Illuminati – cine sunt si ce vor ei + documentare (RO)


Illuminati sunt un grup de familii elitiste, extrem de bogate, a căror agendă este controlul total al omenirii și al lumii. Există dovezi că adevărații Illuminati de astăzi sunt descendenții unei societăți secrete antice, formată din familii cu aceeași moștenire genetică, și care au ca scop final globalizarea – guvernarea întregii lumi, printr-o bancă centrală unică, o monedă unică și o poliție și o armată unice, care le vor servi la înrobirea maselor.

Conducători de la vârful Illuminati

  1. Lord Jacob de Rothschild. 2. Fiul său, Nathaniel. 3. Baronul John de Rothschild. 4. Sir Evelyn de Rothschild. 5. David Rockefeller. 6. Nathan Warburg. 7. Henry Kissinger. 8. George Soros.
  2. Paul Volcker. 10. Larry Summers. 11. Lloyd Blankfein. 12. Ben Bernanke (Shalom)

Numele acestei societăți secrete vine de la termenul latin illuminatus, adică „cel luminat, trezit, inspirat, fericit”, și a denumit inițial societatea secretă bavareză fondată în 1776. Creatorul său, Adam Weishaupt, își declara astfel cele mai nobile intenții: combaterea superstițiilor și a influenței religiei asupra vieții publice și stoparea abuzurilor statului asupra cetățenilor, care se exercitau cu ajutorul nemijlocit al Bisericii Catolice. Nu-i de mirare deci că Illuminati au fost scoși în afara legii destul de repede, acest lucru petrecându-se în 1785.

Astăzi, termenul Illuminati a fost oarecum romanticizat, fiind asociat cu banii și puterea și croindu-și drum în lumea filmului și a muzicii: pe lângă unii politicieni, mulți actori, cântăreți, sportivi sau realizatori de televiziune lasă să se înțeleagă că ar aparține societății Iluminaților. Și chiar atunci când acest lucru e adevărat, aceștia fac parte din eșaloanele exterioare ale ordinului, sau sunt folosiți de adevărații membri pe post de trofee, de figuri de marcă. N-o să-i vedeți niciodată pe adevărații membri ai societății secrete Illuminati în aceeași încăpere cu acești pretendenți.

Dar cine sunt, la urma urmei, acești faimoși Illuminati? Este vorba de familii celebre, cu un lung istoric: Rothschild, Rockefeller, Windsor, descendenții Merovingienilor (dinastia regilor franci) Du Pont și alții. Este adevărat că unii dintre aceștia apar astăzi în viața publică, dar o fac numai pentru a implementa agenda Iluminaților la nivelul practic, de bază. Adevărații Iluminați nu se arată niciodată în public, operând din spatele scenei, din locuri nevăzute, secrete și sigure. Aceste familii elitiste se reproduc doar între ei, pentru a-și păstra moștenirea genetică nealterată și a preveni diluarea liniei lor de sânge cu genele maselor, deoarece acest lucru ar crește riscul ca puterea și cunoștințele lor avansate să se piardă. Se pare că de aici vine și termenul de „sânge albastru”, însemnând împerecherea exclusivă între membri ai unor familii regale, care trebuie să-și mențină puritatea sângelui. Abaterile de la această regulă sunt rare și sunt permise numai atunci când este nevoie de o infuzie de trăsături genetice dezirabile – cum s-a întâmplat în cazul prințesei Diana de Windsor, de care ulterior s-au dispensat.

Structura piramidală a societății în Antichitate

Faraon, oficiali guvernamentali (viziri, preoți, nobili),

soldați, scribi, negustori, meseriași, țărani, sclavi

Marea majoritate a indivizilor care dețin poziții de putere notabile în ziua de azi, și care par să nu aibă nicio legătură unii cu alții, sunt de fapt strâns legați, având aceeași strămoși de sânge – familiile regale din urmă cu sute și chiar mii de ani. Dreptul divin al regilor de a conduce își are originea în această genealogie arhaică, menținută nealterată datorită faptului că aceștia erau convinși că sunt descendenții direcți ai zeilor și, prin urmare, nu trebuie să se supună niciunei autorități terestre. În felul acesta și-au impus dreptul de a deține pozițiile de putere, din care puteau dicta și conduce masele, care n-aveau niciun drept să le conteste autoritatea. Iar această convingere persistă și astăzi în rândul descendenților Illuminati, cei care controlează lumea în prezent. De aceea vedem acum în toată lumea familii de elită locuind în palate fabulos de scumpe, și care și-au obținut pozițiile de putere și control prin forță și opresiune. Membrii acestor familii au căpătat această putere discreționară doar pentru că s-au născut într-o familie care a moștenit „dreptul divin de a stăpâni și conduce”, și care și astăzi folosește forța, violența și opresiunea pentru a-și menține acest drept, deși într-un mod mai puțin vizibil, pentru a nu stârni suspiciuni în rândul populației.

Familiile Illuminati sunt cele care determină acțiunile militare, trimițând soldați pe post de carne de tun în țări sărace, dar bogate în resurse naturale. Membrii acestora au creat sistemul monetar, pentru a înrobi și a controla populația, dictând ratele dobânzilor și cantitatea de bani aflată în circulație, via Banca Angliei și Rezerva Federală a Statelor Unite, trăgându-și apoi un procent consistent prin nenumăratele taxe, inventate și legalizate tot de ei. În acest fel sunt finanțate acțiunile militare aducătoare de profit și este întreținut luxul și stilul de viață, pe care ei îl consideră un drept natural, derivat din dreptul divin de a stăpâni discreționar.

