De ce România de astăzi este atât de „năpăstuită”…


1. Deoarece am renunțat de bunăvoie (și de proști) la credința noastră strămoșească, uitând faptul că Zamolxe nu a fost nici „unsul”, nici „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ” și, desigur, nici „unicul fiu” al acestuia!
2 Deoarece poporul român, urmașul străvechiului neam al traco-geto-dacilor, a îmbrățișat o religie străină ființei sale strămoșești, religie ce a fost implementată pe aproape tot teritoriul vechii Dacii cândva, între sec. XII-XIV…ființa poporului românu NU ESTE CREȘTINĂ, de 2.000 de ani, așa după cum afirmă „marii învățați” sau „înțelepți” contemporani ai neamului nostru! Tracii și geto-dacii onorau Viața și Natura, nu un anume „Dumnezeu din ceruri”, sau, și mai și, un „Mântuitor”!
3. Deoarece, îmbrățișând această religie străină de neam și de ființa națională, poporul român s-a (r)acordat spiritual unei doctrine și/sau dogme străine, false, manipulatoare de Conștiință, ce i-a schimbat Corpul său Psihic de Grup (de Neam) sau Egregorul național
4. Deoarece această nouă religie a re-structurat vechea credință strămoșească (cea în Viață și Natură) înlocuind-o cu cea într-un personaj monoteist, un fals Dumnezeu – YHWH – și/sau în unicul fiu al acestuia, un mântuitor, pe numele său, Iisus, un personaj biblic imaginar…nu o ființă umană.
5. Deoarece, prin cele 3 mari religii monoteiste inventate de „neamul ales de YHWH să conducă Pământul” (iudaică, creștină, islamică), respectivul neam a reușit să pună stăpânire pe, și „să năpăstuiască” mai mult de 3/4 din ființele umane ce trăiesc pe acest Tărâm. Ca o paranteză: Allah este unul și același cu YHWH…iar Arhanghelul Gabriel, cel care „l-a ales” pe Mahomed „să nască” religia islamică, este același vechi și brav „oștean” al cetei lui YHWH!
6. Deoarece o minte „înțeleaptă” a reușit să-i determine pe revoluționarii din 1989 să GĂUREASCĂ Drapelul Național, găurind astfel Simbolul nostru strămoșesc. NU CONTEAZĂ ce stemă a avut Drapelul…contează GAURA făcută și faptul că toți am achiesat acestui simbol găurit…am găurit Egregorul de Neam sau Egregorul Strămoșesc!
7. Deoarece, prin această gaură am permis apoi intrarea Egregorului Ocult în viața noastră, cu tot ceea ce a însemnat asta!
Drept urmare, de ce ne mirăm că „suntem năpăstuiți de soartă”?!

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce România de astăzi este atât de „năpăstuită”…

 1. dacianus zice:

  Frate , esti dus rau…da tu cel care ai scris articolul.
  Mutate inapoi in timp si proslaveste natura , impreuna cu daci si traco getii zileleor dintii. Imi pare rau sa vad ca in loc sa te faci mai intelept te ai readus singur la nivelul de maimuta, la un nivel de cultura rudimentar si fara prea multe cunostiinte . Faci umbra pamintului degeaba. !!

  Apreciază

 2. CelCeCrede zice:

  Dacianus – esti mai tolomac decat credeam….adica esti Prost…citeste si altceva in afara de Biblie si alte idiotenii…mai gandeste si cu capul tau – daca ai asa ceva si nu esti doar un tub digestiv dotat cu sex.
  Autorul articolului are dreptate – tu esti dobitoc….Zamolxis era un OM (tu esti altceva) care a invatat poporul dac despre nemurirea spiritului. El este cel care a sublinita importanta armoniei dintre natura, in toate formele ei, si spiritul uman. Geea este o planeta vie – in energia ei ne miscam cu totii. Tu esti prea prost sa iti dai seama despre campurile energetice create de mase de oameni, inca din cele mai vechi timpuri – Egregorul…. Informatiile se transmit atat genetic cat si energetic…Campurile energetice nu dispar – in functie de miscarile si spiritualitatea aceli mase de oameni (popor) acest camp de acordeaza, se imbogateste, sau devine nociv.
  Mai pune mana pe carti….cine stie, poate neuronul ala mai afla cate ceva.
  Du-te si te culca – oricum respiri acest aer DEGEABA.

  Sa fim Romani….numai de bine.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.