Vizitatorii din spațiu și Enigmele Terrei…


Un număr impresionant de artefacte vechi de câteva mii de ani ne înfățișează umanoizi îmbrăcați în costume de cosmonauți, bulversându-ne. Ce i-a făcut pe oamenii de acum 1.000 – 2.000 de ani sau mai mult să sculpteze statuete, să realizeze basoreliefuri și picturi în care apar figuri umanoide îmbrăcate cu costume complicate de cosmonauți? Ce au văzut oamenii, în diverse puncte ale planetei, de au reprezentat aparate de zbor sofisticate într-o vreme în care omul avea căruța drept cel mai performant mijloc de transport?

Pentru mintea prinsă în capcana teoriilor oficiale, potrivit cărora nicio civilizație extraterestră nu a vizitat Terra pentru că nu există o astfel de civilizație sau pentru că nu ar avea cum să ajungă până la noi, aceste probe materiale sunt șocante și greu de digerat. Cel mai probabil sunt trecute la secțiunea „Ignore”…

Pentru cei cu mintea dechisă, însă, sunt născătoare de noi orizonturi. Și dacă nu numai că am fost vizitați, dar reprezentanți au unor civilizații din spațiu se află și în acest moment pe planeta noastră? Tulburătoare perpectivă, nu-i așa?

Ca să aflați mai multe despre toate acestea, vă invit să urmăriți o emisiune deosebit de interesantă, realizată împreună cu un specialist al fenomenului – prof. dr. Dan Farcaș, matematician, informatician, membru în Academia de Științe Medicale și președinte al ASFAN – Organizația care se ocupă cu studiul fenomenelor aerospațiale neidentificate în România.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Reclame
Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.