Doctor musulman refuză să trateze copiii de epilepsie până după ora de rugăciune islamică


Pai nu e similar cu ginecologii care refuza avortul? Religia ajunge sa dicteze si medicina….

muslim-care

Un medic din Kârgâzstan a fost criticat dur pentru că întoarce spatele unui pacient în vârstă de doar doi ani bolnav de epilepsie, spunând că a fost timpul ocupat cu rugăciunile sale musulmane și el a putut consulta copilul numai după terminarea acesteia.

Vestea a izbucnit dupa ce Ministerul Sanatatii a fost sesizat de o jurnalistă locală, Elena Bayalinova care a scris despre incident de pe pagina de Facebook, titrează RT.

“Deja religia, practic, conduce instituția familiei în țara noastră; putem vedea deja problema căsătoriilor poligame iresponsabile și copii abandonați. Noi nu trebuie să permitem să se compromită sănătatea oamenilor, iar de asemenea. sancțiuni administrative nu sunt suficiente. Cer Administrației spirituale a musulmanilor din Kârgâzstan să acorde atenție unor astfel de incidente “, a scris Bayalinova. Mențiunea a fost îndepărtată mai târziu, de teama reacției islamiștilor?

Un reprezentant de PR pentru Administrația Spirituală a musulmanilor din Kârgâzstan (SAMK) a condamnat decizia medicului: “În orice caz, medicul ar fi trebuit să examineze mai întâi copilul înainte de a merge la rugăciune. Legea Shariei nu interzice ruga după terminarea lucrului. Doctorul a greșit în această situație particulară “, a declarat Maksat Atabaev.

Un val de condamnare a urmat după caz pe rețelele de socializare, cu atât comentatori laici și religioși care au luat parte copilului maltratat de medic.

“Din cauza Islamului s-a ajuns aici”, a scris un comentator pe Facebook, alăturându-se campaniei împotriva medicului islamist, în timp ce mulți alții au făcut apel Administrației spirituale musulmane să-l înțeleagă pe doctor. Unii îl amenință cu focul.

Magdalene Ashraf

http://www.napocanews.ro/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(islam). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Doctor musulman refuză să trateze copiii de epilepsie până după ora de rugăciune islamică

  1. Sara zice:

    Ah, ce nenorocit.
    Deci sunt mult mai importante rugaciunile lui stupide decat salvarea acelui copil? Incredibil. Si cica islamul e religia pacii. Da, da. Se vede si in Europa cata pace distribuie. https://adevaruldespreislam.blogspot.ro/?m=1

    Musulmanilor alora nu ar trebui sa li se mai permita sa faca medicina! Vor muri oameni din cauza lor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.