în Germania (le ardea buza cu Germania), Reuniunea Grupului Bilderberg, reuniune la care participă și Merkel (și probabil dă raportul despre ce va face și ce va drege ca viitor cancelar al Germaniei).

La data de 1 iulie 2015 are loc o moțiune de cenzură în Bundestag în urma căreia guvernul cancelarului Gerhard Schröder este demis. Gerhard Schröder crezând că va câștiga alegerile parlamnetare sau fiind pilotat la rîndul lui le cere parlamentarilor SPD să se abțină ca să declanșeze alegeri anticipate.

Alegerile federale din Germania au loc ANTICIPAT pe data de 18 septembrie 2005. Niciunul dintre cele două partide mari CDU și SPD nu au suficiente voturi ca să facă majoritatea în parlament. Și-atunci ce să vezi? În loc să se alieze cu partide mai mici, ca prin minune ‘opozanții’ se aliază între ei (exact ca la numirea lui Cioloș) și împreună formează UN GUVERN DE UNIUNEA NAȚIONALĂ, rămas în picioare cu mici întreruperi, până astăzi.

La data de 22 noiembrie 2005, Angela Merkel preia funcția de cancelar al Germaniei , culmea, într-o mare coaliție cu SPD-ul care făcuse anticipate anunțând că vor câștiga alegerile și-și vor pune candidatul lor.

Lista completă a participanților la reuniunile Bilderberg din 1954 până în 2014 (vom completa și cu 2015 – 2016)bball.pdf

http://www.fluierul.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SIONISTI MASONI-NWO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s