Dreptul divin ne ajută să ne explicăm și de ce membrii Illuminati, care sunt direct responsabili de oprimarea și măcelărirea a milioane de oameni nevinovați, nu simt nicio emoție, niciun dram de compasiune față de aceștia. Oamenii de rând nu sunt semenii lor. Ei se prefac doar că sunt eliberatorii lor și-și continuă viața de zi cu zi fără nicio remușcare. Lipsa empatiei este trăsătura cheie a Iluminaților, căci ei sunt convinși că ceea ce fac este o lucrare divină, și acesta este un alt motiv pentru care liniile lor de sânge trebuie păstrate intacte: ei pur și simplu nu pot risca apariția unui descendent cu trăsături emoționale indezirabile, care să le amenințe abilitatea de a conduce fără sentimente, cum ar fi compasiunea.

Illuminati sunt cei care au creat și dețin toate structurile și organizațiile de importanță majoră care alcătuiesc așa-zisa civilizație în care trăim astăzi. De fapt, acestea servesc la prinderea în capcană și înrobirea noastră, ca să le sprijinim agenda. Armata, politica, justiția, religia, sistemul de învățământ și mass media au fost concepute cu sute, dacă nu mii de ani în urmă, și ele există numai pentru a ne lipsi pe fiecare dintre noi de putere, obligându-ne să o predăm în mâinile unui grup restrâns de oameni, care ne controlează.

Din înaltele și influentele lor poziții de putere, Illuminati controlează instituțiile de la nivelul de bază printr-o rețea de societăți secrete, care au luat naștere în școlile de mistere din Antichitate. Societăți precum Francmasoneria, Iezuiții, Cavalerii Templieri, Cavalerii de Malta etc. lucrează din umbră, în lojile și templele lor, pentru a crea instituții de forță, a isca războaie, a promulga legi și a răspândi droguri într-o societate care trebuie să le servească agenda. Aceste societăți secrete filtrează cu grijă informațiile care trebuie să ajungă la cei aflați în posturi de conducere, pentru a diminua riscul ca masele să afle adevărul. Ei inițiază permanent noi membri, care-i vor servi în diferite feluri: cei mai importanți prim miniștri, președinți de state și membri ai familiilor regale au legături strânse cu societățile secrete.

În ceea ce privește globalizarea politică, avem deja câteva superstate: Uniunea Europeană, Cooperarea Economică Asia Pacific și Uniunea Africană. Există deja planul prin care să se înfăptuiască și Uniunea Nord-Americană, prin atragerea Canadei și Mexicului alături de Statele Unite într-o singură entitate politică și economică. Credeți că politicienilor care lucrează la înfăptuirea  acestei globalizări le pasă de consecințe? Cu siguranță nu, deoarece sunt selectați cu grijă și controlați permanent de forțele oculte extrem de puternice din cadrul Iluminaților. Și, o dată acceptate de către mase, aceste uniuni pot foarte ușor să fuzioneze într-o singură uniune sau… o nouă ordine mondială.

Cu siguranță ați observat în ultimii ani o creștere îngrijorătoare a activității militare pe tot globul. Scopul? Bătălia pentru controlul resurselor și al teritoriilor, care-i vor ajuta cel mai bine pe Iluminați să-și implementeze agenda globală în următorii ani. Ați remarcat probabil că forțele polițienești din întreaga lume devin din ce în ce mai militarizate, dându-li se dreptul de a folosi arme ofensive, cum ar fi taserele – bastoane cu electroșocuri, asemănătoare celor folosite pentru controlarea vitelor.

Băncile au în plan implementarea unui sistem fără bani lichizi, sub pretextul siguranței, dar care, în fapt, le va da avantajul unui control total asupra situației noastre materiale și financiare. Vor înlătura astfel orice valoare materială care susține astăzi banii aflați în circulație.

Deja camerele de supraveghere acoperă în prezent aproape fiecare metru pătrat din orașele noastre, instalate „pentru siguranța noastră”, dar în același timp menite să ne țină sub observație, oriunde ne-am duce și orice am face. Așa-zisele atacuri teroriste sunt exploatate la maximum și chiar orchestrate de către cei aflați la putere, cu scopul de a ne impune legi draconice, din nou sub pretextul grijii pentru siguranța noastră, dar care, în realitate, ne îngrădesc și puținele libertăți care ne-au mai rămas.

Cu siguranță, toate aceste realități vă par descurajatoare și chiar deprimante, mai ales dacă este pentru prima oară când căpătați aceste informații. Ar trebui însă să le vedeți ca eliberatoare. Este bine să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea în care trăiți. Numai așa vă veți putea elibera și veți putea trăi o viață fericită, nu una plină de restricții, dictată de alții. Pentru a supraviețui și a-și implementa agenda, Illuminati și uneltele lor care ne controlează și ne manipulează astăzi depind în totalitate de supunerea noastră oarbă, pentru a supraviețui. Ignoranța nu este întotdeauna o binecuvântare.

Vestea bună este că un număr din ce în ce mai mare de oameni din lumea întreagă se trezesc și încep să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor. Văd cum cei puțini îi controlează pe cei mulți și, în loc să ignore această realitate amenințătoare, decid să acționeze și să-și recâștige libertățile. Dacă noi, cei mulți, acționăm și reacționăm pașnic dar ferm, cei puțini aflați în poziții de putere nu mai au cum să-și implementeze agenda de control total.

Sursa: http://conspiracy-watch.org/illuminati-agenda/

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde)

Simboluri Illuminati în filme (RO)

Îngeri și demoni revelați
Angels and Demons Revealed (RO)

http://frumoasaverde.blogspot.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în SIONISTI MASONI-NWO, VIATA LIBERA ( VIDEO-DOC.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s